Резултати

Общо намерени: 213
 • 648 лв.
  Надежда 1 тристаен апартамент обзаведен #1643096253
  Комфортен и уютен дом! Непреходен! Преустроен със следното разпределение: всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, коридор! Отопление с климатик! Саниран! В близост са разположени множество търговски обекти, заведения за хранене и развлечение, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "616207128"
  детайли
 • 686 лв.
  Павлово двустаен апартамент обзаведен #1643094875
  Светъл и уютен! Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с вана и тоалетна! Напълно обзаведен! Изложение: югоизток! Tих и охраняван комплекс! Контролиран достъп! Ниски такси за месечна поддръжка на комплекса! Свободно паркиране в локалното платно! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "651216842"
  детайли
 • 480 лв.
  Люлин 1 едностаен апартамент обзаведен #1638790094
  Функционален, едностаен апартамент! Южно изложение! Ниски месечни сметки! ТЕЦ! Състои се от: хол,кухня, баня с тоалетна! Жилището се намира в близост до спирки на градски транспорт на метри от магазини, супермаркети и площадки!Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "657214872"
  детайли
 • 1039 лв.
  Лозенец двустаен апартамент обзаведен #1643013404
  Луксозен и напълно обзаведен апартамент! Непреходен! Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, коридор и балкон! Климатик и телевизор във всяка стая! Просторен и уютен! До метро, МОЛ, магазини и др.! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "637101074"
  детайли
 • 600 лв.
  Илинден тристаен апартамент обзаведен #1639398162
  Просторен, тристаен апартамент! Състоящ се от: кухня, спалня, хол с преход към друга спалня, баня с тоалетна! Нова немска дограма “Саламандър”! Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство! Ниски месечни сметки! В много комуникативен район в близост до супер и хипермаркети, спирки на градски транспорт, училище и детска градин! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "649215292"
  детайли
 • 490 лв.
  Хаджи Димитър двустаен апартамент обзаведен #1643280264
  Отличен двустаен апартамент! Слънчев и топъл! Състоящ се от: хол с трапезария и кухня , спалня с тераса, коридор и баня и тоалетна! В добре поддържан вход! Намира се в близост от метростанция, спирки на автобуси, тролейбуси, големи вериги хипермаркети! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "654200142"
  детайли
 • 686 лв.
  Витоша двустаен апартамент обзаведен #1643277207
  Прекрасен апартамент, намиращ се в затворен охраняем комплекс! Непреходен! Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и две тераси( едната от тях е остъклена чрез сгъваема и плъзгаща се стъклена система) ! Предлага се обзаведена! Има система за отопление и охлаждане! В цената влизат разходи за интернет и телевизия! Отделно има такса за поддръжка на комплекса! В близост има хранителен магазин, магазин за риба, плод и зеленчук и кафене бар и др. ! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "631216972"
  детайли
 • 1372 лв.
  Драгалевци тристаен апартамент обзаведен #1643273220
  Луксозен, стилен и модерен дом! В прекрасна сграда! Състоящ се от: голям хол с кухня и трапезария, коридор, спалня и детска стая, тоалетна, баня с тоалетна, две тераси! Отопление на газ! В цената е включена таксата за поддръжка! Безпроблемно паркиране! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "634217010"
  детайли
 • 412 лв.
  Левски двустаен апартамент обзаведен #1643272936
  Непреходна къща! Състои се от коридор, стая, кухня и санитарен възел! Обзаведена със запазени мебели! Разполага с отделен вход! Санирана! С нов покрив, нови врати! Ремонтиран! Има камина в стаята! Комуникативен и бързо развиващ се квартал! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "623216985"
  детайли
 • 666 лв.
  Овча Купел тристаен апартамент обзаведен #1643271762
  Светъл и топъл! Състои се от хол, две спални, кухня, баня, две усвоени тераси, два коридора и мазе! Изцяло е обзаведен и саниран! Изложение юг/ север! Отоплението е на ТЕЦ! Намира се в сграда с контрол на достъпа! В непосредствена близост има автобусни, тролейбусна и трамвайни линии! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "642108020"
  детайли
 • 637 лв.
  Овча Купел двустаен апартамент обзаведен #1643269967
  Чудесна локация! Състои се от хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна! Предлага се обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство! След ремонт! Отопление на газ! Затворен комплекс с контролиран достъп и видео наблюдение! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "678116588"
  детайли
 • 706 лв.
  Лозенец двустаен апартамент обзаведен #1643269182
  Слънчев и просторен! Непреходен! С функционално разпределена жилищна площ: кухня, стая, коридор, баня и тоалетна! Напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо! С климатик и ТЕЦ! PVC дограма! Разполага с мазе и таван! В близост до метро, трамвай, автобус, пазар, няколко училища и детска градина! Подходящ както за живеене, така и за офис! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "630216983"
  детайли