Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 119
 • 98 911 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент с АКТ 14 в Гагарин
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Гагарин. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 119.17кв.м Етаж: 5 ЦЕНА: 98 911€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса е с модерен дизайн и функционалност, разположен в кв. Гагарин На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. В близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 77 108 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Южен
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Южен. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 104,20кв.м Етаж:2 ЦЕНА: 77 108€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса се отличава с модерна визия и качествено изпълнение. Настоящия проект включва 2 структури от по 6 сгради на сключено застрояване и 2 свободно стоящи сгради, с общо за тях подземно ниво. В имота са предвидени, освен озеленени терени, зони за висока растителност. Северно от комплекса се предвиждат терени за паркова среда, спрямо Общият устройствен план на Пловдив. Инвеститорът залага на удобни и комфортни жилища с функционални размери на помещенията. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 72 656 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Гагарин
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Гагарин. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 91,97кв.м Етаж: 13 ЦЕНА: 72 656€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса се отличава с модерна визия и качествено изпълнение. В съседство ще се строи и хипермаркет Lidl. Апартаментите са над 200 в комплекса, като се предвижда изцяло осигурено паркиране. Също така се планира изграждането на озеленяване и облагородяване на пространствата около комплекса. Локацията му е на много комуникативно място, като в близост се намират магазини, паркове за отдих, детски градини, училища и спирки на градски транспорт. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 66 500 EUR
  Двустаен апартамент с АКТ 16 в Смирненски
  Авирекс недвижими имоти продава двустаен апартамент в Христо Смирненски.Жилището е със следните характеристики: Оферта 34226 Тип строителство: Ново строителство С АКТ16 Квадратура: 52кв.м Етаж: 4 Цена: 66 500€ Изложение: Изток, Юг Разпределение: Хол с кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 76 500 EUR
  Двустаен обзаведен апартамент в Кючук Париж
  Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 51 500 EUR
  С ключ за имота! Едностаен апартамент с АКТ 16 в Смирненски
  Авирекс недвижими имоти продава едностаен апартамент в Христо Смирненски. Жилището е със следните характеристики: Оферта 56670 АГЕНЦИЯТА РАЗПОЛАГА С КЛЮЧ ЗА ИМОТА Тип строителство: Ново строителство с АКТ 16 Квадратура: 50кв.м Цена (в €): 51500 Описание на имота: Едностаен апартамент в нова сграда с АКТ 16. Сградата се намира на тихо и спокойно място, в близост до Гребната база. Имота е подходящ както за живеене, така и за инвестиция поради непосредсттвената си близост до мол Пловдив. Комплекса се отличава с модерна визия и качествено изпълнение. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 55 535 EUR
  Без комисионна! Двустаен апартамент с АКТ 14 в Гагарин
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава двустаен апартамент в Гагарин. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 66,91кв.м Етаж: 12 ЦЕНА: 55 535€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса е с модерен дизайн и функционалност, разположен в кв. Гагарин На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. В близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 64 353 EUR
  Без комисионна! Двустаен апартамент на АКТ 14 в Гагарин
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава двустаен апартамент в Гагарин. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 75.71кв.м Етаж: 11 ЦЕНА: 64 353€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса е с модерен дизайн и функционалност, разположен в кв. Гагарин На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. В близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 98 396 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Гагарин на АКТ 14
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Гагарин. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 115.76кв.м Етаж: 7 ЦЕНА: 98 396€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса е с модерен дизайн и функционалност, разположен в кв. Гагарин На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. В близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 84 767 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Южен
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Южен. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 102.13кв.м Етаж: 14 ЦЕНА: 84 767€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса се отличава с модерен дизайн и функционалност, разположен в центъра на район „Южен“ - близо до Първо РУ. Районът, където ще се построи комплексът, е в среда с множество обществени обекти - детски градини, училища, болници, хипермаркети, в близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Постигнат е минимален процент общи части. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 84 145 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Южен
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Южен. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 101,38кв.м Етаж: 14 ЦЕНА: 84 145€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса се отличава с модерен дизайн и функционалност, разположен в центъра на район „Южен“ - близо до Първо РУ. Районът, където ще се построи комплексът, е в среда с множество обществени обекти - детски градини, училища, болници, хипермаркети, в близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Постигнат е минимален процент общи части. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 84 767 EUR
  Без комисионна! Тристаен апартамент в Южен
  БЕЗ КОМИСИОННА! Авирекс недвижими имоти продава тристаен апартамент в Южен. Жилището е със следните характеристики: Квадратура: 102,13кв.м Етаж: 8 ЦЕНА: 84 767€ ЗА СГРАДАТА: Комплекса се отличава с модерен дизайн и функционалност, разположен в центъра на район „Южен“ - близо до Първо РУ. Районът, където ще се построи комплексът, е в среда с множество обществени обекти - детски градини, училища, болници, хипермаркети, в близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт. Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа. На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи. Постигнат е минимален процент общи части. #АвирексНедвижимиИмоти може да съдейства на купувачите си с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас! Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли