Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 608
  • 2156 лв.
    Център тристаен апартамент обзаведен #1713526847
    Страхотен, луксозен и модерен дом! След основен ремонт! Състои се от: коридор, кухня, хол, две спални, две бани с тоалетни! Разполага с тераса! Разположен на висок първи етаж! ТОП локация!Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "674255729"
    детайли
  • 1400 лв.
    Тристаен апартамент под наем в ж.к. Лозенец
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи тристаен апартамент в ж.к. Лозенец. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария , две спални , баня с тоалетна , отделна тоалетна и два балкона Квадратура: 120 кв. м Етажност: 2 от 5 Асансьор: да Отопление : ТЕЦ Изложение: Юг/Изток Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. РЕФ.НОМЕР: 2175116 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 2800 лв.
    Тристаен, под наем, ж.к Хладилника
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Хиподрума има удоволствието да представи на Вашето внимание тристаен апартамент в жк. Хладилника. Жилището се намира в близост до спирки на градски транспорт, хипермаркети, зони за отдих и спорт. Разполага с площ 120кв.м и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и две тераси. Апартаментът се предлага напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2141208.
    детайли
  • 970 лв.
    Тристаен апартамент - гр. София - Център
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в центъра на гр. София. След освежителен ремонт! Имотът разполага с площ от 76 кв.м./ антре, кухня, спалня, баня с тоалетна, всекидневна и вестибюл който може да бъде направен като втора спалня. Намира се в тухлена кооперация, разположен на първи етаж и се отоплява на ТЕЦ. При желание от потенциален наемател апартаментът може да бъде нает веднага! Локализиран е на изключително комуникативно място, в близост до площад "Руски паметник", 5-те кьошета и на пешеходно разстояние от метростанция "Медицински университет". Районът е оживен и комуникативен. Той е един от най - предпочитаните в града, защото в близост ще откриете всичко необходимо в едно ежедневие. Около сградата се намират различни търговски магазини, заведения, спирки на градски транспорт, зони за отдих и др. Ако желаете да видите и наемете този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28513.
    детайли
  • 1200 лв.
    Тристаен апартамент, Дружба 2
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в ж.к. Дружба 2. С възможност за ползване на паркомясто! Апартаментът се предлага частично обзаведен. Разполага с входно антре, вскидневна с кухненски бокс, тераса, две спални помещения, мокро помещение, баня с тоалетна и втора баня. Намира се на първи жилищен етаж и се отоплява на електричество, като във всяка стая има монтиран климатик. Местоположението му е в близост до ул. Обиколна и с бърз достъп до бул. Цариградско шосе. Районът в който е разположен е повече от комуникативен. Предпочитана е тази локация както от млади двойки, така и от семсйства, защото предлага изключителни удобства като: бърз достъп до центъра на града - метро, автобуси и тролей, свободни зони за паркиране, хранителни и други търговски магазини, заведения, парк и зони за отдих и всичко останало необходимо в едно ежедневие! Можете да бъдете първите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 28776.
    детайли
  • 1500 лв.
    Тристаен апартамент под наем в ж.к. Илинден
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи тристаен апартамент в ж.к. Илинден. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол, кухненски бокс с трапезария, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса Квадратура: 100кв. м Етажност: 5 от 12 Асансьор: да Отопление : електричество Изложение: Юг/Север Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Апартаментът разполага с ТЕЛЕВИЗОРИ и КЛИМАТИК. РЕФ.НОМЕР: 2182022 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1600 лв.
    Тристаен апартамент под наем в центъра на София
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи тристаен апартамент в центъра на София, район Докторска градина. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, две спалня, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 85кв. м Етажност: 3 от 3 Отопление : ТЕЦ Изложение: Юг Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Апартаментът разполага с КЛИМАТИК. РЕФ.НОМЕР: 2184070 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 550 лв.
    Тристаен апартамент на ниска цена в ж.к. Надежда 2
    Предлагаме напълно обзаведен тристаен непреходен апартамент с отделна кухня. В добро състояние, вътрешен и топъл с ниски разходи. Може да се отдаде и необзаведен по договорка с наемателите. Намира се в близост до бул. Ломско шосе и метростанция Надежда. За частни лица.
    детайли
  • 980 лв.
    Дава под наем 3-стаен гр. София - Борово 100m²
    Агенция за недвижими имоти Експрес Дом Консулт България предлага на вашето внимание слънчев, просторен тристаен апартамент, след освежителен ремонт в близост до спирки на градския транспорт, магазини, хипермаркети, училища, детски градини, бизнес и административни сгради. Разпределение: входно антре, хол, кухня с трапезария, две спални, баня с тоалетна, склад, тераса. Имотът се отдава под наем напълно обзаведен. Кухня с пълна гама електроуреди. Отопление: ток. Настилки: дюшеме, ганитогрес, стени латекс. Имотът се намира в поддържана тухлена сграда. Предимства: ДО МОЛ БЪЛГАРИЯ, училища, детски градини, бизнес и административни сгради. Ниски консумативни разходи и много други екстри. Отопление: Електричество.
    детайли
  • 1160 лв.
    Тристаен ап. под наем в кв. Дружба 2
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание просторен тристаен апартамент с локация ж.к. Дружба 2. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка, метростанция Дружба 2. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация и разполага с площ 90кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, две спални, баня с тоалетна и отделно тоалетна. Жилището се предлага полуобзаведено. Отопление на електричество, като за удобство на своите НОВИ наематели разполага и с климатик. Изложение ЮГ/ИЗТОК. Апартаментът е подходящ за семейство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2126967
    детайли
  • 1100 лв.
    Отдава под наем 3-стаен в ж.гр.Зоопарк, 60 кв.м.
    Имот № 2340 BulgarianHomes отдава под-наем 3-стаен апартамент в ж.гр.Зоопарк, гр.София.Готов за нанасяне. Маломерен ТРИСТАЕН апартамент с ДВЕ СПАЛНИ по 12кв.м. , хол с кухненски бокс 25кв.м. , баня с тоалетна 4кв.м и ХУБАВА ГОЛЯМА тераса 6 кв.м. . Жилището се намира в малка БУТИКОВА сграда намираща зад магазин SPORT BOX и фитнес Next Level между посолствата на ул. 21 век тихо и спокойно място. Апартаментът е напълно обзаведен с КЛИМАТИК, кухненски шкафове, елекроуреди, диван, холна маса, секция, трапезарна маса със столове, спални и гардероби ролетни щори. Ниски месечни такси за етажната собственост. И много ниски консумативи.За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на +359 878 101 603 или office@bulgarianhomes.bg.
    детайли
  • 1058 лв.
    Люлин 4 тристаен апартамент обзаведен #1713429708
    Просторен, тристаен апартамент! Жилището е след освежителен ремонт! Състои се от: две спални, хол с кухня, баня с тоалетна и тераса! В добре поддържан вход! Чудесна локация с бърз достъп до основни пътни артерии, магазини за хранителни стоки, детски градини!Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "684231837"
    детайли