Резултати

Общо намерени: 792
 • 580 лв.
  Едностаен апартамент в Зона Б-19
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт отдава под наем едностаен апартамент в центъра на София. Намира се в непосредствена близост до малки и големи търговски обекти, учебни заведения, заведения за хранене и развлечение, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, метростанция. Ситуиран е на 9-ти етаж, разполага с площ от 50 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с обособен спален кът, кухненски бокс, баня с тоалетна. Отоплението е на ТЕЦ,като собственика е предвидил и КЛИМАТИК, за горещите летни дни. За максимално удобство на бъдещите си стопани, жилището се предлага напълно обзаведено, с всичко необходимо за едно домакинство. Домашните любимци са ДОБРЕ ДОШЛИ. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 111006.
  детайли
 • 720 лв.
  Едностаен апартамент в ж.к Студентски град
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да ви представи едностаен апартамент в ж.к. Студентски град. Намира се в близост до множество търговски обекти и заведения, спирки на градски транспорт, метростанция. Ситуиран е на 4-ти жилищен етаж с площ 60 кв.м. разгърнат в следното практично разпределение: входно антре, еднопространствено помещение с кухненски бокс и обособен спален кът, баня с тоалетна и прекрасна тераса. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115851.
  детайли
 • 899 лв.
  Манастирски ливади, Двустаен обзаведен апартамент с ПАРКОМЯСТО
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт отдава под наем луксозен двустаен апартамент в ж.к. Манастирски ливади. Намира се в непосредствена близост до бул. България и Околовръстен път, спирки на градски транспорт, болници, България МОЛ, супермаркет Била, бизнес сгради, ресторанти, кафенета, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 1-ви жилищен етаж с площ 57 кв.м. разгърнати в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Апартаментът е с френски прозорци и подово отопление на газ. Денонощна рецепция и видеонаблюдение. Възможност за наемане на ПАРКОМЯСТО. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 96729
  детайли
 • 799 лв.
  Двустаен апартамент в Лозенец с ПАРКОМЯСТО в цената
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт отдава под наем луксозен двустаен апартамент в ж.к. Лозенец. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, заведения за хранене и разлечение, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, метростанция, Южен парк. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 60 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. ПАРКОМЯСТО включено в наемната цена. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115087.
  детайли
 • 699 лв.
  Център, Обзаведен двустаен апартамент, до метростанция
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт има огромното удоволствие да Ви представи двустаен апартамент в центъра на София. Намира се в непосредствена близост до малки и големи търговски обекти, учебни заведения, детски градини, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, метростанция. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ от 68 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. За максимален комфорт, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115917.
  детайли
 • 699 лв.
  Хиподрума, Двустаен обзаведен апартамент
  КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА! ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ!!! Aгенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в ж.к. Хиподрума. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, голям хипермаркет, детска градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, метростанция, ВМА. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж с площ от 70 кв.м. разгърната в следното просторно разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 110130
  детайли
 • 799 лв.
  Бояна, Двустаен обзаведен апартамент
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт отдава под наем прекрасен двустаен апартамент в полите на Витоша - ж.к. Бояна. Намира се на тиха и същевременно комуникативна локация в близост до търговски обекти, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 55 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса. За максимално уобство на своите бъдещи стопани, жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за едно докаминство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 89741.
  детайли
 • 1099 лв.
  Четиристаен апартамент в центъра на София
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи луксозен четиристаен апартамент в сърцето на София. Намира се в непосредствена близост до търговски обекти, заведения за хранене и развлечение, учебни заведения, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, метростанция. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж с площ 125кв.м. разгърната в следното просторно разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални,стая подходяща за офис, баня и тоалетна, тераса. За максимално удобство на бъдещите си стопани жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Домашните любимци са добре дошли! Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115404.
  детайли
 • 699 лв.
  Двустаен апартамент в ж.к Гео Милев
  Aгенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи невероятен двустаен апартамент в ж.к. Гео Милев. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, детска градина, училище, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт, парк Гео Милев. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ от 60 кв.м. разгърната в следното просторно разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. За максимален комфорт на бъдещите си стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115886.
  детайли
 • 550 лв.
  Двустаен апартамент в ж.к Витоша
  Aгенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи страхотен двустаен апартамент в ж.к. Витоша. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, голям хипермаркет, детска градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж с площ от 42 кв.м. разгърната в следното просторно разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Домашните любимци са ДОБРЕ ДОШЛИ. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115618.
  детайли
 • 850 лв.
  Двустаен апартамент в ж.к Редута
  Aгенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи страхотен двустаен апартамент в ж.к. Редута. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, мол 'Сердика' голям хипермаркет, детска градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 5-ти жилищен етаж с площ 87кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, две тераси. За максимално удобство на своите бъдещи стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Възможност за наемане на ГАРАЖ. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 103131.
  детайли
 • 1199 лв.
  Тристаен апартамент в ж.к Дианабад
  Aгенция за недвижими имоти Революшън Естейт има удоволствието да Ви представи тристаен апартамент в ж.к. Дианабад. Намира се в непосредствена близост до множество малки и големи търговски обекти, голям хипермаркет, детска градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж с площ 94 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол, кухня, две спални, две бани с тоалетна. За максимален комфорт на своите бъдещо наематели, жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 115910.
  детайли