Резултати

Общо намерени: 7
  • 600 лв.
    Дава под Наем 2-СТАЕН в град Шумен, Болницата
    ЕКСКЛУЗИВНО! Агенция за имоти ДОМ предлага ЧУДЕСЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ НОВО СТРОИТЕЛСТВО!! Жилището е НОВО И ИЗЦЯЛО ОБЗАВЕДЕНО с нови мебели, бяла техника и климатик. Състои се от дневна с кухненски тракт, с вграден кухненски модул, една спалня, санитарно помещение, тераса и коридор. Жилището е с чудесна локация, в близост до училища, детска градина, болница, аптеки, магазини, автобусни спирки и др. Депозит- един месечен наем. Ще бъде готов за наемане от 01.04.2024г. Има възможност за наемане на гараж с наемна цена- 100лева.За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 450 лв.
    Дава под наем 2-стаен гр. Шумен - Болницата 60m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Двустаен, обзаведен апартамент, състоящ се от: хол кухня, спалня, тераса, баня с тоалетна, коридор. Жилището е обзаведено с всички необходими мебели готварска печка, хладилник, пералня, климатик. Намира се в близост до хирургическия блок, Кауфланд 2, автобусни спирки, магазини и др. Предпочита се дългосрочно отдаване на семейство, студенти/ки/, а също и на ученици. Много удобно е за студенти/ки/ от медицинския институт, поради близостта му. Пред блока има голям паркинг, а входът се заключва. Изисква се депозит два месечни наема. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 450 лв.
    Дава под Наем 2-СТАЕН в град Шумен, Добруджански
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Двустаен апартамент с чудесна локация, в близост до училища, детска градина, магазини, автобусни спирки и др. Жилището е след ремонт и е изцяло обзаведено с нови мебели, бяла техника и климатик. Състои се от дневна с кухненски тракт, една спалня, санитарно помещение и коридор. Депозит- един месечен наем.За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 390 лв.
    Двустаен Военно училище
    Агенция Фаворит отдава под наем двустаен тухлен апартамент в района на Военно училище и Вори корпус. Жилището е е 62 кв., на втори етаж с изцяло южно изложение . Състои се от коридор, хол, спалня , кухня , обща тераса, баня и тоалетна. Жилището е частично обзаведено , с пералня и хладилник . Наем 390 лв. и депозит 390 лв За огледи и допълнителна информация позвънете на тел.0896625810. Обява № Н- 1044. Може да ни потърсите за други атрактивни оферти.
    детайли
  • 380 лв.
    Дава под наем 2-стаен гр. Шумен - Томбул джамия 65m²
    Агенция ФАВОРИТ ХОУМ дава под наем двустаен апартамент в района на Томбул джамия и Гривица , разположен на 3-ти етаж . Състои се от хол, спалня, кухня, баня с тоалетна и голяма тераса на двете стаи. Апартаментът е с външна изолация и ПВЦ дограма. Жилището се предлага с ОБЗАВЕЖДАНЕ и ЕЛ УРЕДИ / телевизор, пералня, хладилник, бойлер/. Наем 380лв и депозит от 380 лв . Обява № Н-277. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За контакти и повече информация – 0896625810 .
    детайли
  • 380 лв.
    2+1 апартамент Хотел Шумен
    Фаворит недвижими имоти отдава под наем партерен етаж от къща в района на Хотел Шумен с площ от 60 кв.м . Жилището се състои от коридор, кухня , две спални и санитарни помещение. Апартамента е с ПВЦ дограма, обзаведено . Наем 380лв. и 380лв.депозит .За повече информация тел.0896625810.
    детайли
  • 500 лв.
    ЛУКС 2+1
    Отдава под наем ЛУКСОЗЕН двустаен апартамент в ТОП център - отличен , топъл, на много комуникативно място. Имотът е на трети етаж във вход с контролиран достъп. Състоящ се от всекидневна - трапезария с кухненска част, две спални, санитарен възел и тераса. Отдава се след ремонт, напълно обзаведен с всички необходими мебели и електрически уреди / готварска печка, хладилник, пералня, /. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За контакти и повече информация - тел:0877341172.Обява № Н-233.
    детайли