Нашите полезни съвети
за максимален успех на Вашата обява:


> Достигнете до нови клиенти:
Знаете ли, че нашият портал Свободни-Квартири.ком е посещаван от хиляди хора
всеки ден? - Сайтът ни излиза на първи места при търсене в Google по ключови думи свързани с квартири, нощувки, къщи и апартаменти под наем, намиращи се в основните градове на България. Уверете се сами колко може да бъде полезен за Вас, като и Вие публикувате своя обява!

> Хубави снимки и описание:
Важно ли е обявата Ви да изглежда добре?
- ДА! Старателно оформените обяви винаги правят по-добро впечатление! Избирайте атрактивна заглавна снимка, подбирайте привлекателно заглавие и формулирайте ясно и ключово описание. Спазвайте последователност и ползвайте характерни ключови думи, които да насочат потребителите към Вашата обява при използване на нашата търсачка. Посочете категорията, която най-точно отговаря на това, което предлагате.

> Добър рейтинг:
Искате ли да подсилите доверието към Вас?
- Нека Вашите клиенти бъдат гарант за качеството на предлаганите от Вас услуги. Това е най-добрата реклама! Мотивирайте своите клиенти да поставят рейтинг към обявите от Вашият профил в Свободни Квартири.

> Повече популярност:
Как лесно да добавите допълнителни посещения и активност към своята обява?
- Споделяйте обявата си в социални мрежи като Facebook, използвайки специалните бутони към всяка обява. Ако това е Ваш бизнес, може да добавите и линк към нея в информацията на своя профил. Нека и приятелите на вашите приятели Ви открият!>
Добра позиция:
Колко страници с резултати преглеждате обикновено, когато търсите обява?
- Повечето потребители разглеждат резултатите от първата страница в дадена категория или от своето търсене. Акцентирайте върху своите обяви и бъдете по-успешни, като излизате на първите места!

> Акцентиране:
Разбрахте ли, че обявите върху които акцентирате, се обозначават с етикет "ВИП", показват се по-напред и получават много повече преглеждания и обаждания от останалите обяви?
- Изпробвайте ефективността на нашите ВИП услуги за обяви и така ще спечелите много повече клиенти!

> На по-предна позиция за стотинки на ден:
Искате ли да печелите повече и да спестявате?
- Специално за тези от Вас, които знаят как да организират оптимално своите инвестиции, сме подготвили нашите промоционални пакети за ВИП услуги и реклама!