Част от нашите клиенти:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Побързай да заемеш своята рекламна позиция в Свободни-Квартири.ком - По-ефективната реклама!Срещнете бизнеса си с реални клиенти от България чрез своята реклама в Свободни-Квартири.ком!

Свободни-Квартири.ком е портал No1 за имоти под наем от цяла България!

През последните години се утвърдихме като най-големия специализиран портал за имоти под наем в страната, с голям брой публикувани имоти и хиляди активни потребители всеки ден.

Посещават ни над 120 000 потребители всеки месец, на които можем да покажем Вашата реклама!

Смятаме, че разполагаме с подходяща аудитория за реклама на Вашата дейност, тъй като основната част от нашите посетители са млади и активни, работещи и пътуващи хора до различни градове в страната, студенти, потребители търсещи почивка, нова квартира, нов офис, собственици на имоти, управители на имоти или отдаващи помещения под наем, служители във фирми занимаващи се със строителство и ремонт, обзавеждане, туризъм, хотелиерство и други.
Посетителите ни покриват както спецификите на аудитория, свързана с недвижими имоти, така и интересите от потребителската кошница на стандартни клиенти.

Ще се радваме да разгледате възможностите за изгодна реклама в Свободни-Квартири.ком, чрез които да достигате до нашите 120 000+ потребители всеки месец!

  • Всяка рекламна кампания е изчислена така, че да гарантира генериране на Вашата печалба.
  • Получавайте ясна статистика по своята е-поща, която включва броя показвания на Вашата реклама в Свободни-Квартири.ком и ефективността ѝ като посещения към Вашия уеб сайт!

При интерес можете да активирате своята рекламна кампания само за минути с 3 лесни стъпки.

Успешна работа!