Покажи по-малко

Варна е морската столица на България и важен курортен център. Морската градина, Двореца на Културата и Спорта, Делфинариума и множеството театри, галерии и музеи служат за развлечение както на жителите, така и на туристите, които посещават града. Във Варна се провеждат редица международни културни и спортни събития, както и ежегодни фестивали.

Апартаменти, офиси и нощувки във Варна

Във Варна се намират 8 висши училища, в които се обучават на 30 000 студенти.
Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра и по кварталите в удобно разстояние до университет.

Плажовете в града и в близост до него превръщат Варна в популярна туристическа дестинация през летния сезон. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки. В покрайнините има и много изградени къщи за гости, семейни хотели, почивни бази за настаняване на туристи, а в курортните райони са разположени и големи хотелски комплекси с множество атракции за летуващи и гости на Варна за почивка или бизнес.

Благодарение на динамичното си развитие през годините, във Варна са разположени офиси и търговски центрове, както на големи, международни компании, така и на местни фирми. В крак със съвременните тенденции, Варна разполага с редица търговски комплекси тип МОЛ с множество магазини и заведения, а в много от бившите индустриални зони на града се разширяват изградените бизнес паркове, логистични центрове и модерни складови съоръжения.

Привличането на повече инвестиции, изграждането на нови работни места, високия стандарт на живот и добрите условия на заплащане и труд, създават обстоятелства Варна да привлича все повече население. В тази насока се засилва все повече новото жилищно строителство на нови сгради с най-висока енергийна ефективност и качество. Изграждат се както единични кооперации, така и цели жилищни комплекси, такива от затворен тип, също и все повече луксозни сгради на топ локации, в близост до центъра, до паркове, спортни игрища и булеварди. 

Природа, туризъм и почивка

Със своето разположение покрай морския бряг, Варна е един от най-красивите градове на България. Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Варна и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Развитата мрежа на градския транспорт, със спирки във всички райони на града и около него, позволява лесно да стигнете до всяка желана точка. Освен това Варна е добре свързана, както по море, така и по въздух с целият свят, благодарение на отличното "Летище Варна" и реновираната "Морска гара Варна". Едно от класическите места на морската столица е "ЖП гара Варна", която е един от архитектурните паметници на града и е сред първите железопътни гари в България. Варненската мрежа от велоалеи също е добре развита и достига от крайните квартали, до центъра на града, Морската градина и пристанището.

Посетите ли морската столица за почивка или по работа, ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на Варна.

Резултати

Общо намерени: 1437
 • 340 лв.
  НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ЕДНОСТАЕН КОНФУ ДО ГРАНД МОЛ
  ИМОТИ ПРЕМИЕР Ви предлага под наем ЕДНОСТАЕН апартамент в района на Конфуто, в близост до Гранд мол. Състои се от коридор, стая с кът за спане, напълно оборудвана кухня, баня с тоалет и тераса. Апартаментът е много чист, светъл - обзаведен и оборудван напълно! За повече информация позвънете на посочените телефонни номера и цитирайте Код на обявата 330448
  детайли
 • 350 лв.
  ОБЗАВЕДЕНА ГАРСОНИЕРА ЦВЕТЕН КВАРТАЛ С КЛИМАТИК И ТЕРАСА
  ИМОТИ ПРЕМИЕР Ви предлага под наем гарсониера в района на Цветен квартал. След направен ремонт - подменена настилка, нова кухня и мебели, боядисване. Жилището е напълно обзаведено - има и климатик. Състои се от дневна, отделна кухня, баня с тоалетна, коридор и тераса. За повече информация позвънете на посочените телефонни номера и цитирайте Код на обявата 330424
  детайли
 • 250 лв.
  Ниска ЦЕНА! Червен площад - Едностаен апартамент
  Имоти Home Place предлага напълно обзаведен Едностаен апартамент в района на Червен площад. Представлява стая разделена на кътове. Апартаментът е напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство.За повече информация обадете се на посоченият телефон и цитирайте код на обява: 861
  детайли
 • 350 лв.
  Колхозен пазар - едностаен апартамент
  Имоти Home Place предлага напълно обзаведен Едностаен апартамент в района на Колхозен пазар. Представлява стая разделена на кътове. Апартаментът е напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е с климатик.За повече информация обадете се на посоченият телефон и цитирайте код на обява: 790
  детайли
 • 500 лв.
  Паркомясто! Морска градина - едностаен
  Имоти Home Place предлага напълно обзаведен Едностаен апартамент в района на Морска градина. Представлява стая разделена на кътове. Апартаментът е напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е с климатик. ПАРКОМЯСТО.За повече информация обадете се на посоченият телефон и цитирайте код на обява: 10281
  детайли
 • 150 лв.
  ЕДНОСТАЕН ЦЕНТЪР АСПАРУХОВО
  ИМОТИ ПРЕМИЕР Ви предлага под наем изгодно едностаен апартамент в централната част на квартал Аспарухово. Една стая с кухня и баня с тоалет. За повече информация позвънете на посочените телефонни номера и цитирайте Код на обявата 322334
  детайли
 • 250 лв.
  ОБЗАВЕДЕН ЕДНОСТАЕН ГЕНЕРАЛИ
  ИМОТИ ПРЕМИЕР Ви предлага под наем едностайно жилище в района на Генерали. Състои се от стая с кът за спане, кухненска част и баня с тоалет. Съвременно обзаведен! За повече информация позвънете на посочените телефонни номера и цитирайте Код на обявата 330387
  детайли
 • 300 лв.
  Едностаен Апартамен - Трошево
  Отдаваме под наем едностайно жилище в близост до Делта Планет Мол. Комуникативна локация, автобусни спирки на пешеходно разстояние. Отоплението е с климатик. Жилището е доста запазено и чисто. Огледи с предварително обаждане.
  детайли
 • 270 лв.
  Едностаен Апартамент - Зимно Кино
  Отдаваме под наем едностаен обзаведен апартамент след ремонт в район Зимно Кино Тракия. Отоплява се с климатик. Има всички електроуреди и мебели. Тухла. Подходящо за сам човек или двойка. Добре дошли са домашни любимци.
  детайли
 • 260 лв.
  Едностаен Апартамент - Лятно Кино
  Отдаваме под наем едностайно обзаведено жилище . Има всички необходими електроуреди. Много топъл и уютен имот. Подходящ за сам човек или двойка.
  детайли
 • 320 лв.
  Едностаен Апартамент, Вл. Варненчик
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт Ви представя уютен ЕДНОСТАЕН апартамент в жк. Владислав Варненчик. Ситуиран е на 5-ти жилищен етаж с площ 50 кв.м. със следното разпределение: входно антре, кухня, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е с КЛИМАТИК. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 82641
  детайли
 • 250 лв.
  Едностаен Апартамен - Червен Площад
  Топло и уютно едностайно жилище . С изгоден наем. Напълно обзаведено с всичко небходими за живеене. Готово за нанасяне! Добре дошли за домашни любимци.
  детайли