Комплекс „Асеневци“, село Царева ливада

 • До парк
 • До заведение
 • До хр.магазин
 • До автобусна спирка
 • До площадка за спорт
 • Тераса
 • Обзаведена
 • Климатик / парно
 • Паркинг / гараж
 • Площ: 350м2
 • Етаж: 1
 • Подходяща за студенти
 • Предлага нощувки

Съобщи нередност


Контакти

Име: Райчо (още обяви )

Телефон: 0888628816

Телефон: 0897753686

Рейтинг коректен наемодател:Къща за отдих в Царева Ливада[0] от гласа5

Имате въпроси? Пуснете запитване от тук иличатете с него.

Форма за запитване


Описание

Зад теб само гора, пред теб безмерен простор с гледка към чаровните тръпчинки на Стара планина. От онези гледки, които гледаш във Фейсбук и въздишаш, мечтаейки да се събудиш и да си изпиеш кафето/чая докато им се любуваш.
Можете да изпитате това и без да ходите накрай света и да се страхувате дали няма да завали дъжд или мечка да прегази палатката ви. Просто отидете в комплекс „Асеневци“ в село Царева ливада. Намира се по пътя от Дряново към Трявна.В „Асеневци“ е по-чисто и удобно от хижа, има много повече места от къща за гости (общо 80, с опция за 90), а цените са по-приятелски от хотелските. Създаден с майсторство, той е добре премислен и предлага така трудния за намиране баланс между природа/спокойствие и удобства.
Без съмнение веднага ще се влюбите в къщичките (10 на брой), които са накацали по склона с южно изложение.
Спалня за трима + разгъваемо легло, ако има нужда, свежи цветове, картини, телевизор, баня с тоалетна и мечтаната верандичка с гледка към планината.
Освен тях има и два еднотипни блока, които са като хотелски части.
С по един апартамент, както и стаи за четирима, трима и двама.
През прозорците на всички се виждат не автомобили и бетонни гиганти, а дървета и цветя. Или енергично подскачащото кученце Рики и котката с царска походка. За гладните мечки и хорото всички знаем, но има и друго - гладният турист няма начин да остане с добри впечатления, колкото и да е хубаво мястото. Заради това в комплекс „Асеневци“ работи млад, но вече опитен готвач, който се грижи за добрата храна.
В ресторанта има 80 места, така че спокойно можете да организирате рождени дни, фирмени събития, национални срещи на различни сдружения, фенклубове и пр. Има възможност и за глезене в сауната, за трениране във фитнеса и игра на билярд (масата е изключително красива!).
Като застуди и завали сняг, ще бъдете съблазнени от камината в механата.

Местоположение:
Ул. „Цар Асен“ 4, село Царева ливада, община Дряново. По пътя от град Дряново към Трявна.

Забележителности в Царева ливада:
Ретро локомотив от 1911 година, красиви къщи от първата половина на XX век, нов стадион (от 2015 г.), чудесен централен парк, река. Има и екопътека до връх Чуката (гледка към цяло Дряново), останките от крепост Стринава и дървения кръст над Дряновския манастир.

Цени:
Къща – 90 лвАпартамент – 80 лвЧетворна стая – 75 лв
Тройна стая – 65 лв
Двойна стая – 50 лв

През последните години все по-ясно се забелязва тенденцията огромните хотели да отстъпват място на по-малки, но уютни, с повече природа и лично отношение към гостите места за нощуване. Заради това и броят на къщите за гости се увеличи в пъти. Проблемът с тях е, че имат по 10-ина, най-много 20 места. За щастие има решение и то е в Дряновския кРАЙ!
Ако искате да проведете семинар, да заведете група ученици на удобно, красиво и спокойно място или просто сте голяма компания.

Посещения на обявата: 135

Направи тази обява ВИП за 7, 14 и 21 дни

Направи ВИП за 7 дни с SMS на 1935 и текст VIPSMS 314455
(2.00лв без ДДС)

Направи ВИП за 14 дни с SMS на 1978 и текст VIPDVE 314455
(4.00лв без ДДС)

Направи ВИП за 21 дни с SMS на 1985 и текст VIPTRI 314455
(5.00лв без ДДС)

За повече информация тук.