Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 4
 • 36 EUR
  Нощувки-Бургас
  Уютен двустаен апартамент за нощувки-Лазур с гледка море.На 10минути пеша от Морската градина и плажа и 15минути пеша от центъра на града.Разполага с всичко необходимо за престой.
  детайли
 • 70 000 EUR
  Двустаен апартамент в Поморие, близо до Стария град
  Предлагаме за продажба двустаен апартамент в гр. Поморие. Разположен в много предпочитан район - близо до Стария град. Апартаментът е на 4-ти жилищен етаж в кооперация от 2013 година. Състои се от хол с кухня, спалня, баня с тоалетна и слънчева тераса. ID 858368
  детайли
 • 90 000 EUR
  Двустаен апартамент след ремонт в Изгрев!
  Предлагаме за продажба апартамент след ремонт! Намира се в к-с Изгрев - срещу Лидл, Кауфланд, Декатлон и др. Разположен е на седми етаж в ЕПК. САНИРАН! Състои се от коридор, хол с кухня, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса. Продава се с обзавеждането и оборудването! ID 853243
  детайли
 • 76 694 EUR
  Продава 3-стаен в Лазур, 75 кв.м.
  тристаен апартамент след основен ремонт на КУХНЯТА И БАНЯТА и изциклен паркет във всички стаи зад магазин Болеро до парка в Лазур .
  детайли