Резултати

Общо намерени: 522
 • 600 лв.
  Представяме ви тристаен апартамент, намиращ се в района на Гръцка махала. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални , баня с тоалет и две тераси.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или студенти. Номер на имот 8277. Жилището се отдава под наем от 01.09.2018 За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Победа. Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, хол, спалня , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 10127. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 550 лв.
  Представяме ви четиристаен апартамент, в района на Цветен квартал . Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, хол, две спални , две бани с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или студенти. Номер на имот 3905. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Окръжна Болица . Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре,дневна зона с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 9008. За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 420 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на ВИНС . Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за студенти. Номер на имот 1006. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на квартал Левски . Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, спалня , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 564. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на ВИНС . Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, две спални , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за студенти. Свободен за нанасяне от 01.09.2018г. Номер на имот 10504. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на квартал Виница . Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 10059. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Цветен квартал . Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, спалня , баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 10167. За повече информация, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 550 лв.
  Представяме ви тристаен апартамент, в централната част на град Варна.Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединенан с кухня и трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство. Номер на имота 10497. За повече информация, ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом'
  детайли
 • 1000 лв.
  Представяме ви тристаен апартамент в района на Победа. Апартамента се намира в луксозна сграда с отлично поддържани общи части и се състои от антре, просторна и светла дневна зона, обединенан с кухня и трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство.Номер на имота 8765.За повече информация, ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, наме
  детайли
 • 600 лв.
  Представяме ви двустаен апартамент в централната част на град Варна.Апартамента се намира в луксозна сграда с отлично поддържани общи части и се състои от антре,просторна и светла дневна зона,обединенан с кухня и трапезария,спалня,баня с тоалет и тераса.Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди,климатик.Разполага с паркомясто.Подходящ е за сам човек,двойка или семейство.Номер на имота 2390.За повече информация, ние сме на ваше разположение : Contract real
  детайли