Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 911
  • 1470 лв.
    Дава под наем 2-стаен гр. София - Витоша 90m²
    Номер в агенцията 516098Агенция „И Консултинг“ дава под наем Двустаен апартамент в кв. Витоша, комплекс „Макси“. Жилището е ситуирано на 1-ви етаж над гаражи от 4. Състои се от: кухня с трапезария и хол, спалня, баня с тоалетна, отделна тоалетна, килер, балкон. Напълно обзаведено с нови мебели. Отопление на ток – Климатик в двете стаи. Цена 750 евро.Към наемната цена е включен надземен гараж с ролетна врата, както и таксата поддръжка. Свободен за наемане от 01.05.24г., като огледи могат да се правят след 15.04.24г.За контакти Иван Иванов 0896977866Разгледайте и другите ни предложения www.iconsulting-bg.com Отопление: Локално парно.
    детайли
  • 1078 лв.
    Дава под наем 2-стаен гр. София - Витоша 75m²
    Номер в агенцията 516069Агенция „И Консултинг“ дава под наем Двустаен апартамент в кв. Витоша, комплекс „Макси“. Жилището е ситуирано на 1-ви етаж над гаражи от 4. Състои се от: кухня с трапезария и хол, спалня, баня с тоалетна, отделна тоалетна, килер, балкон. Напълно обзаведено с нови мебели. Отопление на ток – Климатик в двете стаи. Цена 550 евро. Свободен за наемане от 01.05.24г., като огледи могат да се правят и в момента. За контакти Иван Иванов 0896977866Разгледайте и другите ни предложения www.iconsulting-bg-com Отопление: Локално парно.
    детайли
  • 800 лв.
    Двустаен апартамент, Зона Б19
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Зона Б-19 С възможност за наемане веднага! Имотът е напълно обзаведен и готов за живеене. Разгърнатата му площ е 70 кв.м./ входно антре, всекидневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Намира се на четвърти жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Имотът се намира в близост до метростанция "Константин Величков". Районът е оживен и добре обезопасен. Той е един от предпочитаните в града, защото е широк център и в близост ще откриете всичко необходимо в едно ежедневие. Около сградата се намират различни търговски магазини, заведения, спирки на градски транспорт, зони за спорт и отдих. Ако желаете да видите този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 25928.
    детайли
  • 1100 лв.
    Двустаен ап. под наем в кв. Редута
    Ексклузивно предложение !! В посочената цена е включено паркомясто !! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание чудесен двустаен апартамент с локация ж.к. Редута. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до МОЛ Сердика, детска градина, училище, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 60кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЗАПАД/СЕВЕР. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2183160.
    детайли
  • 1100 лв.
    Двустаен апартамент, Младост 1
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Младост 1. Ниски входни такси! Жилището разполага с площ от 72 кв.м./ входно антре, всекидневна, кухня с трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Намира се на осми жилищен етаж откъдето се открива страхотна гледка към града и се отоплява на ТЕЦ. При желание от потенциален наемател имотът може да бъде нает веднага! Локализиран е в близост до метростанция "Младост 1". Кварталът предлага много удобства, като: спирки на градски транспорт, хранителни и търговски магазини, куриерски офиси, заведения, обекти за бързо хранене, банкови клонове, пазар и др. Района в който се намира жилището е спокоен и със свободни зони за паркиране. Ако желаете наемете този имот се свържете с нас на посоченият телефонен номер в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28210.
    детайли
  • 980 лв.
    Двустаен апартамент, Дианабад
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Дианабад. Ниски входни такси! Жилището разполага с входно антре, всекидневна с кухненски бокс, тераса, спалня и баня с тоалетна - 63 кв.м. Намира се в нова санирана кооперация, разположен на четвърти жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Имотът е напълно обзаведен и готов за живеене. Той е свтъл и топъл с ниски консумативи през зимните месеци, поради добрата му изолация. Местоположението му е в непосредствена близост до "Ловен парк". Районът е изключително комуникативен и развит. Подходящ е за млади двойки, семейства и студенти, защото в близост се намират детски градини, училища и университети. Там също ще намерите и множество търговски магазини, супермаркети, заведения, куриерски офиси, спирки на градски транспорт и др. Ако желаете да видите и наемете този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 18550.
    детайли
  • 800 лв.
    Двустаен апартамент, Красна Поляна 1
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Красна поляна 1. Готов за настаняване! Имотът се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за дома. Жилището разполага с входно антре, всекидневна, кухня с трапезария, спалня, тераса и баня с тоалетна - 65 кв.м. Намира се на седми жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Жилището е локализирано в непосредствена близост до бул. Вардар. А кварталът е предпочитан от двойки, студенти и семейства, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие: хранителни и търговски магазини, спирки на градски транспорт, свободни зони за паркиране, аптеки и медицински центрове. Ако проявявате интерес към имота се свържете се с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28241.
    детайли
  • 1180 лв.
    Двустаен, под наем, жк. Овча Купел
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание просторен двустаен апартамент в жк. Овча купел. Жилището се намира в близост до НБУ, спирки на градски транспорт, хипермаркети, зони за отдих и спорт. Разполага с площ 68кв.м и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Апартаментът се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство, с контрол на входа с чип, добре поддържани и чисти общи части. Отопление ГАЗ. Изложение ИЗТОК/ ЮГ. Има и възможност за допълнително наемане н паркомясто. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2182070.
    детайли
  • 999 лв.
    Двустаен ап. под наем в кв. Люлин 4
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост отдава под наем двустаен апартамент в ж.к. Люлин 4. Намира се в непосредствена близост до търговски център, супер маркет. Имотът е ситуиран на 10-ти жилищен етаж и е с площ 70кв.м, като се състои от: входно антре, хол , кухня, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Жилището се предлага напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ/ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2181656.
    детайли
  • 1200 лв.
    Двустаен ап. под наем в кв. Витоша
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост има огромното удоволствие да Ви предложи двустаен апартамент в ж.к. Витоша. Намира се в непосредствена близост до хипермаркети Фантастико и Кауфланд, автобусна спирка, зони за отдих, фитнес център. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 72кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с трапезария и преход към кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и просторна тераса /250кв.м/ с изглед към Витоша планина. Жилището се предлага напълно обзаведено по дизайнерски проект, като разполага с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатици. Изложение ЮГ/ЗАПАД. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2104819.
    детайли
  • 950 лв.
    Двустаен, под наем, жк. Младост 1
    Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Младост 1. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 58кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол, кухня, спалня и баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението ТЕЦ. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2182925.
    детайли
  • 799 лв.
    Двустаен ап. под наем в кв. Овча купел
    В посочената цена са включени входни такси и СОТ. Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Овча купел. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до НБУ, метростанция, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж в нова кооперация и разполага с площ 60кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ток, като за удобство на своите нови наематели разполага и с климатик. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2134910.
    детайли