Резултати

Общо намерени: 3
 • 600 лв.
  Кафе-аперитив в близост до Папараци
  Ако това е вашият бизнес-Това е вашето помещение! !! Имаме удоволствието да ви предложим имот подходящ за заведение (кафе аперитив) , офис , магазин,заложна къща,детски център или друга дейност.Помещението се състои от: ՚кв/м на партерно ниво разпределено на 1 зала със собствен санитарен възел. Има френски двор, който може да се използва.  Голяма витрината.  Отдава се под наем обзаведено като заведение със всичко необходимо. При желание за наемане с друга цел ще бъде освободено . Пред имота има място за спиране на автомобили. Помещението е работило като евро футбол и кафе аперитив. Заведението е разработено с потенциални кленти!!! Имота ще бъде свободен от 01.08./Август/ 2018 година.
  детайли
 • 1000 лв.
  Заведение, търговско помещение
  Чойс Пропъртис предлага под наем търговско помещение, в района на кв.Бриз. Помещението е било действащ ресторант, с маси вътре и отвън. Може да се ползва за различни търговски цели, за медицински център, за зала за обучения, за бистро. В заведението има топла точка с аспирация. Оферта номер 1556
  детайли
 • 400 лв.
  Помещение гр. Варна – Адвокатска градинка
  Многофункционално помещение! Агенция Естиана хоум ви предлага полусутеренно помещение в идеалния център на град Варна, в близост до Адвокатската градинка. Помещението е със сменени ВИК и ЕЛ-части и в момента е без обзавеждане. Възможност за обособяване на няколко помещения. Статутът е кафе-бар.
  детайли