Резултати

Общо намерени: 368
 • 500 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Чайка, 67 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент, намиращ се в района на квартал Чайка. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, кухненски бокс, дневна зона с трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за студенти. Номер на имот 11308.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 450 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Бриз, 59 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на БризРазпределението е функционално и удобно - състои се от антре, слънчева дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, два климатика. Подходящ е за сам човек или двойка. Към апартаментът се предлага паркомясто! Номер на имот 10192.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потъ
  детайли
 • 350 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Младост 2, 55 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, в района на квартал Младост. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 11474.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Окръжна болница, 65 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартаментм в района на Окръжна болница. Разпределението е функционално и удобно състои се от антре, кухня с трапезария, хол, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам чокве или двойка. Номер на имот 10516. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 360 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Младост 2, 60 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, в района на квартал Младост. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, кухня с трапезария, хол, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за семейтсво или двойка.Номер на имота 11479.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  Отдава под наем 4-стаен в Левски, 100 кв.м.
  Представяме ви четиристаен апартамент, в района на квартал Левски. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, кухня с трапезария, хол, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейтсво или студенти.Номер на имота 11475.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Център, 55 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, в централната част на град Варна. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, кухня с трапезария, хол, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка .Номер на имота 10428.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 320 лв.
  Отдава под наем 1-стаен в Левски, 40 кв.м.
  Представяме ви едностаен апартамент в района на Левски.Апартамента се намира в новопостроена къща и се състои от една голяма стая разделена на кътове,баня с тоалет и тераса.Жилището се предлага напълно обзаведено,изцяло оборудван кухненски кът,климатик.В месечния наем са включени интернет,кабелна и паркомясто .Подходящ е за сам човек или двойка.Номер на имота 2552.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate
  детайли
 • 470 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Аспарухово, 65 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, в района на Аспарухово. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, кухня с трапезария, хол, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка или семейство .Номер на имота 11473.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 450 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Цветен, 50 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Цветен квартал. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня, тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или сам човек . Номер на имот 11226. За повече инфомрация и въпроси, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Лятно кино Тракия, 55 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Лятно кино Тракия. Разпределението е функционално и удобно - включва антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня, тоалет и тераса. Жилището се предлага необзаведено, разполага с кухненски шкафове. Подходящ е за двойка или сам човек . Номер на имот 10989. За повече инфомрация и въпроси, ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Общината, 75 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Община. Апартамента се състои от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик във всяка стая. Подходящ е за семейство или двойка.Номер на имота 9777.За повече информация и въпроси Ние сме на ваше разположения: Contract real estate."Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли