Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 42
 • 57 648 EUR
  Апартамент за продажба в Младежки Хълм
  Ние от #АвирексНедвижимиИмоти Ви предлагаме нова оферта, която е изключително подходяща за инвестиция или живеене. Моля свържете се с нас и цитирайте следният код 53644. Характеристики: Район: Младежки хълм / до МУ / Тип: Двустаен Тип строителство: ЕПК Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 112750 Етаж: Пети / непоследен с асансьор / Квадратура: 83 Изложение: Север, Изток, Юг Доп.Инфо: Изба и таван към имота Разпределение: хол, кухня, спалня, баня с тоалетна, тераса Обзавеждане: Обзаведен напълно с всички електроуреди и мебели. Вижте повече тук https://imotgram.bg/offer/view/155 Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 63 400 EUR
  Тристаен апартамент в Смирнеснки
  #АвирексНедвижимиИмоти Ви предлага просторен и обзаведен апартамент с готовност за живеене в един от най-предпочитаните райони за живеене в град Пловдив. Свържете се с нас и цитирайте следният код 76363 Район: Христо Смирненски Тип: Тристаен апартамент Тип строителство: Ново строителство Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 124000 Етаж: 2 / непоследен с асансьор и поддържани общи части / Квадратура: 83 м2 Изложение: Изток, Юг / най-предпочитаните изложения / Доп.Инфо: Има изба и паркомясто в цената Разпределение: хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, две тераси Жилището се предлага напълно обзаведено. Повече за имота може да разгледате тук https://imotgram.bg/offer/view/154 Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 185 957 EUR
  Многостаен апартамент в Центъра
  #АвирексНедвижимиИмоти има удоволствието да Ви представи просторен апартамент за продажба в Център, Пловдив. Референтен номер 67603 Характеристики: Район: Център / в близост до х-л Лайцпиг / Тип: Многостаен Тип строителство: Тухла Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 186000 Етаж: 4 Квадратура: 135 м2 Изложение: Изток, Запад Разпределение: Хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тераса Обзавеждане: Обзаведен Вижте повече за имота тук https://imotgram.bg/offer/view/151 Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 75 977 EUR
  Двустаен апартамент ново строителство в Тракия
  #АвирексНедвижимиИмоти Ви предлага апартамент за продажба в град Пловдив. Намира се в изключително комуникативен район с много паркове, училища, детски градини, заведения и ресторанти. Характеристики за оферта 75298 Район: Тракия Тип: Двустаен апартамент Тип строителство: Ново строителство Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 76000 Етаж3 Асансьор: Да Квадратура: 60 м2 Разпределение: хол + кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса Обзавеждане: Обзаведен Вижте повече тук https://imotgram.bg/offer/view/145 Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 157 478 EUR
  Продава 4-стаен в Кършияка, 189 кв.м.
  Продажба, град Пловдив, Кършияка, Градински апартамент, състоящ се от коридор, хол, 3 спални, 2 бани с тоалетни и 2 собствени самостоятелни двора. Изложението е юг-изток-север. В цената са включени 2 паркоместа - подземно и надземно. Има изготвен дизайнерски проект за довършване и обзавеждане. Имотът се намира в затворен комплекс с денонощна жива охрана и видео наблюдение. Номер на офертата: 359480
  детайли
 • 50 004 EUR
  Апартамент в Христо Смиренснки с АКТ 16
  #АвирексНедвижимиИмоти има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент за продажба в Христо Смирненски, град Пловдив. Жилището се състои от хол с бокс, спалня, тераса и баня с тоалетна. Обзавеждането е чисто ново. Имота е с южно изложение. За повече информация и оглед се свържете с нас. Оферта 50261 Вижте повече за апартамента тук https://imotgram.bg/offer/view/156
  детайли
 • 141 526 EUR
  Тристаен апартамент в Кършияка
  Имаме удоволствието да Ви предложим готов и изцяло завършен апартамент за продажба в град Пловдив. Затворен комплекс. Информация за обява номер 33525 Вижте повече тук https://imotgram.bg/offer/view/147 Район: Кършияка Тип: Тристаен апартамент Тип строителство: Ново строителство Етап на строителство: С АКТ16 Цена (в €): 141500 Етаж: 6 Асансьор: Да Квадратура: 120 м2 Разпределение: хол + кухненски бокс и трапзерия, две спални, баня с тоалетна, две тераси Обзавеждане: Обзаведен Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 126 801 EUR
  Тристаен апартамент в Центъра
  #АвирексНедвижимиИмоти има удоволствието да Ви представи жилище за продажба със следните характеристики: Вижте повече за имота тук https://imotgram.bg/offer/view/146 Оферта номер 76680 Район: Център Тип: Тристаен Тип строителство: Ново строителство Етап на строителство: АКТ 16 се очаква другата година септември Цена (в €): 127000 Етаж: 9 Асансьор: Да Квадратура: 121 м2 Изложение: Запад Преход: Без преход Разпределението е следното: хол + кухненски бокс, две отделни просторни спални, баня и тоалетна, тераса Издава се по БДС. Може да запазите имотът със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Допълнителните услуги и следпродажбено обслужване, които можем да предложим са застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ може да съдейства на всички наши купувачи с издействането на банков кредит, юридическа част и всичко останало. Работим с най-добрите кредитни експерти, които ще Ви предложат финансиране при най-добри условия! За повече информация или оглед се свържете с нас на: + 359 892 718 178 + 359 892 717 798 или на ел. поща avirex.plovdiv@gmail.com Агенцията има дългогодишен опит в сферата на недвижимото имущество. Нашите професионалисти са винаги на разположение! Разполагаме с огромна база данни на имоти в град Пловдив. За тази и други наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 88 965 EUR
  Продава 2-стаен в , 70 кв.м.
  ОФЕРТА 75050 Нова, луксозна сграда пред Акт 16, в един от най-озеленените и търсени райони на гр. Пловдив - ж.к. Христо Смирненски. Отлична локация в непосредствена близост до МОЛ Пловдив, Гребна база, LIDL, Kaufland, детски градини, училища, и множество други удобства. Жилището се продава във вид: стени - гипсова мазилка; тавани - гипсова мазилка; под циментова замазка; ВиК на тапи; ел. инсталация до ключ и контакт; тераси - гранитогрес и парапет по детайл.Фасада: окачена фасада с керамика и композитни материали, 10 см каменна вата, цветна мазилка.Дограма: енергоспестяваща алуминиева с нискоемисийно стъкло. Апартаментът се състои от спалня, хол с кухня, баня и тоалетна, тераса. Възможност за закупуване на гараж.Цена: 87 000 евро
  детайли
 • 85 385 EUR
  Тристаен в ж.к Тракия
  ( Oферта - 0275 ) БОХЕМИ ХОУМС има удоволствието да Ви предложи ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ж.к. Тракия. Жилището, което Ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН и СВЕТЪЛ хол с кухненски бокс, 2 УЮТНИ и ОБШИРНИ спални помещения, баня с отделна тоалетна, ГОЛЯМА ОСТЪКЛЕНА ТЕРАСА. Апартамента е изключително топъл, изцяло саниран. Продава се обзаведено, което го прави изключително добра инвестиция за под наем или за живеене. Локацията е изключително комуникативна, но също така паркирането е свободно и лесно. За повече информация и оглед се обадете на посочените телефони!Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране при най-добри условия, висока пазарна оценка и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Разгледайте пълният ни списък от оферти на нашата ”Facebook” страница ”Бохеми Хоумс”.
  детайли
 • 53 635 EUR
  Продава 2-стаен в Западен, 70 кв.м.
  ОФЕРТА  75051 Смирненски, двустаен апартамент, хол, кухня, спалня, баня и тоалетна в едно, коридор, килер, тераса. Изцяло южно изложение. Вътрешен апартамент. Площ на апартамента: Обща площ: 70,08 кв.м. Чиста жилищна площ-57.67 кв.м. Прилежащи части от сградата-1,562% - равняваща се на 12.41кв.м.,Има възможност за закупуване на подземен гараж или парко място.Цена на апартамента 52 450 Евро.
  детайли
 • 143 060 EUR
  Продава 4-стаен в Коматевски възел, 113 кв.м.
  Продажба, град Пловдив, Коматевски възел, Четиристаен апартамент с 3 спални( с правилни форми и големина), хол и кухня и тераса, която е просторна. На нея се излиза от едната спалня и от хола! В нова кооперация, строена 2008г. Входът е със 7 апартамента, малък и бутиков, с контрол на достъпа. Частен вътрешен двор и надземна изба 8 кв м. Апартаментът е обзаведен изцяло с качествени електроуреди, има 3 климатика, оборудван с висококачествено видеонаблюдение. Номер на офертата: 356356
  детайли