Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 77
 • 67 000 EUR
  Двустаен апартамент в Кючук Париж с АКТ 16
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба в Кючук Париж, в близост до парк Белите Брези. Ситуирано е на 4ти етаж в нова кооперация с АКТ 16. Състои се от хол с кухненски бокс, отделно спално помещение, баня с тоалетна и тераса. Към жилището има прилежаща изба 6м7. Квадратура:66м2 Цена (в €) 67 000 За оглед, информация или друго се свържете с нас!
  детайли
 • 89 500 EUR
  Двустаен апартамент в Тракия
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: ОФЕРТА №87524 Район: Тракия Тип: Двустаен Тип строителство: Ново строителство Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 89 500 Квадратура: 82 Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас. Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 23 009 EUR
  Апартамент за продажба в Пловдив, Южен
  💥 Най-изгодната оферта на пазара 💥 #️⃣ 33569 👉 Ексклузивно предложение от #АвирексНедвижимиИмоти - 💶 45 000 € 🔑 Ключ за огледи по всяко време ▪️ Предлагаме Ви жилище за продажба в град Пловдив, район Южен. Апартаментът е тип гарсониера лукс. Продава се с обзавеждането. ▪️ Панел ▪️ 5 от 8 етажа с асансьор ▪️ Обзаведен ▪️ Реална квадратура - 47 м2 ▪️ Южно изложение ▪️ Тераса 📲 За повече информация се свържете с нас на телефон +359 884 57 77 16
  детайли
 • 59 500 EUR
  Без комисионна! Едностаен апартамент в Смирненски
  БЕЗ КОМИСИОННА Авирекс недвижими имоти предлага едностайно жилище за продажба с предстоящ АКТ 16. Жилището е със следните характеристики: Район: Христо Смирненски Тип: Едностаен Квадратура: 60м2 Етаж:2 Цена: 59 500EUR Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас!
  детайли
 • 65 000 EUR
  Двустаен апартамент в Кючук Париж
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба в Кючук Париж, в близост до парк Белите Брези.Ситуирано е на 4ти етаж в нова кооперация с АКТ 16.Състои се от хол с кухненски бокс,отделно спално помещение,баня с тоалетна и тераса.Към жилището има прилежаща изба 6м2. Квадратура:65м2 Цена (в €) 65 000 За оглед, информация или друго се свържете с нас!
  детайли
 • 83 193 EUR
  Без комисионна! Двустайно жилище до Тон Бонбон
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, дневна с кухня, спалня с дрешник, баня+тоалетна, тераса, изба Етаж:2 Обща квадратура:75.63кв.м. Цена:83 193 евро. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас!
  детайли
 • 85 008 EUR
  БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в Кършияка
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, дневна с кухня, спалня, баня+тоалетна, 2тераси, изба Етаж:7 Обща квадратура:73.92кв.м. Цена:85 008 евро. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас!
  детайли
 • 101 541 EUR
  Без комисионна! Двустаен апартамент в Кършияка до Тон Бонбон
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, б+т, килер, спалня, 2 тераси, дневна с кухненски бокс Обща квадратура: 92.31 кв.м Етаж:7 Цена:101 541 евро. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 110 113 EUR
  Без комисионна! Двустаен апартамент в Кършияка до Тон Бонбон
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, дневна с кухненски бокс, спалня, 2 тераси, килер, баня с тоалетна Обща квадратура: 95.75 кв.м Етаж:5 Цена:110 113 евро. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 93 813 EUR
  БЕЗ КОМИСИОННА! Двустаен апартамент в Кършияка
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, б+т, дневна с кухненски бокс, тераса, спалня, изба Обща квадратура: 75.05 кв.м. Етаж:4 Цена: 93 813 евро Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 119 543 EUR
  Без комисионна! Апартамент с ДВЕ спални до р-т Тон Бонбон
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи тристайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре, дневна с кухня, 2 спални, килер, баня+тоалетна, 3 тераси Етаж:4 Обща квадратура:103.95кв.м. Цена:119 543 евро. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас
  детайли
 • 99 375 EUR
  Без комисионна! Двустаен апартамент до р-т Тон Бонбон
  #АвирексНедвижиИмоти има удоволствието да Ви представи двустайно жилище за продажба със следните характеристики: Разпределение: антре,хол с кухненски бокс,спалня с дрешник ,б+т,тераса Етаж :3 Обща квадратура:79.5 кв.м. Цена:99 375евро Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли