Резултати

Общо намерени: 4
 • 1000 лв.
  Отдава под наем помещение гр.Пещера
  АПОЛОН-имоти предлага имот ИД108.Отдава под наем помещение топ локация център гр.Пещера отделна партида ток санитарен възел мъжки,женски,складово помещение 6,7 кв ,помещение за офис .
  детайли
 • 1000 лв.
  Отдава под наем заведение гр.Пазарджик
  Да АПОЛОН-имоти предлага на имот с ИД 115.ТОП ЛОКАЦИЯ,ТОП ЦЕНА ! ! ! Клубът е работещ, с 30 седящи места и тераса с 27 места. Озвучение с 4 тонколони + 2 баскаси от "DYNACORD", както и озвучение на терасата и тоалетната. Степен на завършеност: • външна изолация на целия имот 5 см. петкамерна дограма PVC "KÖMMERLING" вътрешни стени - гипсокартон с вата изолация на бетоновите шайби и вата изолация на всички тавани подове - ламинат клас 34 немски, коридор и тоалетна с теракота • отопление с климатици и аспирация - нагнетателно смукателна със затопляне на нагнетателния въздух , монтаж на "Атаро Клима" автоматични сенници на терасата с дистанционно управление и датчици за вятър. сградата е с еталбонд и окачена стъклена фасада монтаж на "Профил" ООД Пловдив. • стълбище – гранит панорамен асансьор с маслено повдигащ телескоп.
  детайли
 • 1500 лв.
  Ресторант под наем в центъра на гр. Велико Търново!
  Агенция „Имоти Консулт“ Ви предлага ресторант в Центъра на гр. Велико Търново с обща квадратура 167 кв. м. Състои се от фоайе, търговска част от 100 кв. м., професионална кухня с всички разрешителни, склад, санитарен възел за персонала и мъжка и дамска тоалетна за клиентите. Подовите настилки във всички помещения са от теракота, дограмата е PVC, тавана в търговската част е огледален, разполага с изградена вентилация. Пред ресторанта има възможност за поставяне на маси. Ref. No. 958
  детайли
 • 330 лв.
  Оборудвано заведение под наем в центъра на София
  емана Инвест представя на вашето вниманиепомещение с разработен бизнес в един от най-престижните квартали на София - Лозенец. Заведението се намира на метри от метростанция Джеймс Баучер, районът е населен с много бизнес и жилищни сгради. Напълно обзаведено и работещо в момента. Клиентски поток с отлични и затвърдени впечатления от единственото място в София, което предлага истинско неаполитанско кафе. Бизнесът се продава, а помещението се отдава по наем. Към цената влизат: - кафе машина (италианска, собствена - цената на нова такава машина е 7000 евро); - кафемелачка (италианска, собствена - цената на нова такава мелачка е 1300 евро); - професионална фреш машина за цитруси (преса)( цената на нова такава преса е 650 евро ); - сокоизтисквачка; - принцесник; - телевизор Samsung (с гаранция още 2 години); - хладилна витрина за сладкиши (цената на нова такава витрина е - 750 евро); - две хладилни витрини; - 6 маси + 12 стола; - СОТ ( 30 лв на месец); - склад + санитарен възел; - без тротоарна такса; - много ниски режийни разходи; - абсолютно всички разрешителни са извадени + разрешително за продажба на алкохол; - фейсбук страница с пет звезден рейтинг; - възможност за коментар на цената (в рамките на разумното). Цената на наема за района е перфектна (300лв + 10% данък) - 330лв. на месец. Стоката, която е налична в момента остава за следващия собственик и влиза в цената , като бонус кафе (120 кг., неаполитанско еспресо) след изчерпване на количеството, връзката за внос на същото кафе остава за следващия собственик(на много изгодна цена)! Оглед на имота Можем да организираме в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер или позвънете на телефона на агенцията. Резервация на имот Може да попитате нашите консултанти относно начина на резервация на имота. За да бъде резервиран даден имот трябва да се заплати капаро. Следва спиране на провеждането на огледи с други потенциални купувачи и започва подготовка за подписване на договор за покупко - продажба. Други услуги Ние ще бъдем с вас не само по време на наемането на жилище, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Моля, свържете се с нас за повече информация и огледи!
  детайли