Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 1
  • 2000 лв.
    Изцяло оборудвано заведение на ул. Богориди с 23кв. троатоарно пространство и трифазен ток
    Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно изцяло оборудвано заведение на ул. Богориди с 23кв. тротоарно пространство и трифазен ток. Разпределението на имота се разгръща както следва: малко предверие, голяма зала (54кв.м.), кухненско отделение + склад и тоалетна. Голямо предимство на помещението е това че в цената е ВКЛЮЧЕНО цялото ОБОРУДВАНЕ (с изключение на централната витрина и професионалната кафемашина, които могат да бъдат закупени допълнително от сегашния ползвател). Друго предимство е невероятно ОЖИВЕНАТА локация и ЧОВЕКОПОТОК на ежедневна база, както и прекрасното ПАНОРАМНО ЛИЦЕ, което не може да остане НЕЗАБЕЛЯЗАНО! Също така друг плюс е факта, че има налично и на документи ТРОТОАРНО ПРОСТРАНСТВО (23кв.) даващо възможността за поставяне до 6 външни маси за клиенти! От друга страна, няма нужда да се безпокоите дали ще може да поставите професионално кухненско оборудване благодарение на това че има наличен ТРИФАЗЕН ТОК! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за в
    детайли