Резултати

Общо намерени: 9
 • 80 лв.
  Стаи
  Обзаведена стая с балкон, Wi-Fi free, пералния, фурна, хладилник, ул Прилеп 71
  детайли
 • 120 лв.
  Стая под наем
  Самостоятелна стая разположена на партер намираща се между ж.п. Гарата и Ректората на ЮЗУ ,има изолация , обзаведена със : гардероб , две легла , маса и два стoла , отоплителна и готварска печка , хладилник телевизор има интернет връзка сервизно помещение със отделен водомер и електромер . Цена 120 лв. Адрез ул."Кл. Охридски" -3
  детайли
 • 160 лв.
  Новообзаведена стая от двустаен апартамент в град Благоевград , кв. Грамада Primary tabs
  Предлагаме новообзаведена стая от двустаен апартамент в град Благоевград , кв. Грамада . Стаята е с площ 20 кв.м и е напълно оборудвана - телевизор , хладилник.Има ползване на общи части и електроуреди –санитарен възел , пералня .Стаята е със собствен електромер с много добра вътрешна изолация . Намира се на изключително комуникативно място в близост до ЮЗУ , хранителни магазини и заведения ! ОФЕРТА НОМЕР 01102 За повече информация: Кирил Велинов 0898 922 370 Милена Якимова 0896 769 331
  детайли
 • 180 лв.
  Самостоятелна стая под наем в гр.Благоевград, кв.Освобождение
  Самостоятелна стая под наем в кв.Освобождение, гр. Благоевград. Разположена е на четвърти жилищен етаж в тухлена сграда. Обзаведен е и е оборудван с необходимите електроуреди: готварска печка, пералня, хладилник, телевизор. Спалното помещение разполага с две единични легла.Отоплението е с климатик.Има и остъклена тераса. ОФЕРТА НОМЕР: 01381 За повече информация: Кирил Велинов 0898 922 370 Милена Якимова 0896 769 331
  детайли
 • 200 лв.
  Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Самостоятелна стая под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, гардероб, трапезна маса със столове, хладилник и телевизор. Обява под Референтен № 21262.
  детайли
 • 160 лв.
  Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Самостоятелна стая под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в района на 3-то училище „Димитър Талев“, полицията и на минути от центъра на града. Стаята е обзаведена с единично легло, бюро и гардероб. Има самостоятелна баня със санитарен възел. Кухнята се ползва общо, заедно с наемателя от съседната стая. Оборудвана е с печка, хладилник, пералня. Стаята е подходяща за един човек. Обява под Референтен № 41143.
  детайли
 • 120 лв.
  Самостоятелна стая с WC и тераса!
  Стаята е подходяща за сам човек или за двама,самостятелен санитарен възел,тераса.В близост до ЮЗУ ,Езикова/Математическа гимназия ,15 минути пеша от идеален център.Без хазяи.
  детайли
 • 130 лв.
  Изгодна квартира в центъра на Благоевград
  Предлага се самостоятелна стая под наем в идеален център Благоевград (близо до Младежки дом) без посредник, директно от собственик. Ново обзавеждане - с две легла, бюро, гардероб, хладилник, тераса, Wi-Fi, телевизия, вътрешна и външна изолация. Самостоятелен електромер. Банята и тоалетната са общи за тази и още една стая в апартамента, където има квартиранти.
  детайли
 • 170 лв.
  Самостоятелна стая за един или двама в Центъра на Благоевград
  Самостоятелна стая под наем за един и/или двама в нова сграда в централна градска част.Близо до пешеходна зона, заведения, магазини, спирки на градския транспорт, община, училища, градски парк.Новопостроената сграда е е 4-етажна, без асансьор, разположена е на място с извършващи се строително-ремонтни дейности в съседните обекти.Стаята е обзаведена с две единични легла, гардероб, бюра, столове, със собствен санитарен възел, с климатик и хладилник.В сутеренния етаж има изградена обща кухня за приготвяне и консумиране на храна: кухненски кът с мивка, фурна, котлони, аспиратор, бойлер, микровълнова фурна, парти-грил, елекрическа кана за вода, тостер за сандвичи и други.В кухнята има налична посуда за приготвяне и консумиране на храна: тенджери, тигани, тави, чинии, прибори за хранене.Всеки обитател на стая има свое собствено място в кухненския шкаф за прибиране и съхраняване на лични прибори и посуда за хранене и сухи, дълготрайни и пакетирани храни.В трапезарията има маси за хранене и столове, достатъчни за обитателите на сградата.В подстълбищното пространство в сутерена е обособено място за пералня и сушилня.На разположение на наемателите са още: кът за релакс, смарт-телевизор, прахосмукачка, ютия, средства за почистване и други.В сградата са инсталирани камери за видеонаблюдение и видеозапис с цел опазване на имуществото на наемателите и наемодателите и предотвратяване на злоумишлени действия.Отделно от месечния наем за стаята, всеки месец се заплащат и всички консумативи: електричество; вода; оптичен високоскоростен интернет; ползване на кухня и трапезария, пералня, сушилня, други домакински електроуреди; почистване на общите части стълбище, обща кухня и трапезария, външна площадка.При наемане на стая се удържа депозит за един месечен наем и средно-калкулирана цена за консумативи.Стаята е след освежителен ремонт и може да бъде наета от 24.02.2020 г.
  детайли