Резултати

Общо намерени: 1525
 • 637 лв.
  Овча Купел двустаен апартамент обзаведен #1531650253
  Луксозен двустаен апартамент! Ново строителство! Напълно обзаведен! Топъл и светъл, с чудена гледка към Витоша. Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. Код на офертата: "620107343"
  детайли
 • 629 лв.
  Двустаен апартамент под наем в квартал Бели брези
  Антураж Риъл Естейт предлага прекрасен, напълно обзаведен, двустаен апартамент в квартал Бели брези. Апартамента е напълно обзаведен, с всички необходими мебели и електроуреди. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенцията разполага с голямо разнообразие от имоти на територията на София и цялата страна,
  детайли
 • 579 лв.
  Двустаен апартамент под наем в квартал Овча купел 2
  Антураж Риъл Естейт Ви предлага прекрасен двустаен апартамент в квартал Овча купел 2. Апартамента е напълно обзаведен. Агенцията предлага голяма гама от имоти в София и страната, За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон.
  детайли
 • 625 лв.
  Двустаен обзаведен апартамент в квартал Манастирски ливади
  Предлагаме Ви изключително стилен и луксозен апартамент в квартал Манастирски ливади. Апартамента е напълно обзаведен, с всички необходими мебели и електроуреди. Прекрасна локация. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG предлага на своите клиенти огромно разнообразие от имоти под наем в София.
  детайли
 • 519 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Студентски град
  Двустаен апартамент под наем в сърцето на Студентски град. Имота е луксозно и стилно обзаведен, просторно и светло жилище. Прекрасна локация. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG предлага на своите клиенти огромно разнообразие от имоти под наем в София.
  детайли
 • 539 лв.
  Двустаен апартамент Красна поляна
  Предлагаме Ви прекрасен двустаен апартамент в квартал Красна поляна. Апартамента е напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди. Прекрасна окация, в непосредствена близост до множество магазини, спирки и заведения. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG предлага на своите клиенти огромно разнообразие от имоти под наем в София.
  детайли
 • 760 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Манастирски ливади
  Предлагаме Ви един изключително луксозен, стилен, дизайнерски обзаведен апартамент в комплекс от затворен тип в квартал Манастирски ливади. Апартамента е изцяло обзаведен с нови мебели и електроуреди от най - висок клас. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG разполага с изключително богат портфейл от имоти под наем в град София.
  детайли
 • 670 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Лозенец
  Предлагаме Ви прекрасен двустаен апартамент в един от най-престижните столични квартали - Лозенец. Апартамента е напълно обзаведен, с всички необходими мебели и електроуреди, прекрасна локация. Разположен на втори жилищен етаж в тухлена сграда. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG разполага с изключително богат портфейл от имоти под наем в град София.
  детайли
 • 630 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Лагера
  Предлагаме Ви прекрасен и напълно обзаведен двустаен апартамент в квартал Лагера. Имота е след ремонт и с всички необходими мебели и електроуреди. В нова сграда, с прекрасна локация. За повече информация и огледи се свържете с нас на посоченият телефон. Агенция за недвижими имоти IPMG разполага с изключително богат портфейл от имоти под наем в град София.
  детайли
 • 620 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Витоша
  Предлагаме Ви прекрасен, двустаен и напълно обзаведен апартамент в квартал Витоша. Имота е в тухлена сграда с Акт 16 от 2011 година, идеални общи части. Има опция за наемане на гараж към апартамента. За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 650 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Борово
  Предлагаме Ви прекрасен, двустаен и напълно обзаведен апартамент в квартал Борово. Имота е в тухлена сграда с Акт 16 от 2007 година, идеални общи части. Има опция за наемане на гараж към апартамента. За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 639 лв.
  Двустаен апартамент в квартал Красно село
  Предлагаме Ви ново и луксозно обзаведен двустаен апартамент в кв.Красно село. Състои се от хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Намира се на комуникативно място, в района има пазар, магазини, спирки на градски транспорт и в близост до изграждащото се метро. За повече информация позвънете в агенцията. Номер на обява-7200.
  детайли