Резултати

Общо намерени: 361
 • 637 лв.
  Център тристаен апартамент обзаведен #1590762101
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание самостоятелен етаж от къща. Слънчев и топъл. Напълно обзаведен. В цената е включена телевизия и интернет. Състои се от: дневна с кухня, спалня, детска, баня с тоалетна, килер с пералня и бойлер. На разположение е и допълнителна стая за ползване, като килер.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"691181116"
  детайли
 • 441 лв.
  Виница тристаен апартамент обзаведен #1590748282
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага просторен етаж от къща. Обзаведен. В много добро състояние. Отопление с климатик. С паркомясто на двора. Отлична гледка към морето. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"634120911"
  детайли
 • 490 лв.
  Център тристаен апартамент обзаведен #1590747930
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание тристаен апартамент в центъра на Варна. С две спални. Слънчев и топъл. Обзаведен със запазени мебели. Района е много комуникативен, с отлично развита инфраструктура.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"658180937"
  детайли
 • 441 лв.
  Тракия - Зимно кино тристаен апартамент обзаведен #1590743507
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание тристаен апартамент. Състои се от две спални, кухня, тераса, баня и тоалетна. Отопление с климатик. Намира се в близост до спирка на градски транспорт, магазини и др. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"617135413"
  детайли
 • 490 лв.
  Левски тристаен апартамент обзаведен #1590741084
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание страхотен имот след основен ремонт. Всички електроуреди са нови. Състои се от хол, кухня, спалня, санитарно помещение, две тераси и коридор. В комуникативен район.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"629180930"
  детайли
 • 686 лв.
  Левски двустаен апартамент обзаведен #1590738743
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание чисто нов, южен имот! Напълно обзаведен и готов за живеене. В близост до централни булеварди, с лесен и бърз достъп до градски транспорт, магазини, заведения.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"670180885"
  детайли
 • 588 лв.
  Аспарухово двустаен апартамент обзаведен #1590738233
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание луксозен, стилен и модерен. Напълно обзаведен с всичко необходимо . В един от най-предпочитаните райони. С прекрасна морска панорама. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"627180938"
  детайли
 • 294 лв.
  Галата едностаен апартамент обзаведен #1590737229
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на вашето внимание студио в нова кооперация. С прекрасна панорама. Апартаментът се намира в тих и спокоен район. Обзаведено с всичко необходимо и готово за нанасяне.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"613180929"
  детайли
 • 539 лв.
  Гранд Мол Варна двустаен апартамент обзаведен #1590736230
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание нов, обзаведен двустаен апартамент. Светъл и приветлив! Предлага се с паркомясто в прилежащ на кооперацията външен паркинг, което е включено в цената. Състои се от дневна с тераса, спалня, баня и килер, антре! В комуникативен район.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"656180987"
  детайли
 • 490 лв.
  Левски двустаен апартамент обзаведен #1590735606
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание чудесен, слънчев имот. Пълно и модерно ново обзавеждане с всичко необходимо за един съвременен дом. В един от най-предпочитаните райони за живеене.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"682180972"
  детайли
 • 1176 лв.
  Морска Градина многостаен апартамент обзаведен #1590734846
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание луксозен апартамент в затворен комплекс в морската градина. На минути от плажа. Комплексът разполага с детски кът, барбекю зона, паркоместа. Обзаведен и оборудван с всички екстри и удобства.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"629180905"
  детайли
 • 539 лв.
  Генералите двустаен апартамент обзаведен #1590671287
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание стилно и модерно двустайно жилище. Луксозно обзаведено. С климатик. Разпределение: хол с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна и перално помещение. В близост до спирки, магазини, училища.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"686180748"
  детайли