Резултати

Общо намерени: 292
 • 441 лв.
  Тракия - лятно кино двустаен апартамент обзаведен #1571489669
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание двустаен апартамент. Уютен и непреходен. Много топъл. С южно изложение. Напълно обзаведен и ремонтиран. В близост до спирки, автогара, мол. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"672154409"
  детайли
 • 686 лв.
  Гръцки квартал двустаен апартамент обзаведен #1571386126
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание двустаен апартамент. Луксозно обзаведен. Функционално разпределение на жилищната площ. Отоплява се с климатик. Малка, тиха и спокойна улица, с бърз достъп до централни пътни артерии, спирки на различен градски транспорт, училища, магазини, заведения. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"673154113"
  детайли
 • 637 лв.
  Център многостаен апартамент обзаведен #1571384006
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание самостоятелен апартамент в много добро състояние. Състои се от хол със остъклен балкон, кухня, две спални, от които едната е със балкон. Напълно обзаведен и оборудван. Към наемната цена е включено едно паркомясто. ТОП локация. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"699154311"
  детайли
 • 490 лв.
  Централна поща двустаен апартамент частично обзаведен #1564062325
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага двустаен апартамент. Намира се в идеалния център на Варна. Разполага с климатик и подово отопление. Изложението е изцяло южно. Имотът е подходящ както за живеене, така и за офис или кантора. Отлична локация. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"619136369"
  детайли
 • 784 лв.
  Бриз тристаен апартамент обзаведен #1563975318
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага тристаен непреходен апартамент. Функционален и много светъл. Ниски разходи за отопление. Климатик. Намира се на 50 метра от морската градина. С изглед към морето. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"672142001"
  детайли
 • 490 лв.
  Образцов дом тристаен апартамент обзаведен #1571483250
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание тристаен апартамент. Топъл с изложение югоизток. С климатик. Оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Със следното практично разпределение: просторна слъчева всекидневна, с тераса, две спални, коридор и баня с тоалет. В много комуникативен район в близост до супер и хипермаркети, спирки на градски транспорт, училище и детска градина.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"635154468"
  детайли
 • 1176 лв.
  Окръжна Болница двустаен апартамент обзаведен #1571482567
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание двустаен апартамент. Луксозен и стилен. Напълно оборудван с всичко необходимо. Уютен и много топъл. Ниски разходи за отопление. С климатик. Южен. Комуникативно място. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"655154481"
  детайли
 • 392 лв.
  Колхозен Пазар двустаен апартамент обзаведен #1571396460
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание страхотен апартамент. В тухлена, санирана кооперация от 2003г. След освежителен ремонт. Слънчев и топъл. В комуникативен район.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"664154280"
  детайли
 • 588 лв.
  к.к.Слънчев ден двустаен апартамент обзаведен #1566890712
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага апартамент на първа линия на морето. В затворен комплекс с охрана. Състои се от хол с кухня, спалня, баня с тоалетна, дрешник. Напълно обзаведен с висок клас уреди и мебели. Отопление с климатик. Достъпът до всяка част на града е максимално улеснен послредством спирки на градски транспорт. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"613143971"
  детайли
 • 539 лв.
  Бриз двустаен апартамент обзаведен #1564048664
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага страхотен апартамент в затворен комплекс. Изцяло южен, в най- хубавата и предпочитана част на Бриз. Състои се от: голям дневен тракт с кухненска част, просторна спалня, общи баня и тоалетнс и широка тераса. В добре поддържана сграда с двор.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"637142147"
  детайли
 • 588 лв.
  Генералите двустаен апартамент обзаведен #1571839202
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание двустаен апартамент. Чудесен имот. Напълно обзаведен. Състои се от антре, дневна, спалня, баня с тоалет и две тераси. Отличен район за живеене.Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"683155046"
  детайли
 • 539 лв.
  Морска Градина тристаен апартамент необзаведен #1571837211
  Компания за недвижими имоти “VISION” предлага на Вашето внимание тристаен апартамент. Непреходен. Състои се от две стаи, голяма дневна, отделни баня и тоалетна. След основен ремонт. Предлага се необзаведен. Намира се на комуникативно място. В близост до магазини, метростанции, детски градини и училища. Ако желаете да организираме оглед или да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас на посочения телефон. За вашето удобство нашата компания говори следните езици: английски, френски, руски, турски, сръбски и румънски. Код на офертата:"682155068"
  детайли