Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 3
  • 460 лв.
    Дава под Наем Ателие в град София, Орландовци - 36 кв.м / 460 лв.
    Обзаведена стая и кухня / без пералня / от етаж на къща с прилежащ балкон. С общо ползване на баня и тоалетна от съквартирант в съседна стая. До БИЛЛА и ЦКБ. Отдава се на един наемател. Отоплението е с климатик. Топло жилище . Югозападно изложение. Оферта за директни клиенти. При наемане на имота се заплащат 1 наем, 1 депозит и половен наем комисионна. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 1568 лв.
    Дава под наем Многостаен гр. София - Лозенец 155m²
    Агенция RealNewHome има удоволствието да ви предложи необзаведен многостаен апартамент в Лозенец, изключително комуникативно място, на 2 минути от метростанция 'Европейски съюз' и в близост до НДК.Разпределение : кухненски бокс с трапезария и хол, четири спални, баня с тоалетна, тоалетна, коридор. Отопление-локално парно с котле.За улеснение цитирайте следния код: 20095492instagram.com/realnewhomewww.facebook.com/realnewhomehttps://www.tiktok.com/@realnewhomehttp://realnewhomeltd.com/bgЗа повече информация и огледи: 0898898777
    детайли
  • 2156 лв.
    Дава под наем Многостаен гр. София - Център 200m²
    Агенция RealNewHome има удоволствието да ви предложи аристократичен имот в идеален център!!!Прекрасният апартманет е след основен ремонт, завършен с усет към всеки един детайл, за да се се запази автентичността на типичния аристократичен дом. За завършването му са използвани само качествени и естествени материали. Мебелите са подбрани в класически и непреходен стил.Разпределение:. просторно антре;. двоен хол с камина и трапезария;. Отделена кухня, която е напълно оборудвана;. Две големи спални;. Баня с джакузи и тоалетна и още една тоалетна;. Килер.За улеснение цитирайте следния код:618328instagram.com/realnewhomewww.facebook.com/realnewhomehttps://www.tiktok.com/@realnewhomehttp://realnewhomeltd.com/bgЗа повече информация и огледи: 0898898777
    детайли