Резултати

Общо намерени: 4
  • 300 лв.
    Малък апартамент /Боксониера/ под наем в Хасково
    Отдава се под наем боксониера в центъра на град Хасково. Състои се от голям хол, кухненски бокс, тераса, антре и баня с тоалетна. Напълно обзаведена. Отопление с климатик.Намира се в близост до Лидъл, автогарата центъра на града. В сградата има асансьор, паркинг пред блока, добре поддържани общи части. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 220 лв.
    Боксониера под наем в център Хасково
    Отдава се под наем напълно обзаведена боксониера в център Хасково зад Театъра.Състои се от една стая с баня и тоалетна, антре и голяма остъклена тераса, на която са разположени печка за готвене и маса за лятно ползване. Отопление с климатик. Сградата е с много добре поддържани общи части и вход, работещ асансьор. Отопление: Климатик, Електричество.
    детайли
  • 250 лв.
    Жилище под наем в център Хасково
    Дава се под наем напълно обзаведено жилище в сутерена на къща в център Хасково.Състои се от всекидневна-спалня, кухненски бокс, антре и баня с тоалетна. Налични са всички необходими електроуреди - хладилник, печка, пералня, телевизор, аспиратор и котлони. Кабелна телевизия включена в цената на наема и не се заплаща допълнително. Възможно е допущане на малки домашни любимци.
    детайли
  • 300 лв.
    Боксониера в къща под наем Хасково - център
    Отдава се под наем малко жилище на партерен етаж от къща. Състои се от една стая отделна кухненска нища, антре и баня с тоалетна. Жилището е чисто и приветливо. Обзаведено е с всичко необходимо и всички електроуреди - пералня, печка, хладилник. Отоплението е с климатик. Намира се в топ центъра на град Хасково. Отопление: Климатик.
    детайли