Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 3
  • 150 лв.
    Две паркоместа в подземен частен паркинг в супер център в близост до църква ”Кирил и Методий”
    Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно две паркоместа в подземен паркинг в супер център в близост до църква ”Кирил и Методий”. Заходът за паркинга е достатъчно широк предразполагащ и по - големи автомобили да паркират безпроблемно като навлизане има електрическа скоба с дистационно, а следтова автоматична врата отново с дистанционно отваряне. Цената е за едно паркомясто! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
    детайли
  • 200 лв.
    Гараж, под наем, жк Лазур
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага под наем Гараж в ж.к Лазур . Намира се в непосредствена близост до детски градини и училища, спирка на градския транспорт, няколко големи вериги магазини и множество заведения. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 2179570
    детайли
  • 160 лв.
    Паркомясто в лицев партерен гараж в ж.к Лазур под наем, гр. Бургас
    От собственик. Паркомясто в лицев партерен гараж на улица Перущица до хотел ”Свети Илия”. Размери: дължина 5,5м, ширина 3м, височина 2,3м. Автоматична, секционна врата с дистанционно управление. За директни клиенти без посредници. Брокери да не ми се обаждат, моля! От владельца. Парковочное место в передний гараж на улице Перуштица рядом с отелем ”Свети Илия”. Размеры: длина 5,5м, ширина 3м, высота 2,3м. Автоматические секционные ворота с дистанционным управлением. Для прямых клиентов без посредников. Брокеры не звоните мне, пожалуйста! From owner. Parking space in a ground floor front garage on Perushtitsa street next to the ”Sveti Iliya”. Dimensions: length 5.5m, width 3m, height 2.3m. Automatic, sectional door with remote control. For direct customers without intermediaries. Brokers do not call me, please!
    детайли