Резултати

Общо намерени: 4
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Велико Търново, Център, 70 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент,находящ се в близост до Стадиона.Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс,спалня,баня и тоалетна,тераса,дрешник и антре.Напълно обзаведено и оборудвано със всички необходими ел.уреди:вградена фурна с котлони и аспиратор,пералня,хладилник,микровълнова,тостер,телевизор и два климатика.В цената са включени кабелна телевизия,интернет и СОТ.
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Бузлуджа, 90
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание тристаен апартамент,находящ се в квартал Бузлуджа.Състои от две спални,всекидневна с кухненски бокс,баня и тоалетна заедно,втора тоалетна,антре,килер и южна тераса. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с ел.уреди - вградена фурна с котлони и аспиратор , пералня , хладилник и климатик.
  детайли
 • 200 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Колю Фичето, 30
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя боксониера, находяща се в кв.Колю Фичето. Жилището е обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: пералня, хладилник и котлон.
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Велико Търново, Картала, 90
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание тристаен апартамент,находящ се в кв. Картала. Жилището се състои от две спални,всекидневна с кухненски бокс,баня,тоалетна,антре и две тераси.Апартаментът е обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка,пералня,хладилник и климатик.
  детайли