Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 4
 • 1750 лв.
  Охраняем склад, изграден по Европейски стандарти в града
  VIP Морски имоти отдава под наем новопостроен склад с площ от 250 кв.м. с офисна част в складова база в кв."Победа" на гр. Бургас. Височина между 6 и 7 метра в различните части на помещението. Размери 18.40м на 18м. Достъп кота 0. Складовата база се отдава за първи път, построена по вскички европейски изисквания. Разполага с голям паркинг, видеонаблюдение и охрана. Конструкция - метална с термопанели, пода е шлайфан бетон. Офисната част е на две нива,завършена до ключ, оборудвана с два санитарни възела. Помещението разполага с товарна врата 3 на 4 метра. Наемна цена 7 лв/кв.м без включен ДДС. Помещението е подходящо за склад, производство, представителство, шоурум и др. Складовите бази са охраняеми и достъпа на външни лица в извън работно време е строго ограничен. До тях е осигурен достъпа на тежкотоварни автомобили и съществува възможност за безпрепятствено извършване на товаро-разтоварни дейности.Базата разполага със собствен жп коловоз. За нуждите на наемателите са осигурени всички видове товаро-разтоварна техника-мотокари, електрокари, кранове и човешки ресурси.В цената е включено ползването на оптичен интернет.Възможно е и месечно отдаване на целодневен паркинг за автомобили, бусове и тирове пред помещенията.Свободен от 15.05.2019г.Код на офертата 2003.
  детайли
 • 3000 лв.
  Складова база в ЮПЗ
  Код:1214820 АТРАКТИВЕН ИНДУСТРИАЛЕН ИМОТ!!! Промишлено-производствена складова база с ТОП локация, намиращ се в Южна Промишлена зона Южна Промишлена зона, срещу бензиностанция Дега /Меден Рудник/, в близост до автобусни спирки на градския транспорт. Характеристики: Имотът включва индустриално хале с площ от 360 кв.м. с работна височина 6 метра, състоящо се от пет клетки и два канала обособени за авто-ремонтна дейност на леки и товарни автомобили,ТИР сервиз, строителна техника и др. Улеснен транспортен ТИР достъп в непосредствена близост до главен път. Всички видове комуникации до обекта са налични плюс промишлена вода. Подходящо също за складово помещение с подходи за мотокар. Към халето има обособени офис кабинети и санитарен възел . Прилежащата открита площ на дворното пространство към имота е 4000 кв.м. изцяло оградена с масивна ограда, подходяща за логистични дейности, предоставящо възможност за товарно/разтоварна дейност на няколко транспортни средства едновременно, складиране на контейнери, строителни материали, ТИР паркинг, авто паркинг, гараж за автобуси и др Улеснен транспортен ТИР достъп в непосредствена близост до главен път. Цената е без вкл ДДС. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 1643 лв.
  Склад под наем в кв. Победа
  Предлагаме Ви склад под наем в кв. Победа на гр.Бургас. Складае с площ 420 кв.м., в складова база. Има трифазен ток. Височина на склада 4 м. Наем 840 Е. Депозит един наем. Код на офертата 622884.
  детайли
 • 1173 лв.
  Склад под наем в кв. Победа
  Предлагаме Ви склад под наем в кв. Победа на гр.Бургас. Складае с площ 300 кв.м., в складова база. Има трифазен ток. Височина на склада 4 м.Наем 600 Е. Депозит един наем. Код на офертата 622883.
  детайли