Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 40
  • 300 лв.
    Квартира до Била в кв. Бузлуджа
    Квартира в кв. Бузлуджа - спалня, кухня, баня-тоалетна, тераса. Близо до Била и автобусна спирка. Разполага с хладилник, готварска печка, пералня и климатик. Удобен паркинг, изгодна цена, южно изложение. Заповядайте на оглед!
    детайли
  • 450 лв.
    Обзаведен двустаен до парк
    Двустаен апартамент в кв. Картала, с една спалня и остъклена тераса. Налични електроуреди: телевизор, пералня; нови: готварска печка, климатик, хладилник с фризер. Близо до парк, магазини и автобусна спирка. Заповядайте на оглед!
    детайли
  • 400 лв.
    Двустаен апартамент в близост до Стадиона
    Имоти Търновград представя на Вашето внимание гарсониера в широкия център на гр. Велико Търново. Имотът се намира на главна улица, в близост до хранителни магазини, заведения, парк, Стадиона, училища. Апартаментът е разположен на междинен етаж с площ от 47 кв.м. разпределени между входно антре, баня и тоалетна, всекидневна с обособена кухненска част, една спалня и тераса, която е достъпна от спалнята и всекидневната. Изложението на целия имот е южно. Апартаментът се предлага изцяло обзаведен. Отоплението и охлаждането е решено чрез климатик.Оферта 10890
    детайли
  • 450 лв.
    Двустаен апартамент в централната част
    Имоти Търновград Ви предлагат двустаен апартамент под наем, разположен в широкия център на града, в близост до Стадиона, автобусна спирка. Предлаганото жилище се състои от спалня, хол, кухня, баня с тоалетна/отделно/ и тераса. Предлага се обзаведно и оборудвано.Оферта 9319.
    детайли
  • 400 лв.
    Южен двустаен апартамент в кв. Чолаковци
    Имоти Търновград Ви предлагат южен двустаен апартамент под наем, разположен в кв. Чолаковци, в близост до автобусна спирка, магазини. Предлаганият имот се състои от кухня с излаз на тераса, хол с излаз на тераса, спалня, баня и тоалетна/ отделно/ и коридор. Оферта 16197.
    детайли
  • 500 лв.
    двустаен апартамент НС кв.Акация
    Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент ново строителство, находящ се в кв.Акация. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и коридор. Апартаментът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: климатик, конвектор, готварска печка, пералня, хладилник, телевизор и аспиратор. Възможност за наемане на гараж.
    детайли
  • 550 лв.
    Двустаен до парк Дружба
    Екипът на Недвижими имоти Нов Дом има удоволствието да Ви представи едно привлекателно предложение за жилище под наем на апартамент в сграда Ново строителство. Имотът има чудесна локация и се намира в широк център, до парк Дружба - много добре уреден район, има всички необходими удобства, в близост е до училища и детски градини. Този просторен, слънчев и уютен апартамент е разположен на първи висок жилищен етаж с изцяло южно изложение. На жилищна площ от 65 кв.м. са разположени следните помещения: спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня и тоалетна, коридор и голяма тераса. Имотът е в отлично състояние, с чисто нови мебели и уреди - първи наематели! Охлаждането и отоплението е решено, чрез два климатика. Предоставя удобството от кухня с всички необходими електроуреди - хладилник с фризерна част, пералня, готварска печка с керамични плотове и фурна, абсорбатор, телевизорще бъде поставен. Интериорът е с ПВЦ дограма, подовите настилки са теракот и ламинат, MDF врати и външна изолация. Отдава се дългосрочно! Жилището е атрактивно предвид локацията и състоянието си и е чудесно предложение за нов дом под наем. Не пропускайте да разгледате тази оферта!
    детайли
  • 400 лв.
    Двустаен апартамент под наем – квартал Колю Фичето
    Предлагаме Ви двустаен апартамент разположен в квартал Колю Фичето. Жилището се състои от: спалня, хол, кухня, санитарен възел, коридор и остъклена тераса. Имота е обзаведен и разполага с готварска печка, пералня и хладилник.
    детайли
  • 351 лв.
    Дава под наем 2-стаен гр. Велико Търново - Акация 52m²
    ЕКСКЛУЗИВНО- Двустаен обзаведен апартамент под наем в град Велико Търново.Единствено в агенция за имоти „Болкан Естейт“ Ви предлагаме под наем този имот.Жилището се намира в коплекс „Слънчев дом“ ,на трети етаж с изложение север-запад и разполага с чиста площ от 52 кв.м.,като се състои от дневна с кухненска част,една спалня,коридор ,баня с тоалетна и една тераса.Апартамента се отдава напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди,вградена кухня с готварска печка,пералня,хладилник,абсорбатор,отоплението и охлаждането е решено с климатик потавен в дневната зона,терасата е остъклена с ПВЦ дограма,всички врати и прозорци са с комарници и вертикални щори,подовите настилки са ламиниран паркет и теракот.Банята е оборудвана с бойлер и санитария.Блока е ново строителство, с много добри общи части,асаньор,котролиран достъп,възможност за безплатно паркиране.Предвид параметрите и локацията си това е много добро предложение за апартамент под наем във Велико Търново. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 700 лв.
    Дава под наем Апартамент
    💒💒 Първо Отдаване!!! Слънчев, Панорамен,Новопостроен и Новообзаведен Апартамент в сграда с луксозни общи части,находящ се в гр. Велико Търново,в район с много добра инфраструктура в близост до Спортна зала, Лидъл, множество училища и детски градини.Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, коридор,баня-тоалетна и една тераса!!! Обзаведено с мебели по индивидуален проект и оборудвано с високо качествени Ел.уреди/съдомиялна, пералня, керамични котлони, фурна, хладилник, аспиратор,смарт телевизор/. Отоплението е решено с климатици! 🪙Наем 700 лв. 📞За огледи и повече информация заповядайте във офиса на фирмата или се свържете с нас на посочените контакти☎️ 0899/858164.
    детайли
  • 570 лв.
    Двустаен апартамент, кв. Колю Фичето
    PRIMO+ недвижими имоти ви представя двустаен апартамент под наем, находящ в квартал Колю Фичето. Имотът се състои от всекидневна с кухненски тракт, спалня, баня с тоалетна, коридор, килер и една тераса, на която се излиза и от двете стаи. Разположено е на втори жилищен етаж в блок ново строителство. Предлага се с наличното обзавеждане и е оборудвано с готварска печка, аспиратор, хладилник, миялна машина и пералня. Жилището е газифицирано, като отоплението и топлата вода се захранват от газово котле, което е поставено в килера.
    детайли
  • 451 лв.
    Двустаен апартамент под наем в град Велико Търново.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи двустаен апартамент под наем в град Велико Търново, ж.к. Колю Фичето. Жилището разполага с чиста площ от 51 кв.м. и се състои от входно антре, баня с тоалетна, всекидневна с кухненски бокс и спалня. Обзаведено е с готварска фурна с котлони, аспиратор, пералня, спалня с матрак, гардероб и диван, холен диван в две части и два климатика за отопление и охлаждане. По желание на наемателите може да бъде доставен и хладилник. Завършен е с подова настилка от фаянс и теракота в антрето и банята, ламиниран паркет в дневната и спалнята. В момента имотът се освежава след последните си наематели и ще бъде изцяло пребоядисан и почистен. Намира се на първи жилищен етаж в блок- ново строителство, който се откроява с изключително качество на строителството. В близост е до детски градини и основно училище, трети и четвърти корпус на Великотърновски университет, Moll, Lidl и парк Колю Фичето.
    детайли