Резултати

Общо намерени: 11
 • 450 лв.
  2-стаен под наем, Велико Търново, Колю Фичето, 70 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс ви предлага двустаен,луксозен апартамент,находящ се в кв.Колю Фичето.Състои се от дневна , кухня , спалня , баня с тоалетна и тераса.Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с ел.уреди- вградена фурна и котлони, аспиратор , пералня , хладилник , микровълнова фурна , телевизор и климатик във всяка стая.
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент в кв.Зона Б
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага тристаен апартамент,находящ се в кв.Зона Б.Жилището се състои от две спални,кухня,баня и тоалетна,антре и тераса.Апартаментът е обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка,пералня и хладилник.
  детайли
 • 350 лв.
  2-стаен под наем, Велико Търново, Бузлуджа, 60 кв.м.
  Екипа на Търново Брокерс Ви предлага двустаен апартамент под наем, разположен в новопостроена сграда, в началото но квартал Бузлуджа. Жилището се състои от: обширна дневна с кухненски бокс, спалня, баня-тоалетна, килер и тераса. Квартирата е напълно обзаведена с нови мебели и неупотребявани електро уреди: климатик, вградена готварска печка с керамичен плот, ширм, пералня, хладилник и др. Имота се намира в близост до всички необходими удобства: голям хранителен магазин, автобусна спирка и др.
  детайли
 • 300 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Зона Б, 60
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага тристаен апартамент,находящ се в кв.Зона Б.Жилището се състои от две спални,кухня,баня и тоалетна,антре и тераса.Апартаментът е обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка,пералня и хладилник.
  детайли
 • 400 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Колю Фичето, 90
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент,находящ се в кв.Колю Фичето.Жилището се състои от две спални,всекидневна с кухненски бокс,баня и тоалетна,мокро помещение,антре и тераса.Апартаментът е обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка,пералня,хладилник.Жилището се отоплява с конвектори.
  детайли
 • 200 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Картала, 25 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага партерно студио,находящо се в кв.Картала.Състои се от спалня,кухненски бокс,баня и тоалетна.Обзаведено и оборудвано със следните ел.уреди:готварска печка,пералня и хладилник.
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Картала, 90
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание тристаен апартамент,находящ се в кв. Картала. Жилището се състои от две спални,всекидневна с кухненски бокс,баня,тоалетна,антре и две тераси.Апартаментът е обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка,пералня,хладилник и климатик.
  детайли
 • 430 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Акация, 80
  Тристаен напълно обзаведен апартамент,ново строителство в гр.В.Търново.Състои се от дневна с кухненски бокс,две спални,баня с тоалетна,мокро помещение и тераса. Апартамента разполага с готварска печка,хладилник,микровълнова фурна,пералня,климатик в дневната,телевизор.
  детайли
 • 250 лв.
  2-стаен под наем, Велико Търново, Акация, 50
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание етаж от къща, находящ се в кв. Акация на гр.Велико Търново. Състои се от една стая, кухня, баня и тоалетна. Оборудван е с хладилник. Жилището е със самостоятелен вход. Не пропускайте това предложение!
  детайли
 • 250 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Бузлуджа, 30
  Екипа на Търново Брокерс Ви предлага едностаен апартамент под наем, разположен в новопостроена сграда с АКТ 16, в началото на квартал Бузлуджа. Жилището се състои от: обширна дневна с кухненски бокс, баня-тоалетна. Квартирата е обзаведена със следните електро уреди: климатик, котлон , ширм, пералня, хладилник и телевизор. Имота се намира в близост до всички необходими удобства: голям хранителен магазин, автобусна спирка, парк и други. Не пропускайте да огледате този чудесен апартамент.
  детайли
 • 250 лв.
  2-стаен под наем, Велико Търново, Акация, 80
  Екипа на Търново Брокерс Ви предлага двустаен, необзаведен апартамент под наем в кв. Акация. Състои се от една спалня, кухня, дневна, баня и тоалетна, една тераса. Изложението е север/изток. Квартал Акация предлага всички необходими удобства включително училища, детски градини, има редовен обществен транспорт до всички части на града.
  детайли