Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 3
 • 10 лв.
  апартамент може краткосрочно.
  Апартамент изцяло обзаведен подходящ за 4-5-6 човека може работнице ДОГОВАРЯНЕ НА ЦЕНИ..
  детайли
 • 550 лв.
  Дава под наем Многостаен гр. Велико Търново - Център 90m²
  Tsar Estates дава под наем Многостаен апартамент в центъра на град Велико Търново.Имотът е разположен на 3ти (трети) жилищен етаж с югозападно изложение като разполага с 2 (две) спални, хол, кухня с трапезария, баня, тоалетна и 2 (две) тераси. Апартаментът се отдава дългосрочно. За да се възползвате от това предложение се свържете с водещия брокер и цитирайте този код: TE000031 !!!Tsar Estates is renting a large apartment in the center of Veliko Tarnovo.The property is located on the 3rd (third) floor with southwestern exposure and has 2 (two) bedrooms, living room, kitchen, bathroom, toilet and 2 (two) terraces.The apartment is for long term rent.To take advantage of this offer, contact the leading broker and quote this code: TE000031 !!!Водещ брокер / Leading broker: Стефан Стефанов / Stefan StefanovTsar EstatesT: +359 885 077 830E: tsar.estates@gmail.com Отопление: Електрически радиатори.
  детайли
 • 400 лв.
  Уютно ателие тип мезонет в кв. Акация
  Болярски имоти Ви предлага под наем ателие тип мезонет, намиращо се в много тиха и спокойна улица, близо до автобусни спирки, хранителен магазин, аптека, центъра и забележителности на Велико Търново. Разположен в сграда на втори етаж, мезонетът е с квадратура 65 кв.м и разпределението му е както следва: дневна с кухненска част и тераса, баня с тоалетна и мокро помещение. Стълбището за второто ниво е разположено в дневната и води към две отделни спални с гардероб. Отоплението е решено с климатик. Възползвайте се от това предложение, докато все още е актуално! Референтен номер B-2035
  детайли