Резултати

Общо намерени: 290
 • 400 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Левски, 70 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент в района на квартал Левски. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, дневна зона, обединена с кухня, две спални, баня, тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, два климатик. Подходящ е за семейство или студенти. Номер на имот 9690. За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение: Contract reak estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, ВИНС, 60 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на ВИНС. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, кухня, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 9092.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  Етаж от къща под наем, Варна, Център, 70 кв.м.
  Представяме ви самостоятелен етаж от къща, намираща се в централната част на град Варна. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, кухня, две отделни стаи, баня с тоалет. Подходящо за живеене или офис. Номер на имота 7592.За повече информация, ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 340 лв.
  1-стаен под наем, Варна, Гръцка махала, 20
  Представяме ви боксониера в района на Гръцка Махала. Апартаментът представлява просторно помещение с обособена кухненска част, трапезария и спалня ,баня с тоалет. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящо е за сам човек или двойка. Номер на имота 1282.За повече информация и въпроси Ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 65 кв.м.
  Представяме ви , двустаен напълно обзаведен апартамент в района на Левски. Разпределението е функционално и удобно - състои се от хол ,отделно трапезария с кухненски бокс, спалня , баня и тоалет, тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящо е за студенти или семейство. Номер на имота 6954.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  Етаж от къща под наем, Варна, Цветен, 60 кв.м.
  Представяме ви самостоятелен етаж от къща в района на Цветен квартал . Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или двойка. В месечния наем са включени всички косумативи: ел. енергия, вода, локално отопление, интернет и кабелна!Номер на имот 9149.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Трошево, 68
  Представяме ви тристаен апартамент в района на квартал Трошево. Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или двойка. Номер на имот 9684.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 280 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Виница, 50 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на квартал Виница. Апартаментът се състои от антре, дневна зона обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалт и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 4834.За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  1-стаен под наем, Варна, ХЕИ, 45 кв.м.
  Представяме ви едностаен апартамент в района на Хеи. Апартаментът се състои от антре,просторна стая, разделена на кътове, с обособен кухненски бокс, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка.Номер на имота 7039.За повече информация и въпроси Ние сме на ваше разположения: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 320 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Възраждане 2, 63 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Възраждане 2. Апартаментът се състои от антре, кухня и трапезария, двена зона обединена със спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 46. За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Цветен, 75 кв.м.
  Представяме ви страхотен, двустаен апартамент в района на Цветен квартал. Апартаментът се намира в нова сграда, състои се от антре, слънчева дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 7258. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 550 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Спортна зала, 77
  Представяме ви тристаен апартамент, намиращ се в района на Чаталджа. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, баня, тоалет и две тераси. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или студенти. Номер на имот 9683.За повече информация и въпроси , ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли