Резултати

Общо намерени: 93
 • 65 лв.
  Самостоятелна квартира в центъра за студенти редовно/задочно
  Квартирата е самостоятелна, разположена е в Центъра до Академията, обзаведена и с локално парно. Има и автоматична пералня. Кабелна телевизия е включена в наема. Месечния наем е 65лв. Нощувката за задочници е 10лв. За контакти: Тел: (0888) 218856
  детайли
 • 120 лв.
  Квартира едностайна
  Стая със санитарен възел. Самостоятелна. До Шуменски университет.
  детайли
 • 200 лв.
  Самостиятелна таванска гарсониера - ЦЕНТЕР - на минути от 5 корпус
  Отдава се под наем самостоятелна таванска гарсониера в центъра на Велико Търново. Състой се от коридор, спалня, кухня и баня. Обзаведена е със всички нужни уреди (бойлер, готварска печка, хладилник, телевизор). Мястото е уредено за двама души с възможност за наемане от студенти и двойки. ТВ се плаща от наемодателя. Отоплява се на ток. Цената е справедлива с оглед локация/оборудване/място. Има възможност по всяко време за оглед на място и контакт с хазяина! Отдаването ще се случи само на сериозни наематели.
  детайли
 • 350 лв.
  Стая под наем в кв.Горубляне
  Напълно обзаведена стая под наем в кв.Горубляне,за непушачи,с обща баня,тоалетна и сервизно помещение,с още една стая на етажа.Локално парно,цифрова телевизия,WI-FI,ток и вода.Цена 350 лв.0889043749
  детайли
 • 400 лв.
  Двойка или самостоятелен.
  Самостоятелна стая за двойка или сам човек. Без брокери
  детайли
 • 160 лв.
  Южна стая до сладкарница Неделя
  Южна, обзаведена стая до сладкарница "Неделя". Състои се от 2 легла, гардероб, маса и баня/тоалетна. Има всички ел. уреди. Отлична локация - до спирка на автобус и хранителен магазин.
  детайли
 • 180 лв.
  Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Стая от двустаен апартамент под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Обзаведена е с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, бюро със стол, гардероб, хладилник и скрин с LCD телевизор. Пералнята и банята са общи с друга стая. Обява под Референтен № 21261.
  детайли
 • 140 лв.
  Стая под наем находяща се в широк център на гр. Благоевград.
  Стая под наем находяща се в широк център на гр. Благоевград. Стаята се състои от самостоятелна стая с общи – санитарен възел и тераса (делят се с друга стая). Стаята разполага с две единични легла с ракла, бюро със стол, скрин, гардероб и хладилник. Обява под Референтен № 21364.
  детайли
 • 180 лв.
  Стая/квартира за работници
  Давам стая за работници, за продължителен период. Стаята е в апартамент, намиращ се в центъра на Варна, в близост до Морската градина. Състои се от: 2 легла - за двама души, обширна тераса, хладилник, маса, столове, телевизор и др. В цената на стаята са включени цифрова телевизия и интернет. Ток и вода се плащат отделно (според изразходваното). Цената на човек (не на стаята!) е 180 лв. + още 180 лв депозит (който се връща при напускане). Стаята е за двама души. Ако някой желае да бъде сам, трябва да си плаща двойна цена от 360 лв. За въпроси, огледи и настаняване, моля звънете на тел: 0988721093 - Олег Василев
  детайли
 • 170 лв.
  Стая от апартамент в центъра до студентски стол без хазяи
  Давам под наем стая от апартамент в центъра до студентски стол обзаведена.На разположение към стаята има обзаведена кухня баня и тоалетна.
  детайли
 • 270 лв.
  Луксозна стая от апартамент в центъра до студентски стол
  Давам луксозна стая от апартамент за едно или две момичета.Напълно обзаведен.Към самата стая на разположение са голяма всекидневна и напълно обзаведена кухня,баня и тоалетна отделно.Стаята е с изложение юг с голяма тераса.
  детайли
 • 250 лв.
  Предлагам самостоятелна стая под наем в двустаен апартамент
  Давам под наем спалнята от двустаен апартамент находящ се в София, жк Гоце Делчев. Спалнята е обзаведена с всичко необходимо: голямо легло, двукрилен гардероб, две нощни шкафчета и маса.Режийните разходи не влизат в наема и извън отоплителния сезон те възлизат на около 80 лв, като в тях е включено: ток, студена вода, топла вода (апартамента е на ТЕЦ) и почистване на стаята веднъж седмично.В апартамента има куче, коте и понякога деца.
  детайли