Резултати

Общо намерени: 546
 • 600 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Спортна зала, 68 кв.м.
  Представяме ви страхотен, двустаен апартамент, намиращ се в района на Спортна зала. Апартамента се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня с трапезария , спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището е напълно обзаведено, оборудвано с всички електроуреди и климатик. Има възможност за наемане на паркомясто. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имота 8847. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 450 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Червен площад, 50 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Червен площад. Състои се от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоале и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 4931.За повече информация и въпроси Ние сме на ваше разположения: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 550 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Лятно кино Тракия, 47 кв.м.
  Представяме ви страхотен двустаен апартамент, намиращ се в района на Лятно кино Тракия. Състои се от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоале и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 8951.За повече информация и въпроси Ние сме на ваше разположения: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Бриз, 81 кв.м.
  Представяме ви ви двустаен, луксозен апартамент в района на Бриз. Апартаментът се намира в нова луксозна сграда, тип затворен комплекс, разполагащ с всички екстри - денонощна охрана и наблюдение, закрит басейн, ресторант, парко места. Състои се от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня, отделно тоалет, перално помещение, килер и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, два климатика. В месечния наем са включе
  детайли
 • 350 лв.
  3-стаен под наем, Варна, ЖП Гара, 65
  Представяме ви тристаен апартамент, намиращ се в района на Център. Апартаментът се състои от антре, кухненски бокс, трапезария, хол, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство или двойка. Номер на имот 8953. За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate 'Потърсете жилище,намерете дом'
  детайли
 • 750 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Електрон, 82 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент в района на Левски. Апартаментът е след основен ремонт, състои се от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, дрешник, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик във всяка стая. Подходящ е за двойка или семейство. Номер на имот 5755.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище,намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Колхозен пазар, 60 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Колхозен пазар. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроурди. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 8950. За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище,намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 67 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Левски. Апартаментът се намира в луксозен комплекс и се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, килер, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроурди, климатик. В месечния наем са включени кабелна и интернет. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 3940.За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate"
  детайли
 • 750 лв.
  2-стаен под наем, Варна, област, м-т Евксиноград, 65 кв.м.
  Представяме ви луксозен, двустаен апартамент, намиращ се в района на м-т Евксиноград. Апартаментът се намира в нов, затворен комплекс, разполага с денонощна охрана, вътрешен басейн, фитнес център и Спа център. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и слънчева дневна зона, отделно кухня кухня , спалня, баня с тоалет, и страхотна панорамна тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик във всяка стая.
  детайли
 • 370 лв.
  1-стаен под наем, Варна, Погребите, 40 кв.м.
  Представяме ви луксозен едностаен апартамент в района на Погребите. Апартаментът представлява просторно помещение с обособена кухненска част, трапезария и спалня ,баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик и телевизор. Подходящо е за сам човек или двойка. Номер на имот 8947.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище,намерете дом"
  детайли
 • 450 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Идеален център, 55
  Представяме ви двустаен, напълно обзаведен апартамент в Центъра на град Варна. Апартамента се състои от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, самостоятелна спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или сам човек. Номер на имота 8945. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Чаталджа, 35
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Окръжна болница. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 8943. За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли