Резултати

Общо намерени: 133
 • 200 лв.
  Стая за момиче, Червения Площад
  Чойс Пропъртис предлага под наем стая за момиче от многостаен апартамент, в района на Червения Площад, в близост до ВИНС и Медицински Университет. Стаята е изцяло обзаведена. Разполага с ново легло, бюро и гардероб. В апартамента живея само момичета. Оферта номер 1825
  детайли
 • 350 лв.
  Банишора/стая;Обзаведена
  Титан Пропъртис отдава под наем самостоятелна стая в ж.к.Банишора. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, търговски обекти и зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 21кв.м. Разполага с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на електричество. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 37081.
  детайли
 • 300 лв.
  Хаджи Димитър,Стая,Обзаведена
  На вниманието Ви предлагаме самостоятелна стая в ж.к.Хаджи Димитър. Районът е тих, семеен с отлична комуникация до Центъра на столицата. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 20кв.м. Предлага се напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. Ползване на кухня, хол и баня с тоалетна. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 75697.
  детайли
 • 450 лв.
  Център/Стая/Вкл.консумативи в цената
  Титан Пропъртис отдава под наем самостоятелна стая в Център-София. Намира се в непосредствена близост до метростанция, търговски обекти, зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж. Разполага с площ 20кв.м и собствен санитарен възел. Предлага се напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 63626.
  детайли
 • 300 лв.
  Гео Милев,Стая,Обзаведена
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем самостоятелна стая в ж.к.Гео Милев. Намира се на ул.Гео Милев, в непосредствена близост до бул.Шипченски проход, търговски център, автобусна спирка и парк. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж. Стаята разполага с площ 18кв.м, предлага се напълно обзаведена. Подходяща за момиче. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 72688.
  детайли
 • 400 лв.
  Оборище/Стая/Обзаведена
  Агенция за недивижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем стая в ж.к.Оборище. Намира се в непосредствена близост до Модерен театър, автобусна спирка и на 10 минути пешеходно разстояние от СУ Св.Климент Охридски. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 20кв.м. Предлага се напълно обзаведен. Ползване на кухня и баня с тоалетна. Отопление на ТЕЦ. Цената включва месечните консумативни разходи. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 62810.
  детайли
 • 250 лв.
  Стая,Център НДК,Обзаведена
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание самостоятелна стая, подходяща за мъж в идеален Център на столицата. Намира се на ул. Георги С. Раковски, в непосредствена близост до НДК, метростанция и бул.Витоша. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 29кв.м. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 65442.
  детайли
 • 250 лв.
  Овча купел, до НБУ, Обзаведена стая
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание самостоятелна стая в ж.к.Овча купел. Намира се в непосредствена близост до Нов Български Университет, автобусна спирка, зони за отдих и спорт и търговски обекти. Предлаганата стая е самостоятелна спалня от светъл, просторен апартамент. Отдава се напълно обзаведена с всичко необходимо за едно домакинство. Ползване на кухня и баня с тоалетна. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 70978.
  детайли
 • 65 лв.
  Самостоятелна квартира в центъра за студенти редовно/задочно
  Квартирата е самостоятелна, разположена е в Центъра до Академията, обзаведена и с локално парно. Има и автоматична пералня. Кабелна телевизия е включена в наема. Месечния наем е 65лв. Нощувката за задочници е 10лв. За контакти: Тел: (0888) 218856 (0887) 469884
  детайли
 • 120 лв.
  Самостоятелна стая до сладкарница Неделя
  Обзаведена, самостоятелна стая над сладкарница Неделя. Състои се от легло, маса, гардероб, баня и тоалетна. Намира се в близост до спирка на автобус.
  детайли
 • 160 лв.
  СТАЯ ПОД НАЕМ
  Предлагам самостоятелна стая под наем в непосредствена близост до центъра. Депозит 80 лв.
  детайли
 • 120 лв.
  Стая до Гранд
  Дава се под наем сутеренна стая в центъра на Пловдив до ТЦ Гранд. Добро състояние. Наем: 120 лева. Ползва се обща кухня и санитарен възел. За повече информация: 0878244550, агенция МАРИАНА - ГерджиловЕООД. Имота се предлага само за клиенти на агенцията.
  детайли