Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 4
  • 50 лв.
    НОЩУВКИ в София център ниски цени, Климатик
    Sofiahouse се намират в близост до Централна ЖП гара и Автогара София, Метростанция Сердика, НДК в сгради в центъра на гр. София на бул. Христо Ботев 86; бул. Христо Ботев 8 и предлага нощувки в София. SofiaHouse къщи за гости разполага с 10 стаи с капацитет за настаняване до 39 човека за настаняване на гости в Единични, Двойни, Тройни, Четворни, Апартамент (Малък суит) . Стаите са с ново обзавеждане . Има 24 часа достъп на гостите до стаите с код. Всяка стая е между 15 и 22 кв.м. Възможност за краткосрочен и дългосрочен престой. За настаняване на групи, предлагаме отстъпки. Ниски цени Легло 45 лв., Почивка до 3 часа 65 лв. Нашите гости ще имат възможността бързо и лесно да разгледат всички културни и исторически забележителности, църкви, археологически и исторически паметници. Гостите се настаняват с код за достъп в сградата и стаите след предварително заплащане. Настаняване: 13; 00 до 24; 00 часа Освобождаване: 11; 00 часа Хотелът е в близост до: •Централна ЖП гара и Автогара София •Централни Хали, ЦУМ •Метростанция Сердика -5 мин. пеша • Метростанция Опълченска - 5 мин. пеша • МОЛ София •НДК •ВМА •УМБАЛСМ Н. И. Пирогов •УАГБ Майчин дом •УМБАЛ Александровска болница •Болница Св. Екатерина •Болница Св. Иван рилски •Очна клиника Вижън •УМБАЛ Царица Йоанна -ИСУЛ •Руски паметник •Петте кьошета Както и до всички Държавни институции - Министерства, Посолства и клонове на всички водещи Банки, Банкомати, Бюра за обмяна на валута, Офиси на мобилните оператори - магазини, Хранителни стоки Химическо чистене, Заведения за хранене-ресторанти
    детайли
  • 40 лв.
    Стаи за нощувки в центъра на София
    Стаите са от апартамент с два общи санитарни възела.Намира се на бул.Мария Луиза до Халите.Не се допускат домашни любимци,в стаите е забранено пушенето.Отоплява се на Тец.Моля не звънете през нощта.Настанявам след 12ч.Роми и проститутки не приемам!
    детайли
  • 50 лв.
    Нощувки срещу Централна ЖП гара и Автогара - София
    Хостел Джули е разположен в центъра на столицата, срещу Централна Железопътна гара и Автогара - София. На метри от него има метро станция и спирки на всички видове превозни средства от градския транспорт, чрез които може да стигнете лесно и бързо до всяка една точка на града. Стаите разполагат с ново обзавеждане, безплатен високоскоростен интернет (Wi-Fi) и кабелна телевизия. Гостите ще получат отлично обслужване, тишина, уют и комфорт по време на техния престой, на достъпни цени, на ключово място в София, в близост до важни държавни институции, административни учреждения, болници, очните клиники - "Зора" и "Светлина", търговски центрове и вериги, ресторанти, офиси и магазини. Хостелът работи целогодишно и разполага с 24-часова рецепция и охрана. Предлагат се стаи за почасови почивки. Мястото за настаняване предоставя всички необходими удобства за приятния Ви престой. За резервации, позвънете на телефон: 02/832 01 02 (Рецепция) Адрес: София, бул. "Христо Ботев" 165
    детайли
  • 50 лв.
    Стаи за нощувки "Азалия"
    Добре дошли в стаи за почивка и нощувка "Азалия"! Намираме се в непосредствена близост до Симеоновско шосе, на пешеходно разстояние от Студентски град, УНСС, НСА. Ново строителство, всяка стая е със самостоятелен вход, без хазяи. Стаите са двойни - спални, с възможност за допълнително легло. Разполагат със собствен санитарен възел, съвременно хотелско обзавеждане, Wi-Fi интернет, цифрова tv и климатик. Гарантирана дискретност, анонимност, уют и комфорт! за въпроси и резервации тел.: 0899 711 875 http://www.azaliya.online https://www.facebook.com/www.azaliya.hit.bg ЗАБЕЛЕЖКА: ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е ЗА ДВОЙНА СТАЯ НА ВЕЧЕР.
    детайли