Резултати

Общо намерени: 66
 • 330 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в саниран блок, локализиран в района на ЮЗУ „Неофит Рилски“, ЕГ/МГ гимназии. Състои се от коридор, кухня, хол, спалня, баня със санитарен възел и тераса. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня и микровълнова. Холът разполага с диван с подходяща маса и секция с телевизор. Спалнята е обзаведена с легло тип спалня и гардероб. Свободно паркиране в района. Обява под Референтен № 21286.
  детайли
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на метри от площад Македония, в ТОП ЦЕНТЪРА на града. Състои се от входно антре, кухня, хол, спалня, баня със санитарен възел и тераса. Дневната е обзаведена с мека мебел, холна маса, телевизор, отоплява се с климатик. Кухнята е оборудвана с кухненски шкафове, печка, хладилник, пералня. В спалното помещение е разположена комплект спалня и гардероб. Подходящо за настаняване на две лица. Обява под Референтен № 8307.
  детайли
 • 300 лв.
  Дава се под наем двустаен апартамент след основен ремонт в квартал Запад на гр. Благоевград.
  Дава се под наем двустаен апартамент след основен ремонт в квартал Запад на гр. Благоевград. Жилището се състои от разпределителен коридор, кухня с остъклена тераса, хол с преход към спалня, санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник и пералня, трапезна маса с кухненски диван. Холът е обзаведен с мека мебел с подходящи маса, секция. Спалнята разполага с две единични легла със скрин и гардероб. Жилището е напълно обзаведено. Готов за нанасяне. Обява под Референтен № 31100.
  детайли
 • 250 лв.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на Благоевград. Апартамента се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераси. В дневната е разположена мека мебел с подходяща маса, кухнята е оборудвана с хладилник, печка и пералня. Спалнята е обзаведена с две единични легла с матраци и гардероб. Обява под Референтен № 6110.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в квартал Еленово на град Благоевград. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, абсорбатор, хладилник, пералня и маса със столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла. Отоплението е посредством климатик. Обява под Референтен № 41063.
  детайли
 • 280 лв.
  Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград.Апартаментът се състои от хол, кухня, една спалня, баня
  Двустаен апартамент под наем в идеален център на гр. Благоевград. Апартаментът се състои от хол, кухня, една спалня, баня със санитарен възел и тераса. Холът е обзаведен с мека мебел, подходяща маса и холна секция. Кухнята е с вградени кухненски шкафове, маса за хранене с шест стола, оборудвана е с печка, хладилник и пералня. В спалнята е разположена комплект спалня с нощни шкафчета и гардероб. В цената на апартамента е включена безплатна цифрова телевизия. Обява под Референтен № 6224.
  детайли
 • 270 лв.
  Двустаен апартамент ново строителство с АКТ 16 под наем разположен в кв. Баларбаши на Благоевград.
  Двустаен апартамент ново строителство с АКТ 16 под наем разположен в кв. Баларбаши на Благоевград. Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с WC и тераса. Дневната е обзаведена с мека мебел с масата, трапезна маса с четири стола, печка, хладилник, пералня и телевизор. В спалнята са разположени комплект спалня и и гардероб. Обява под Референтен № 6578.
  детайли
 • 250 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Благоевград в идеален център до градската градина и х-л "Ален Мак".
  Двустаен апартамент под наем в Благоевград, добро състояние в идеален център до градската градина и х-л "Ален Мак". Апартаментът се състои от една спалня, кухня, баня с WC, една тераса. Жилището разполага с пералня, печка, хладилник, мека мебел и две единични легла. Готов за нанасяне! Обява под Референтен № 8081.
  детайли
 • 300 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Освобождение на град Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Освобождение на град Благоевград. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, трапезна маса със столове, холна секция, мека мебел с маса. Спалнята е обзаведена с комплект спалня и гардероб. Обява под Референтен № 6583.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, дневна с кухненски бокс, баня със санитарен възел и тераса. Дневната е обзаведена с мека мебел, трапезна маса с четири стола. Кухнята разполага с фурна, керамични котлони, хладилник, пералня, климатик. Спалнята е обзаведена с комплект спалня и гардероб. В наемната цена е включено почистване на апартамента на всеки два месеца. Обява под Референтен № 8325.
  детайли
 • 200 лв.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград.Намира се в сграда ново строителство, локализирана в райо
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство, локализирана в района на стадион „Христо Ботев“. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня със санитарен възел и тераса. Всекидневната е оборудвана с готварска печка с абсорбатор, хладилник, пералня, диван с фотьойли и подходяща маса към тях. Спалнята разполага с две единични легла с матрак, бюро със стол, скрин и гардероб. Подходящо за настаняване до две лица. Обява под Референтен № 21200.
  детайли
 • 380 лв.
  Нов двустаен апартамент под наем в квартал Грамада на град Благоевград.
  Нов двустаен апартамент под наем в квартал Грамада на град Благоевград. Разположен на четвърти етаж в санирана тухлена сграда, в началото на кв. Грамада. Състои се от дневна с кухня, коридор, спалня, три тераси и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с вградени електроуреди: печка, абсорбатор, хладилник, пералня и сушилня, микровълнова и LCD телевизор. Дневната е обзаведена с мека мебел и маса. В спалнята е разположен комплект спалня и голям гардероб. Обява под Референтен № 41075.
  детайли