Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 10
  • 380 лв.
    Боксониера ново строителство- първи наематели
    ЕКСКЛУЗИВНО ! ПЪРВИ НАЕМАТЕЛИ ! Имоти Търновград Ви предлага панорамна боксониера в началото на кв. Бузлуджа и в близост до магазин " Практикер". Състои се от просторна стая, разделена на спален, дневен и кухненски кът и баня с тоалетна . Жилището е обзаведено и оборудвано с всички нужни мебели и електроуреди за едно домакинство. Отоплението и охлаждането е с климатик. Оферта №: 16337
    детайли
  • 241 лв.
    Стая от четиристаен апартамент под наем в центъра на град Велико Търново.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи една стая от четиристаен апартамент в центъра на град Велико Търново. В апартамента има три спални,две от които са наети и в тях живеят четири човека. Всяка спалня е с по две единични легла, климатик, индивидуални електромери, индивидуална баня за всяка спалня. Наемателите на трите спални ползват обща всекидневна оборудвана с печка, пералня и хладилник. Намира се в близост до пети корпус на Великотърновски университет, голям хранителен магазин с топла точка, автобусни спирки и автогара Юг. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 300 лв.
    Едностаен, до бул. "България"
    Предлагаме Ви самостоятелна стая, с кухненски бокс и санитарен възел в района на Пионерски дом. Жилището е напълно обзаведено (две ъглови легла, нужните мебели и всички ел. уреди от първа необходимост). Отдава се дългосрочно за сама жена или млада двойка. Без "домашни любимци" !!!
    детайли
  • 280 лв.
    Боксониера в Акация
    ЕКСКЛУЗИВНО! Болярски Имоти Ви предлага под наем едностаен апартамент в предпочитан за живеене район във Велико Търново - квартал Акация - поради пешеходната си близост до центалната част на града и свързаните с това удобства и комуникации. Освен чудесна локация, имотът, който Ви предлагаме има следните предимства и характеристики: 1. Разположен на партерен етаж в масивна сграда с достатъчно околоблоково пространство и паркоместа. 2. Самостоятелен вход. 3. Западно изложение.4. Състои се от входно антре, функционално обзаведена стая, кухненски бокс, баня с тоалетна.5. Чудесно състояние - шпакловани и боядисани стени и тавани, подовата настилка е ламинат, входна блиндирана врата с нов навес. Предлага се във вида, показан на снимките, с всички необходими мебели и електроуреди за едно чудесно пребиваване.Отоплението и охлаждането е решено чрез климатик.Заповядайте на оглед, докато предложението ни е все още актуално!Свободен от 22.04.2024г. Реф.№:В-2434
    детайли
  • 420 лв.
    Боксониера до парк Дружба
    Агенция Нов Дом имаме удоволствието да Ви представим боксониера в централната част на гр. Велико Търново. Локацията е в непосредствена близост до всички необходими удобства – парк „Дружба”, 5-ти корпус на ВТУ, вериги магазини, училища и др. Жилището е в сграда ново строителство и се състои от спалня, кухненска част, антре, баня и тоалетна и тераса. Имотът се предлага обзаведен и оборудван с всички необходими електроуреди - печка, пералня, хладилник, телевизор и климатик, външна изолация, PVC дограма, подовите настилки са теракот и ламинат. ПЪРВИ НАЕМАТЕЛИ - отдава се дългосрочно! Състоянието и местоположението на имота го превръщат в заслужаваща вниманието оферта!
    детайли
  • 700 лв.
    Луксозно студио с гледка към Асеневци
    Болярски Имоти има удоволствието да Ви предложи под наем Атрактивен имот - втори етаж от емблематична историческа сграда, реставрирана и превърната в работещ бизнес. Имотът е с отлична локация - разположен в Старата част на Велико Търново, на главна туристическа улица, водеща към хълма Царевец, а гледката от терасата е към Художествената галерия, паметника на Асеневци, Стамболовия мост и всички живописни сгради наоколо. Съчетанието - Център и Прекрасна Южна Панорама - е изключителна рядкост в Имотния пазар. Имотът, който Ви предлагаме, представлява луксозно студио - еднообемно просторно помещение с обособени кътове (спалня, кухня, дневна), луксозна баня и панорамна тераса. Перфектно състояние: направени са генерален ремонт и преустройства така, че да се пресъздаде атмосферата, в която е живял възрожденецът бохем Никола Златев - изтъкнат търновски аптекар, музикант и фотограф, който през 1870г внася първото пиано в Търново. При реставрацията са ползвани само естествени материали камък, желязо и дърво, съчетани с дискретно осветление и антични предмети. Всички мебели са масивни антики, а електоуредите са специална серия от най висок клас. Всеки детайл и декорация в интериора на имота са подбрани и направени със стил и визия, търсещи ефекта на уют и аристократичност, съчетан с удобствата на съвременния живот. Имотът заслужава Вниманието Ви! Заповядайте на оглед днес, докато е все още актуален! Реф.№:В-2747
    детайли
  • 65 лв.
    Самостоятелно Студио "Сияние" за нощувки,Велико Търново широк център
    Самостоятелно Студио "Сияние" Велико Търново Студио се намира в идеалния център на град Велико Търново на 100 метра от Централния пазар. В близост: - автобусни спирки - хранителни и др. магазини - ресторанти - пицарии - МОЛ Sky Center Велико Търново Студиото разполага с: - отделна спалня - дневен тракт с напълно обзаведен кухненски бокс с посуда - хладилник - пералня - микровълнова печка - готварска печка - ел.кана - баня с тоалетна - климатик - телевизор - спално бельо - кърпи - сапун - цифрова телевизия - безплатен интернет - възможност за паркиране Телефон за контакт: 0879 381 647 Цена за нощувка 65 лв. до двама нощуващи. Телефон за контакт: 0879 381 647
    детайли
  • 200 лв.
    Дава под наем 1-стаен гр. Велико Търново - Бузлуджа 20m²
    Tsar Estates дава под наем боксониера в град Велико Търново, кв. Бузлуджа.Намира се в сграда ново строителство и се състои от едно помещение с коридор / антре, санитарен възел! Имотът е обзаведен с пералня, хладилник и микровълнова печка! Има разтегателен диван, маса и шкаф.За да се възползвате от това предложение се свържете с водещия брокер и цитирайте този код: TE000012 !!!Заповядайте на оглед!Водещ брокер на офертата: Силвия Григорова Tsar EstatesT: 089 695 4224E: tsar.estates@gmail.com
    детайли
  • 380 лв.
    Дава под наем 1-стаен гр. Велико Търново - Картала 30m²
    Tsar Estates Ви предлага студио-едностаен под наем в град Велико Търново, квартал Картала!Напълно нов и обзаведен апартамент с всичко необходимо!В близост до Бианко, Класико, магазини ,паркове, игрища!Заповядайте на оглед!Очакваме Ви!За да се възползвате от това предложение, се свържете с водещия брокер и цитирайте този код: TE124 !!!Водещ брокер: Силвия Григорова Tsar Estates T: +359896954224E: s.grigorova@tsar-estates.com
    детайли
  • 380 лв.
    Южен, едностаен, напълно обзаведен
    ЕКСКЛУЗИВНО!!! Екипът на фирма за недвижими имоти 'Акценти Пропъртис' EООД Ви предлага ремонтирано и напълно обзаведено едностайно ЮЖНО жилище под наем в един от най-устроените и предпочитани квартали на гр. В. Търново, а именно кв. ”Бузлуджа”. Жилището се състои от стая с кухненска част, баня с тоалетна, коридор и остъклена тераса Апартаментът е след основен ремонт, с изцяло подменена дограма, блиндирана входна врата, направена топлоизолация на тавана на стаята, положен ламинат и теракот. Предлага се напълно обзаведен и оборудван с готварска печка, пералня, хладилник с камера, спалня и четирикрилен гардероб с надстройка. Отоплението е предвидено с климатик. Към имота има избено помещение. Апартаментът е подходящ за сам човек или двойка. Отдава се дългосрочно! Не се допускат домашни любимци. За допълнителна информация и оглед, моля обадете се на посочения в обявата телефон. Номер на офертата 1234.
    детайли