Резултати

Общо намерени: 20
 • 80 лв.
  стаи
  Обзаведени стаи с тераса, wifi безплатно, кухненски кът - пералния, фурна, хладилник Прилеп 71
  детайли
 • 250 лв.
  Две самостоятелни стаи с кухня под наем
  Две самостоятелни стаи под наем с по две легла, кухня с пералня. Всяка със собствен санитарен възел, хладилник, тв . Срещу МОЛ "ЛАРГО"
  детайли
 • 130 лв.
  Самостоятелна стая в центъра на Благоевград
  Самостоятелна стая под наем в центъра на Благоевград. В близост до младежки дом, МОЛ Ларго, централен пазар. В стаята има све самостоятелни легла с прилежащ гардероб, маса, столове, плот с мивка. Наличие на баня и тоалетна, бойлер. безжичен интернет, терлевизия. Старо строителство с изолация, ламинат и шпакловка на стените. Улицата е тиха и същевременно близо до центъра. Има възможност за паркиране на същата улица. За оглед - моля звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 170 лв.
  Самостоятелна стая за един или двама в ЦГЧ
  Напълно самостоятелна стая – 25 кв.м., за двама души или един човек, в нова тухлена сграда, с топлоизолация. Обзаведена, без хазяи, с отделен електромер и водомер. Вътрешно разположена спрямо сградата, с източно изложение. На втори жилищен етаж от 5-етажна сграда. Самостоятелна баня и тоалетна, коридор, самостоятелна тераса. Ново обзавеждане: климатик, две легла с чекмеджета, трикрилен гардероб, кухненски кът с мивка и хладилник, маса с два стола. Сградата е с контролиран достъп и организирана поддръжка и почистване на общи части. Разстояние до центъра -10 минути пеша. Сградата е разположена на комуникативно място, близо до автобусни спирки, магазини, училища. Възможност за безплатно паркиране. Отделно се заплащат всички консумативи: ток, вода, интернет. При наемане се заплаща и депозит – сумата на един месечен наем.
  детайли
 • 90 лв.
  Стая , Широк ЦЕНТЪР Благоевград за студенти и ученици
  Стаята с тераса, част от апартамент с общо три стаи. Обща обзаведена кухня с тераса и санитарен възел, обзаведена и подходяща за един или двама души. Една стая е наета от години от студент, втората и третата се освободиха. Намира се в широк център в гр. Благоевград, под строителна гимназия на Васил Левски, под кръгово кръстовище Джеймс Баучер на булевард Васил Левски 12 , на метри от идеален център. Дава се под наем не краткосрочно. С договор за наем. За повече информация на телефона в обявата.
  детайли
 • 100 лв.
  Стая под наем в Широк ЦЕНТЪР Благоевград, подходящо за студенти и ученици.
  Стаята с тераса, част от апартамент с общо три стаи. Обща обзаведена кухня с тераса и санитарен възел, обзаведена и подходяща за един или двама души. Една стая е наета от години от студент, втората и третата се освободиха. Намира се в широк център в гр. Благоевград, под строителна гимназия на Васил Левски, под кръстовище Джеймс Баучер на булевард Васил Левски 12 ,с изглед към булеварда на метри от идеален център. Дава се под наем не краткосрочно. С договор за наем. За повече информация на телефона в обявата.
  детайли
 • 110 лв.
  Самостоятелна стая с баня и тераса
  Обзаведена стая за 1 или 2 човека. Напълно самостоятелна. В Близост до ЮЗУ "Неофит Рилски". С възможност за паркиране до сградата. Подходяща за студенти или работещи. АДРЕС: ул. "Вардар" 20
  детайли
 • 100 лв.
  Самостоятелна стая на партерен етаж
  Самостоятелна стая разположена на партер намираща се между ж.п. Гарата и Ректората на ЮЗУ ,има изолация , обзаведена със : гардероб , две легла , маса и два стoла , отоплителна и готварска печка , хладилник телевизор има интернет връзка сервизно помещение със отделен водомер и електромер . Цена 120 лв. Адрес ул."Кл. Охридски" -3 GSM - 0878 807497
  детайли
 • 120 лв.
  Самостоятелна стая под наем
  Свободна стая намираща се между ж.п. гарата и Ректората на ЮЗУ , на втори етаж със изолация . Обзаведена : две легла и гардероб . маса и два стола . отоплителна и готварска печка , хладилник и телевизор . има интернет и кабелна телевизия , самостоятелен санитарен възел със баня и тоалетна със отделен водомер и електромер . Цена 120 лв. Адрес - гр. Благоевград; ул. Климент Охридски 3
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна стая, под наем, в кв. Варошана на гр. Благоевград
  Отдава се под наем стая 12 кв.м., на 2-ри етаж, в двуетажна къща σ възрожденски стил в кв. Вароша, гр. Благоевград. Стаята е напълно обзаведена и разполага със собствен санитарен възел. Цена 150 лева/месец Номер на обява: 1509
  детайли
 • 200 лв.
  Стая от четиристаен апартамент под наем
  Стая от четиристаен апартамент под наем в района на ЮЗУ „Неофит Рилски”. Намира се в комуникативен и оживен район в непосредствена близост до университета, магазини, заведения. Характеристики: Стаята е подходяща за двама човека със самостоятелна баня с тоалетна и тераса. Обзаведена е с две единични легла, гардероб, телевизор, бюро и маса. Има възможност за ползване на трапезария с кухня, която се ползва и от другите живущи в апартамента. Трапезарията е обзаведена с кухненска маса със столове, оборудвана с готварска печка, пералня и хладилник. Предимства: ТОП място. Отлична цена. Уютен апартамент. Обява под Референтен № 8157.
  детайли
 • 150 лв.
  Стая от четиристаен апартамент под наем в района на ЮЗУ „Неофит Рилски”.
  Стая от четиристаен апартамент под наем в района на ЮЗУ „Неофит Рилски”. Намира се в комуникативен и оживен район в непосредствена близост до университета, магазини, заведения. Характеристики: Обзаведена е с две единични легла, гардероб, телевизор и бюро. Има възможност за ползване на трапезарията с кухненски бокс, която се ползва и от другите живущи в апартамента. Трапезарията е обзаведена с трапезна маса със столове, оборудвана с готварска печка, пералня и хладилник. ТОП място. Отлична цена. Уютен апартамент. Обява под Референтен № 8156.
  детайли