Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 2
  • 800 лв.
    Панорамен четиристаен апартамент, Широк център, Велико Търново
    Панорамен четиристаен апартамент, Широк център, Велико Търново. Имотът се намира до парк Габровски, детски заведения, училища, спирка на градския транспорт, магазини. Състои се от две спални, просторна дневна с кухненска част и спалня с гардеробна, баня-тоалетна с душ кабина, коридор с голям вграден гардероб и две тераси на изток и запад с прекрасна панорама. Обзаведен е със съвременни мебели и техника, разполага с вградена фурна, керамични котлони, голям хладилник, пералня, сушилня, съдомиялна, абсорбатор, телевизори. Отоплява се и се охлажда с климатици. Прекрасно жилище за вашето семейство. АБВ Имоти предлага и други атрактивни имоти !
    детайли
  • 800 лв.
    Обзаведен апартамент с 3 спални до Стадиона
    Апартамента e в много добро състояние. Състои от 3 спални ,дневна с кухненски бокс,баня ,отделно тоалетна, и две тераси,едната от които е остъклена. Отоплението е с климатик. Има хладилник с фризер,пералня,съдомиялна,вградена фурна с керамични котлони,пералня. Отдава се напълно обзаведен! Има паркинг пред блока. Брокер на тази оферта: Теодора Иванова- 0897 936 554
    детайли