Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 0