Резултати

Общо намерени: 102
 • 200 лв.
  Самостоятелна стая със санитарен възел
  Екипът на агенция Нов Дом Ви предлага стая със самостоятелен санитарен възел в блок ново строителство в широкия център на град Велико Търново, в непосредствена близост до парк Дружба, автобусни спирки, 5-ти корпус на ВТУ, вериги магазини и всички удобства. Стаята е обзаведена с 2 единични легла, бюро, шкафчета, гардероб, столове. Към нея има самостоятелна баня с тоалетна и тераса. Използва се обща всекидневна с още две стаи, която е оборудвана с печка, пералня, хладилник, абсорбатор и микровълнова фурна. Отоплението през зимните месеци е решено чрез климатик. Не пропускайте да разгледате това заслужаващо вниманието Ви предложение.
  детайли
 • 170 лв.
  под наем
  Под наем партерно помещение на две нива обзаведено за 1 наемател.Свободно след 1.03
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна таванска стая - бул. Гоце Делчев
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага самостоятелна, обзаведена таванска стая /печка, ширм, пералня, хладилник, спалня и др/ със собствена баня и тоалетна. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни.
  детайли
 • 120 лв.
  Стая с хазайка - Чародейка север 120 лв
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага стая с тераса за един или двама души с хазайка. Обзаведена с легло, гардероб, маса, столове, хладилник, без печка и пералня. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни, както и да разгледате всички обяви в сайта ни - www.bestconsult.imot.bg
  детайли
 • 160 лв.
  Самостоятелна таванска стая - Гарата 160 лв.
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага самостоятелна, обзаведена таванска стая без скосявания, с отлична изолация, собствена баня-тоалетна. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни.
  детайли
 • 100 лв.
  Самостоятелна таванска стая - 100 лв.
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага самостоятелна, необзаведена, таванска стая след основен ремонт. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни, както и да разгледате всички обяви в сайта ни - www.bestconsult.imot.bg
  детайли
 • 110 лв.
  Стая от четиристаен апартамент под наем в района на полицията.
  Стая от четиристаен апартамент под наем в района на полицията. Намира се в комуникативен район, в близост до центъра и стопанския факултет. Обзаведена е с две единични легла, трикрилен гардероб, скрин и бюро със стол. Има възможност за ползване на кухня, която се ползва и от другите живущи в апартамента. Боксът е оборудван с готварска печка, пералня и хладилник. Апартаментът е локализиран в санирана сграда с добре поддържани общи части и контролиран достъп. Възможност за паркиране. Обява под Референтен № 21037.
  детайли
 • 24 лв.
  Стай под наем за нощувки
  Отдавам стая под наем за 2-ма човека без депозит. Заплаща се всеки понеделник авансово за следващата седмица Цената за 1 ден за 1 човек е 12лева или общо 24лева на ден за стаята. 7 дни -168лева които се заплащат всеки понеделник авансово. Отдава се за 1 или повече месеци. Стаята се намира в хостел. В цената е включено отопление,което е за целия хостел и се отопляват всички стай и общо помещения без изключение.. Също така е включена в цената- интернета, както и всички други консумативи/ток, вода, данък недвижим имот и смет/. Стаята има собствена тераса, напълно обзаведена и с телевизор. Може да се ползва обща кухня, трапезария, баня, тераса с барбекю и тн. Има налична и всякаква кухненска посуда и санитарни консумативи. Почистване и смяна на спално бельо и кърпи 1 път седмично. Стаята може да бъде обзаведена и с 2 отделни единични легла
  детайли
 • 1234 лв.
  Заглавие тестова обява 060219
  Описание тестова обява
  детайли
 • 100 лв.
  Стая под наем находяща се в Широк център на гр. Благоевград.
  Стая под наем находяща се в Широк център на гр. Благоевград. Стаята се състои от разтягащ се диван, маса с три стола, гардероб, хладилник, обща тераса и общ санитарен възел с друга стая. Подходящо за един човек. Обява под Референтен № 31050.
  детайли
 • 130 лв.
  Самостоятелна стая в къща - 130 лв.
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага стая в къща, обзаведена с легло, гардероб, маса, столове, хладилник, мивка. Банята и тоалетната се ползват общо с друга наемателка. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни.
  детайли
 • 150 лв.
  Таванска стая-бул. Гоце Делчев 150 лв.
  БЕСТ КОНСУЛТ предлага самостоятелна таванска стая с кухненски бокс, баня с тоалетна, в четириетажна монолитна кооперация. Обзаведена с печка, хладилник, спалня, гардероб, маса, столове. Намира се на бул. Гоце Делчев, над троянските блокчета. Отдава се на сама жена. Може да се обадите по всяко време, включително и в почивните дни, както и да разгледате всички обяви в сайта ни - www.bestconsult.imot.bg
  детайли