Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 4
  • 989 862 EUR
    Мезонет в луксозен жилищен комплекс
    Forton Homes представя мезонет в първият затворен комплекс в кв. Оборище - Teatralna Park Residence.Жилищната сграда е проектирана с шест входа и предлага за продажба разнообразни по големина и разположение апартаменти, паркоместа и складови помещения.Комплексът се изгражда съобразно съвременните градски архитектурни стандарти и се отличава с оригинални интериорни решения.От Резиденцията се разкриват панорамни гледки към Витоша, Стара планина и парк Заимов.Проектирани са зони за отдих и забавление, озеленени вътрешни пространства и тераси, собствен парк.Teatralna Park Residence е в непосредствена близост до парка Заимов, храм-паметник Александър Невски, редица културни забележителности, театри и галерии.На разположение на живущите в района са здравни и образователни заведения, популярни ресторанти и уютни кафенета.Височината на сградата варира от единадесет до четиринадесет надземни нива, подземните нива са три.Застроената площ на жилището е 279.77 м2, с общите части 326.48 м2.Разположено е на единадесети етаж с изложение – северозапад, югоизток.Разпределението на помещенията е следното:I ниво: преддверие, коридор, три спални, две бани с тоалетна, два балкона, гардеробно помещение, складово помещение;II ниво: преддверие, коридор, дневна с кухня и трапезария, тоалетна, два балкона.Квадратурите на мезонетите в сградата са от 202.05 м2 до 479.7 м2.Цените са от €561 000 до €1 705 000. Комплексът включва:277 двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни апартаменти и мезонети;Подземни паркоместа;Надземни паркоместа;Велосипедни паркоместа;Складови помещения Предимства:Богат избор на функционални жилища;Видеонаблюдение;Контрол на достъпа;Търговски център;Фитнес център;Собствен вътрешен парк;Непосредствено до метростанция Обявената цена е без ДДС! Разсрочена схема на плащане и възможност за отстъпка от цената! Имотите в Teatralna Park Residential се предлагат с 0% комисиона за купувача.За повече информация:+359 88 908 9090residential@fortonhomes.com
    детайли
  • 531 744 EUR
    Мезонет на партерен етаж с градина
    Forton Homes представя ексклузивно Collection 12 – новият бутиков комплекс в кв. Драгалевци.Близостта му с Природен парк Витоша е гаранция за спокойствие, чист въздух, приятна почивка и панорамни планински гледки.Бързият достъп до центъра на града го прави предпочитана локация за живеене и инвестиция.Collection 12 е комплекс от затворен тип, проектиран с мисъл за Вашия комфорт, стил и качество на живот.Модерният архитектурен дизайн повлиян от развиващата се индустрия и висококачественото изпълнение на жилищните сгради, доказват предимствата на този лимитиран проект. Комплексът включва три самостоятелни къщи, жилищна сграда с осем апартамента, паркоместа и гаражи.Апартамент №1 е тип мезонет с площ 265.68 кв.м и прилежаща градина от 115 кв.м.Разположен е на две нива и има следното разпределение:Партерен етаж: антре, килер, спалня, дневна с трапезария и кухненска част, баня с тоалетна и голяма тераса с излаз към градината;Първи етаж: коридор, стълбище, три спални, дрешник, мокро помещение, две бани с тоалетна. Предимства:Функционални разпределения;Ниско застрояване;Поддържани зелени площи;Прецизно изпълнение с висококачествени материали;24-часов контролиран достъп чрез видеонаблюдение;Близо до здравни и учебни заведения, търговски обекти и зони за отдих. Очаквано разрешение за ползване – 2023 г. Forton Homes работи без комисиона от купувача по този проект. Твоят нов дом те очаква! Водещ консултант: Симона Луиза Мирчева+359 882 406 606 simonaluiza.mircheva@fortonhomes.com
    детайли
  • 485 728 EUR
    Четиристаен мезонет с дворно място
    Forton Homes представя ексклузивно Collection 12 – новият бутиков комплекс в кв. Драгалевци.Близостта му с Природен парк Витоша е гаранция за спокойствие, чист въздух, приятна почивка и панорамни планински гледки.Бързият достъп до центъра на града го прави предпочитана локация за живеене и инвестиция.Collection 12 е комплекс от затворен тип, проектиран с мисъл за Вашия комфорт, стил и качество на живот.Модерният архитектурен дизайн повлиян от развиващата се индустрия и висококачественото изпълнение на жилищните сгради, доказват предимствата на този лимитиран проект. Комплексът включва три самостоятелни къщи, жилищна сграда с осем апартамента, паркоместа и гаражи.Апартамент №3 е тип мезонет с площ 239.26 кв.м и прилежаща градина от 111 кв.м.Разположен е на две нива и има следното разпределение:Партерен етаж: антре, мокро помещение, кабинет, дневна с трапезария и кухненска част, баня с тоалетна и голяма тераса с излаз към градината;Първи етаж: коридор, три спални, като към едната има дрешник, две бани с тоалетна. Предимства:Функционални разпределения;Ниско застрояване;Поддържани зелени площи;Прецизно изпълнение с висококачествени материали;24-часов контролиран достъп чрез видеонаблюдение;Близо до здравни и учебни заведения, търговски обекти и зони за отдих. Очаквано разрешение за ползване – 2023 г. Forton Homes работи без комисиона от купувача по този проект. Твоят нов дом те очаква! Водещ консултант: Симона Луиза Мирчева+359 882 406 606 simonaluiza.mircheva@fortonhomes.com
    детайли
  • 306 776 EUR
    Продава Парцел в в.з.Врана - Герман, 2500 кв.м.
    Оферта №23152, Поземлен имот във в.з. "Врана - Герман" попада в зона Жм, за малкоетажно застрояване до 10м. , плътност - 40%, кинт - 1,3. Имота и ъглов, подходящ е за еднофамилни къщи или малка кооперация.
    детайли