Резултати

Общо намерени: 8
  • 250 лв.
    Необзаведен апартамент под наем Хасково
    Отдава се под наем необзаведен апартамент в Хасково на ул. Добруджа в близост до Районен съд и централна поща.Жилището се състои от две спални, две тераси, отделни хол и кухня, антре и баня с тоалетна.В момента на предлагане има легла с матраци, шкафове и библиотечни секции. Сградата е с контролиран достъп, работещ асансьор и добре поддържани общи части.
    детайли
  • 450 лв.
    Тристаен апартамент под наем в център Хасково
    Отдава се под наем голям апартамент в Топ центъра на град Хасково. Намира се на втори етаж в четири етажна жилищна сграда находяща се до бившето кино Аида, банка ОББ /СиБанк/ и площад Атлантически.Жилището се състои от Кухня, три спални, отделни баня и тоалетна и много удобна и широка тераса. Обзаведена е с всичко необходимо за обитаване. Спалните са оборудвани със спално бельо, мебелировка, телевизор и климатик във всяка стая. Кухнята е напълно оборудвана включително вилици, лъжици, чаши и всякаква кухненска посуда. Жилище то се намира в идеален административен център и затова е много удобно за ползване като фирмен офис, кантора или друго бизнес предназначение.
    детайли
  • 250 лв.
    Тристаен необзаведен под наем в център Хасково
    Отдава се под наем тристаен апартамент в нова жилищна кооперация в централна част на Хасково. Разположен е в близост до съда, банка ОББ, централна поща.Жилището е необзаведено освен кухненските шкафове и оборудване от снимките, другите стаи са съвсем празни.Отдава се под наем за дългосрочно ползване.
    детайли
  • 300 лв.
    Апартамент под наем в Хасково кв. Бадема
    Дава се под наем новоремонтиран, светъл и чист апартамент в квартал Бадема на град Хасково. Състои се от голям хол, кухня, две спални, баня с тоалетна и две тераси, които са остъклени по време на санирането и са много удобни за лятно използване като място за сутрешно кафе и лека закуска. Налични са всички необходими за нормално обитаване електродомакински уреди и обзавеждане. Жилището се намира в саниран блок, южно изложение, много топло и уютно. Контролиран достъп на входа, много добре поддържани общи части. Предлага се за дългосрочно отдаване под наем без домашни любимци.
    детайли
  • 400 лв.
    Тристаен апартамент с гараж под наем Хасково
    Отдава се под наем, чисто и приветливо жилище - тристаен апартамент с две спални, хол с кухненски бокс, антре баня и тоалетна, тераса и собствено паркомясто в общ подземен гараж на сградата. Същата е ново строителство и се намира по улица Добруджа в близост до училище Климент Охридски, Градската градина, паркове и детска градина. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 490 лв.
    Тристаен апартамент под наем в центърХасково
    Отдава се под наем хубав, голям и много добре обзаведен апартамент в центъра на град Хасково.Намира се в нова, добре поддържана сграда с асансьор и чисти общи части - стълбища и стълбищни площадки.Състои се от две спални, хол, кухня с трапезария, антре и отделни баня, и тоалетна, две тераси.Обзаведен е с всички необходимо за нормално и безпроблемно обитаване. Отопление с климатик. Отопление: Електрически радиатори, Климатик, Електричество.
    детайли
  • 350 лв.
    Апартамент с две спални под наем - Хасково
    Отдава се под наем тристаен апартамент в център Хасково. Намира се на втори жилищен етаж от сграда в непосредствена близост до автогарата, Лидъл и училище Христо Смирненски. Състои се от хол, две спални и кухня, отделни баня и тоалетна. Обзаведен с всички необходими електроуреди - климатик, хладилник, готварска печка, пералня, абсорбер, бойлер и мебели.. Чисти и добре поддържани общи части и вход на сградата. Свободни места за паркиране отпред.
    детайли
  • 300 лв.
    Тристаен обзаведен под наем в център Хасково
    Отдава се под наем тристаен апартамент в нова жилищна кооперация в централна част на Хасково. Разположен е в близост до съда, банка ОББ, централна поща.Жилището е напълно обзаведено.Отдава се под наем за дългосрочно ползване.
    детайли