Резултати

Общо намерени: 14
  • 300 лв.
    Двустаен апартамент под наем
    Отдава се под наем много чисто, новичко и уютно жилище в топ център на град Хасково. Сградата е нова с добре поддържани общи части, асансьор и възможност за наемане на гараж в сградата. Жилището е оборудвано с всичко необходимо включително и климатик, хладилник, пералня и т.н.
    детайли
  • 360 лв.
    Апартамент под наем център Хасково
    Отдава се под наем чисто и подредено жилище в самия център на град Хасково. В непосредствена близост до читалище Заря, областна администрация и градската библиотека. Апартамента е на трети етаж в тухлен блок, изложение юг/север, разполага с паркомясто в задния двор на сградата.Състои се от хол, спалня и кухня. Изцяло и напълно оборудван: - хладилник с фризер, пералня, телевизор, печка, съвсем нов климатик Дайкин в хола.Подове паркет, изцяло подменени дограми нов ПВС стъклопакет. Без домашни любимци. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 330 лв.
    Двустаен с гараж под наем в център Хасково
    Отдава се под наем чисто и новообзаведено жилище с гараж в центъра на град Хасков. Състои се от хол и спалня с изглед на юг, кухня и баня със северно изложение. Три климатика във всяка стая, пералня, печка, хладилник и телевизор. Към апартамента в двора на блока има самостоятелен гараж с ток и възможност за паркиране на втора кола. Жилището се намира в близост до Лидъл, Килера, наблиза са детска градина и училище. Удобно и комуникативно място в централна част на град Хасково.Към апартамента може да се наеме и гараж с допълнителна наемна цена от 80 лева. Отопление: Климатик, Електричество.
    детайли
  • 300 лв.
    Двустаен луксозен под наем в Хасково
    Отдава се под наем напълно обзаведено, луксозно жилище в тухлен блок недалеч от център Хасково. Намира се на трети етаж. Сградата има асансьор и голямо предверие.Състои се от всекидневна с кухня - напълно оборудвана, спалня, антре, баня с тоалетна и тераса.Блока е с много добре поддържани общи части, асансьор и видеонаблюдение.Отдава се за дългосрочно наемане.
    детайли
  • 350 лв.
    Двустаен под наем в широк център Хасково
    Отдава се под наем двустаен апартамент в нова жилищна кооперация в близост до зеленчуков пазар на град Хасково и банка ОББ. Много добре поддържани общи части, асансьор и паркинг.Жилището е напълно обзаведено и се състои от спалня, хол с кухненски бокс, антре и баня с тоалетна. Две тераси.
    детайли
  • 400 лв.
    Двустаен апартамент под наем в Хасково - нов
    Дава се под наем съвсем ново жилище в новопостроена сграда находяща се в близост до Градската градина и училище Кирил и Методий в град Хасково.Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, антре, баня с тоалетна и голяма тераса. Жилището е оборудвано със съвсем нови електроуреди. Климатик. Асансьор.Към апартамента има гараж и ползването му също е включено в цената на наема от 400 лева. Отопление: Електрически радиатори, Климатик, Електричество.
    детайли
  • 350 лв.
    Апартамент под наем в Хасково, ж.к. Бадема
    Отдава се под наем апартамент - спалня, хол, и кухня, антре , баня с тоалетна и две тераси.Панелен блок, с голям паркинг пред него. Намира се в близост до училище Кирил и Методий, детска градина и икономически техникум. Жилището е обзаведено, има всички необходими мебели и електроуреди за нормално обитаване. Отопление: Електричество.
    детайли
  • 270 лв.
    Гарсониера под наем в център Хасково обзаведена
    Дава се под наем обзаведена гарсонера в центъра на град Хасково в близост до ОББ-АД.Състои се от спалня, антре, баня с тоалетна и кухня с всекидневна. Обзаведена е с всичко необходимо. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация.
    детайли
  • 320 лв.
    Нов двустаен под наем в Хасково
    Дава се под наем съвсем ново жилище в новопостроена сграда находяща се в близост до Градската градина и училище Кирил и Методий в град Хасково.Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, антре, баня с тоалетна и голяма тераса. Жилището е оборудвано със съвсем нови електроуреди.Към апартамента има гараж и ползването му също е включено в цената на наема от 320 лева. Отопление: Електрически радиатори, Климатик, Електричество.
    детайли
  • 350 лв.
    Апартамент под наем нов - Хасково
    Отдава се под наем ново, светло и чисто жилище находящо се в новопостроена жилищна сграда с контролиран достъп, асансьор и добре поддържани общи части. Втори етаж.Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, антре и широка тераса. Оборудван е с всички необходими мебели и домакински уреди: - хладилник, печка , пералня, климатик, бойлер и т.н. Наблизо са детска градина, училищата Кирил и Методий, Икономически техникум, Руска гимназия и парк Градска градина. Отопление: Електрически радиатори [водни], Климатик.
    детайли
  • 300 лв.
    Гарсониера под наем зад банка ОББ - Хасково
    Дава се под наем хубава и обзаведена гарсонера в центъра на град Хасково зад банка ОББ-АД.Състои се от спалня, антре, баня с тоалетна и кухня с всекидневна. Има голяма и широка тераса с маса и столове за приятно прекарване на летните вечери и сутрешно кафе. Обзаведена е с всичкелектро и домакински уреди. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация.
    детайли
  • 350 лв.
    Апартамент под наем в Хасково - ново строителство
    Отдава се под наем ново и обзаведено с нови мебели и оборудване жилище. Намира се на четвърти етаж от новопостроена жилищна сграда с асансьор находяща се близо до Градската градина и училище Кирил и Методий. В кухнята - голям хладилник, печка, аспиратор, пералня, плазмен телевизор и всичко необходимо.Отоплението е с конвекторни радиатори. Отопление: Електрически радиатори, Електричество.
    детайли