Резултати

Общо намерени: 7
 • 2000 лв.
  Ресторант в гр. Пловдив Мараша!
  Оферта 42426 Предлагаме ви под наем ресторант-градина, срещу УХТ Пловдив. Заведението има вътрешна зала за около 40 места 80 кв.м., кухня 100 кв.м., покрита градинска площ 100 кв.м. за около 60 места, открита градинска площ за около 30 места, покрито барбекю с голяма фурна и градина с шадраван. От 1997 до сега е работило, като ресторант-градина с предимно българска кухня. При сериозен интерес - Костадинов Имоти!
  детайли
 • 2550 лв.
  Обзаведен ресторант с градина под наем в гр.Пловдив Южен
  Оферта 45186 Предлагаме на пазара обзаведен ресторант под наем, с всички необходими документи. Включено кухненско обзавеждане (хладилници, котлони, прибори, скари, печки, кухненски плотове, компютри, мивки, плотове, чинии и пр.). Включено оборудване за търговската зала ( Столове, маси, покривки, прибори, чаши, декорация и пр.) Обектът представлява: - Лятна градина с капацитет от 100-120 места в зависимост от разположението. В лятната градина е изградена голяма тента, покриваща цялата лятна градина. - Търговска зала с бар, капацитет от 80-100 места, в зависимост от желаното разположение. - Обзаведена кухня с отделен заден вход, която е функционално разделена (топла кухня, студена кухня, миялно помещение, скара, котлони, отделение за заготовки). -Складови помещения, намиращисе в задната част на кухнята. -Стая за почивка за персонала с отделен санитарен възел. При сериозен интерес цената подлежи на коментар. Наемната цена е без ДДС. При интерес може да се обсъжда и продажба на имота. Костадинов Имоти!
  детайли
 • 4000 лв.
  Луксозен ресторант в гр.Пловдив Център!
  Оферта 43961 Ресторанта се намира в идеален център. Обектът е разположен на две нива - 90 места вътре и 40 места в градината. Кухнята е напълно оборудвана. В допълнение обектът разполага и с външна градина с площ около 70 кв.м и капацитет 40 места. Без заплащане на тротоарно право. Кухнята и ресторантът са изцяло оборудвани и са собственост на предишния наемател. При интерес могат да бъдат закупени. Имотът е сертифициран и може да влезе в експлоатация веднага. Наемната цена се договаря. При сериозен интерес - Костадинов Имоти!
  детайли
 • 3500 лв.
  Заведение в гр. Пловдив Център!
  Оферта 45757 Имотът се намира непосредствено до Джумая джамия и Римския стадион, в идеален център. Обектът е разположен на три нива: - ниво сутерен с площ 80кв.м и капацитет 24 места - ниво партер с площ 80кв.м и капацитет 18 места - ниво етаж 1 - кухня с площ 80кв.м. Кухнята е свързана технологично с ресторанта посредством два асансьора за подаване на храна. Заведението е с обща площ 240 кв.м. (3 нива по 80 кв.м). В допълнение обектът разполага и с външна площадка/градина с площ 70 кв.м и капацитет 60 места. Наемът на площадката се плаща директно на Община Пловдив и е около 1200 лв (с ДДС). Кухнята и ресторантът са изцяло оборудвани и са собственост на предишния наемател. При интерес могат да бъдат закупени. Имотът е сертифициран и може да влезе в експлоатация веднага. При сериозен интерес - Костадинов Имоти.
  детайли
 • 3500 лв.
  Под наем заведение в кв. Студентски град ; 109700
  Агенция за недвижими имоти Пандора естейт отдава под наем заведение с повече от прекрасна локация, а именно ж.к. Студентски град. Намира се на ул. Акад. Стефан Младенов , в близост се намира НСА , УНСС , множество спирки на градски транспорт, супер маркет, търговски център и зона за спорт и отдих. Имотът разполага с площ 180 кв.м. и се състои от: главно помещение с бар, по-малко помещение, което в момента се използва за склад, офис, три тоалетни, сервизно помещение, разполага и с маси отвън. За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 109700.
  детайли
 • 1000 лв.
  Заведение в ж.к Изгрев...
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага под наем Заведение в ж.к Изгрев. Намира се в близост до Парк Изгрев и училище в нова кооперация, разполага с 200кв.м площ, оборудвано, асансьор-подемник, подходящо и за други цели. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 109135
  детайли
 • 1200 лв.
  Заведение във Възраждане
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание под наем Заведение с локация ж.к Възраждане. Имотът се намира в непосредствена близост до Борисовата градина. Разполага с 90кв.м оборудван с всичко необходимо. Ако проявявате интерес за оглед или за други наши атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения тел или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта: Реф номер: 109136
  детайли