Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 38
  • 2000 лв.
    Етаж от къща под наем в ж.к. Надежда 4
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи етаж от къща в ж.к. Надежда 4. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол, кухненски бокс с трапезария, две спални, баня с тоалетна и отделна тоалетна Квадратура: 150кв. м Етажност: 2 от 3 Отопление : локално Изложение: Юг/Север/Изток/.Запад Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, спирки на градски транспорт, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. РЕФ.НОМЕР: 2057991 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1400 лв.
    Къща под наем в ж.к. Драгалевци
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи къща в ж.к. Драгалевци. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: 1ви етаж - входно антре, кухненски бокс с трапезария, баня с тоалетна; 2ри етаж - две спални Квадратура: 70кв. м Етажност: 2 Отопление : електричество Изложение: Юг Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, спирки на градски транспорт, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Имотът разполага с КЛИМАТИК и ТЕЛЕВИЗОР. РЕФ.НОМЕР: 2182512 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1400 лв.
    Етаж от къща под наем в ж.к. Карпузица
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи етаж от къща в ж.к. Карпузица. Обзавеждане: напълно обзаведен Разпределение: входно антре, хол, кухненски бокс с трапезария, три спални, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 140кв. м Етажност: 2 от 4 Отопление : ГАЗ Изложение: Юг/Изток Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Апартаментът разполага с ТЕЛЕВИЗОРИ. РЕФ.НОМЕР: 2165506 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1400 лв.
    Етаж от къща под наем в ж.к. Овча купел
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да Ви представи етаж от къща в ж.к. Овча купел. Обзавеждане: полуобзаведен Разпределение: входно антре, кухненски бокс с трапезария, хол, три спални, баня с тоалетна и тераса Квадратура: 98кв. м Етажност: 1 от 5 Отопление : електричество Изложение: Юг/Изток Предимства на имота: светъл и просторен на комуникативна локация. Намира се в непосредствена близост до парк, метростанция, заведения, хранителни магазини, училище, детска градина и търговски обекти. Апартаментът разполага с КЛИМАТИЦИ. РЕФ.НОМЕР: 2182329 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1200 лв.
    Етаж от къща, под наем, ж.к Редута
    Включено паркомясто в цената! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Хиподрума има удоволствието да представи на Вашето внимание етаж от къща под наем в ж.к. Редута. Намира се в непосредствена близост до търговски център, училище, детска градина, спирки на градски транспорт, супермаркет. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и е с площ 100 кв.м, като се състои от: входно антре, хол, кухня с трапезария, две спални, баня с тоалетна, мазе и двор. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2159978.
    детайли
  • 930 лв.
    Къща, Горна Баня
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя самостоятелна къща под наем в ж.к. Горна Баня. Къщата разполага с голям споделен двор и паркинг! Имотът е напълно готов за живеене. Разгърнатата му площ е 90 кв.м./ входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални помещения и баня с тоалетна. Къщата разполага с един жилищен етаж и се отоплява на електричество. Местоположението на имота е в близост до бул. Околовръстен път, с бърз достъп до метростанция и други спирки на градски транспорт. В близост до имота ще откриете няколко училища и детски градини, хранителни и търговски магазини, зони за отдих и спорт и всичко необходимо в едно ежедневие. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 27838.
    детайли
  • 2100 лв.
    Къща под наем в ж.к. Бояна
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи къща под наем в ж.к. Бояна. Обзавеждане: полуобзаведена Разпределение: 1ви етаж - входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, която може да се обособи като офис, баня с тоалетна, килер, перално помещение; 2ри етаж - коридор, две спални, една от които обзаведена, баня, тоалетна Квадратура: 164кв. м Двор: 1300кв.м. Етажи: 2 Отопление : електричество / ГАЗ / локално чрез КАМИНА Изложение: Юг/Изток/Север Предимства на имота: уютно обзаведена, светла и просторна къща на комуникативна локация. Намира се на зелена и спокойна локация, в близост до: главен път, парк, заведение за хранене и спирки на градски транспорт. Къщата разполага с ПАРКОМЯСТО в двора, СОТ система, КЛИМАТИК и ВАНА. РЕФ.НОМЕР: 2181841 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1400 лв.
    Етаж от къща в ж.к.Горубляне
    Ние от Хевън Хоумс Ви представяме страхотен, просторен и слънчев етаж от къща на повече от прекрасна локация в ж.к. Горубляне. Състоящ се от: кухненски бокс и трепезария, всекидневна, две спални, баня и тоалетна, тераса. Отоплението е локално. Квадратурата е:110 кв.м. Къщата разполага с двор и двоен ГАРАЖ. Ако имотът представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен номер: 2173637.
    детайли
  • 2500 лв.
    Дава под Наем КЪЩА в град София, Витоша - 140 кв.м / 2500 лв.
    Предлагаме двуетажна къща в общ двор. Къщата се състои от дневна с кухненска част, две стаи, две бани. Обзаведена, включени консумативи. Работим с комисиона, невключена в цената, при осъществяване на сделка за обекта. Преди оглед се подписва посреднически договор. Референтен номер 359527 Отопление: Газово централно отопление.
    детайли
  • 2100 лв.
    Къща под наем в гр. Божурище
    Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи къща под наем в гр. Божурище. Обзавеждане: напълно обзаведена Разпределение: входно антре, хол с КАМИНА с големина 40кв.м., кухненски бокс с трапезария, три спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и двор Квадратура: 100кв. м Двор: 450кв.м. Етажи: 1 Отопление : локално чрез КАМИНА Изложение: Юг/Север/Изток/Запад Предимства на имота: уютно обзаведена, светла и просторна къща на комуникативна локация. Намира се на зелена и спокойна локация, в близост до: главен път, парк, заведение за хранене и спирки на градски транспорт. Къщата разполага със СОТ система и ДЕНОНОЩНО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, ПОКРИТИ ПАРКОМЕСТА ЗА 4 АВТОМОБИЛА с площ от 100кв.м. (отделни от посочената квадратура на двора), КЛИМАТИЦИ, пералня със СУШИЛНЯ и СЪДОМИЯЛНА машина. РЕФ.НОМЕР: 2177343 При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
    детайли
  • 1100 лв.
    Къща, под наем, ж.к Банишора
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Хиподрума има удоволствието да представи на Вашето внимание къща под наем с локация ж.к Банишора. Намира се в непосредствена близост до метростанция, множество спирки на градски транспорт, зони за отдих и спорт, търговски обекти. Имотът разполага с площ 48кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс и трапезария, спалня и баня с тоалетна. Отоплението е на ток, посредством климатици. Изложение ЗАПАД. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2153620.
    детайли
  • 2100 лв.
    Къща, под наем, гр. Божурище
    Ние от Титан Пропъртис - офис Младост Ви предлагаме еднофамилна къща на един етаж с локация гр. Божурище с озеленен двор 450 кв.м. Имотът от своя страна разполага с площ 100кв.м, разгърната в следното разпределение: антре, просторен непреходен хол с камина, кухненски бокс, три спални, баня с душ кабина и тоалетна. За максималния комфорт на своите новодомци, къщата се предлага напълно обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ток и камина. Покрити паркоместа за 4 автомобила. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2181412.
    детайли