Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 1
  • 93 056 EUR
    Продава 1-стаен в Дървеница, 52 кв.м.
    Агенция за недвижими имоти Ориндж Естейт, представя на вашето внимание едностайно АТЕЛИЕ, напълно обзаведено. Електоуредите са въпрос на договорка, тъй като някои са на наемателя.Има парко място, за което се изисква допълнителна сума. Може и покупка без него. Сградата има акт 16 от две години, населена. Ателието е със самостоятелен вход през терасата. *Снимките са правени по време на ремонта, към настоящия момент всичко е напълно завършено.Чиста квадратура 47.27 кв.м., общи части 4.53 кв.м., парко място с големина 12.50 кв.м.
    детайли