Резултати

Общо намерени: 2667
 • 580 лв.
  Дава под наем 3-стаен Кършияка гр.Пловдив
  Напълно обзаведен с всичко необходимо за живеене,разположен на комуникативно място, в близост до училище, супермаркет и автобусни спирки. За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звънете на посочените телефони. Оферта
  детайли
 • 560 лв.
  Дава под наем  3-стаен  Широк Център гр.Пловдив
  Напълно обзаведен с всичко необходимо за живеене,разположен на комуникативно място, в близост до училище, супермаркет и автобусни спирки. За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звънете на посочените телефони. Оферта
  детайли
 • 599 лв.
  3-стаен апартамент под наем в квартал Кършияка на топ място
  Номер на обявата: 432357 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 599 лв.
  3-стаен хубав апартамент под наем
  Номер на обявата: 430556 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 600 лв.
  Голям тристаен апартамент в кв.Съдийскии
  Номер на обявата: 319875 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 499 лв.
  3-стаен полуобзаведен апартамент в ЖК Тракия
  Номер на обявата: 433078 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание , чист и подреден тристаен апартамент, след ремонт в нова кооперация! + Външна изолация. Жилището е полуобзаведено. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове.Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен апартамент110=
  Оферта:433026:Георгиева Естейт предлага на вашето внимание тристарн апартамент на комуникативно място до детска градина,училище,супер маркет,болница,ресторант за бързо хранене,паркове,автобусни спирки.
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен апартамент- Кършияка
  Оферта 11216 Предлагаме ви стилен тристаен апартамент в Кършияка. Състои се от хол с кухненски бокс, две спални,баня и тоалетна. Напълно обзаведен с нови мебели и ел. уреди. Наемната цена включва паркомясто. Костадинов имоти 0876730716
  детайли
 • 550 лв.
  Тристаен лукс апартамент в Гр.Пловдив Южен
  Оферта 8700 Предлагаме ви нов апартамент в гр.Пловдив район Беломорски.Жилището се състои от 2 самостоятелни спални,дневна с кухненски бокс и баня с тоалетна.Близо до жилището има супермаркети,ресторанти,кафе бар и др. Костадинов Имоти.
  детайли
 • 599 лв.
  3-стаен апартамент в квартал Кършияка под наем
  Номер на обявата: 286527 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 550 лв.
  3-стаен апартамент в квартал Кършияка
  Номер на обявата: 432734 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли
 • 790 лв.
  3-стаен апартамент в кв.Кършияка - 103кв.м
  Номер на обявата: 298097 ТИТАН ИМОТИ представя на вашето внимание, чист и подреден тристаен апартамент , след ремонт в нова кооперация! + Външна излоация. Жилището разполага с всички необходими мебели и ел.уреди. Намира се на спокойно и комуникативно място, в близост до супермаркети, автобусни спирки и паркове. Много добра локация! За повече информация, оглед и още атрактивни предложения звъннете на посочения телефон.
  детайли