Резултати

Общо намерени: 45
 • 1000 лв.
  Магазин , Идеален център
  Имоти Премиер предлага на Вашето внимание помещение със статут на магазин, намиращ се в Идеален Център в нлизост до Адвокатската градинака. Подходящо за всякакъв вид дейност. За повече информация може да ни потърсите на посочените телефони и да цитирате код 26329
  детайли
 • 587 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Общината 30m²
  СТРОНГ ИМОТИ ОТДАВА! Търговски обект със статут на магазин. Разположен в близост до Окръжна болница и лице три метра към главен булевард с постоянен поток от хора и автомобили. Състои се от търговска зала (25 кв. м ) и санитарен възел. Има изход към вътрешен двор на сградата (през общ коридор). Подовите настилки са от гранитогресни плочки, стени и тавани с латексово покритие, луминесцентно осветление, климатик (сплит система), PVC цветна дограма (със стъклопакет), МДФ и стъклени вътрешни врати, оборудван санитарен възел, окабеляване. Подходящ за офис, магазин или мострена зала. Свободен от 25. 07. 2015 г.
  детайли
 • 350 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Трошево 90m²
  СТРОНГ ИМОТИ ПРЕДСТАВЯ! Помещение с площ от 90кв. м на две нива. Партерния етаж е с площ от 54кв. м, а сутеренния - 36кв. м. Лице на две улици, четири витрини обезопасени с ролетни щори. Помещението е подходящо за всякаква търговска дейност, предназначението му е за кафе -аператив.
  детайли
 • 300 лв.
  Магазин
  ИМОТИ ПЛЮС предлага на вашето внимание магазин/ателие под наем. Отдава се без оборудване. Разполага с подово отопление. За информация и огледи: Александра Бояджиева, тел: 0877586168
  детайли
 • 685 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - жк. Чайка 35m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага търговско помещение с площ от 35 кв.м., разположено на 2 етаж в търговски център в квартал Чайка. Търговският център е на достъпно и комуникативно място, разполага с асансьор и ескалатори. Пожарообезопасен е. Има санитарни помещения на всеки етаж и централно отопление. Паркинг на подземното ниво. Помещението е подходящо за магазин за бижута и аксесоари. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 500 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Окръжна Болница 25m²
  Агенция АРГОС предлага партерно помещение с площ от 25кв.м. с лице на търговска улица с човеко и автопоток. Представлява търговска зала и санитарен възел,климатик, лице 3м. Код:330980 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 400 лв.
  Търговско Помещение, ЖП гара
  Чойс Пропъртис предлага под наем търговско помещение, в района на ЖП гара. Помещението е на едно ниво, има витрина, санитарен възел. Било е фотографско студио. Може да се ползва за различни търговски цели и дейности. Оферта 2013
  детайли
 • 4000 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Лятно кино Тракия 450m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага на Вашето внимание, отличен бизнес имот. Находящ се на главен булевард, с два странични подхода за товаро-разтоварна дейност. Помещението е разпределно на две нива сутерен и партер, към партерната част има обособена по малка зала, която може да се ползва като офис със изводи за вода, сутеренното ниво е едно цяло правоъгълно помешение 200 кв.м. с вентилация и санитарен възел. Оборудвано е с климатик и луминисцентно осветление. Търговското помещение е подходящо за: мострена зала, представителен магазин, супермаркет и други. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1500 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Окръжна Болница 170m²
  Представяме Ви магазин с отлична локация с лице на главна улица с интензивен поток от автомобили и пешеходци. Площта е разпределена на партер с площ от 70 кв.м и 100 кв.м на първи етаж. Лице три метра с възможност за поставяне на реклама. Два входа и достъп за мини бусове. Към магазина има и паркомясто. Подходящ за представителен магазин, офис и друг вид дейности.
  детайли
 • 700 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - Център 140m²
  Агенция Джордан Ви предлага просторно слънчево помещение, оборудвано като шивашко ателие. На площ от 140 кв.м са разпределени магазинна част с лице към главна улица с голям автопоток, помещение с кроялна маса и шест шевни машини, шумоизолирана стая за оверлог и санитарно помещение. Имотът е със статут на хранителен магазин. Монтирани са климатици и вентилация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 2800 лв.
  Дава под наем търговско помещение в ТОП центъра на града!
  Агенция Джордан предлага на вашето внимание ексклузивен обект - луксозен магазин под наем в сърцето на град Варна. Магазинът е с едно основно търговско помещение с размери 32кв.м. и още 4 отделни помощни търговски помещения с обща квадратура (търговска площ) 120кв. Има и отделен санитарен възел. Подходящо е за всякакъв вид търговска дейност, офис, както и за търговско представителство.3D Снимки на обекта(копирайте линк-а, поставете в вашият браузър и натиснете “Enter“)Снимка 1:https://goo.gl/maps/Rejakwf8Y6E2Снимка 2:https://goo.gl/maps/dEDVfrAb8SJ2 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1500 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Варна - Гръцка Махала 85m²
  Агенция АРГОС предлага партерно помещение в Идеален ц-р с площ от 90кв.м + 40кв.м .Два санитарни възела,малък сутерен-10кв.м. Голяма витрина. Статут на магазин. Идеален е за шоу рум, козметично студио и др. Код:90939
  детайли