Резултати

Общо намерени: 3
  • 637 лв.
    Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
    Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48939. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 510 лв.
    Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
    Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 520 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48940. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 637 лв.
    Двустаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
    Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 60 кв.м., на ет.1 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42250.
    детайли