Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 238
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент под наем в кв. Картала
  Имоти Търновград Ви предлагат тристаен апартамент под наем в сграда ново строотелство в кв. Картала. Апартаментът е разположен на междинен етаж и е разпределен между коридор, просторна всекидневна с обособена кухненска част, две спални, тераса, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими мебели и електроуреди, като отоплението е разрешено чрез климатик. Оферта 12997
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент в близост до Езикова гимназия
  Имоти Търновград Ви предлага тристаен апартамент под наем, разположен на тиха и спокойна улица, в близост до Езикова гимназия. Предлаганото жилище се състои от две спални, дневна с кухненска част, баня с тоалетна и две тераси. Предлага се обзаведен и оборудван. Заповядайте на оглед! Оферта 1494.
  детайли
 • 450 лв.
  Етаж от къща под наем
  Имоти Търновград Ви предлагат реновиран етаж от къща, с ново обзавеждане.Предлаганото жилище се състои от две спални, дневна с кухненска част, голяма баня с тоалетна и коридор. Изложение юг- изток. Обзаведен и оборудван с нови мебели и ел. уреди! Заповядайте на оглед! Оферта 9488.
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен обзаведен апартамент
  Имоти Търновград Ви предлагат обзаведен апартамент с две спални в широк център на града, в сграда с асансьор. Апартаментът се състои от две спални , дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна и тераса. Жилището е обзаведено с всички необходими мебели и ел. уреди. Отоплението е решено чрез климатик и радиатори. Изложението на апартамента е югозапад. Заповядайте на оглед! Оферта 9247.
  детайли
 • 450 лв.
  Тристаен апартамент в кв. Колю Фичето
  Имоти Търновград Ви предлагат тристаен апартамент под наем, разположен в кв. Колю Фичето. Предлаганото жилище се състои от две спални, дневна с кухненска част, баня с тоалетна и коридор. Предлага се обзаведен и оборудван. Оферта 10633.
  детайли
 • 450 лв.
  Тристаен южен обзаведен
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага тристаен апартамент,находящ се в квартал Бузлуджа.Състои от две спални,всекидневна с кухненски бокс,баня и тоалетна заедно,втора тоалетна,антре,килер и южна тераса. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с ел.уреди – вградена фурна с котлони и аспиратор , пералня , хладилник и климатик.Свободен от 01.11.2021г.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен до пазара
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага тристаен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от две спални, всекидневна с кухненски бокс, тераса, баня и тоалетна. Апартаментът е обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и конвекторни печки за отопление. Свободен от 01.12.2021г.
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен газифициран апартамент, кв.Картала
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен газифициран апартамент, находящ се в кв.Картала. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, две спални, две тераси, баня и тоалетна, отделно тоалетна и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван.
  детайли
 • 550 лв.
  Тристаен обзведен център
  Предлагаме ви тристаен чисто нов апартамент , находящ се в идеалния център на Велико Търново.Състои се от всекидневна с кухненски бокс , две спални , баня с тоалетна , втора тоалетна , килер , коридор и тераса.Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с ел.уреди.
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен обзаведен Център
  Предлагаме ви тристаен чисто нов апартамент , находящ се в идеалния център на Велико Търново.Състои се от всекидневна с кухненски бокс , две спални , баня с тоалетна , втора тоалетна , килер , коридор и тераса.Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с ел.уреди.
  детайли
 • 450 лв.
  Тристаен апартамент, кв.Колю Фичето
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент, находящ се в кв.Колю Фичето. Жилището се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна отделно, коридор и тераса. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван с нови мобели и ел.уреди:готварска печка, аспиратор, пералня и хладилник. Отоплението е посредством ТЕЦ.
  детайли
 • 550 лв.
  тристаен апартамент кв.Бузлуджа
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя стилен тристаен апартамент ново строителство, намиращ се в един от най-комуникативните квартали на Велико Търново- Бузлуджа. Жилището се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и две тераси. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, а отоплението през зимния сезон е посредством ТЕЦ. В посочената цена са включени интернет и кабелна телевизия.
  детайли