Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 29
  • 700 лв.
    Магазин с витрина към училище "Бачо Киро"
    Екипът на Primo+ недвижими имоти Ви предлага добро решение за Вашия бизнес, а именно просторен магазин в широкия център на града. Намира се в близост до ОУ „Бачо Киро”, стадион „Ивайло”, Парк Никола Габровски и др., които Ви осигуряват интензивен човеко и автопоток. Имотът е част от новопостроена тухлена сграда, на партерно ниво с южно изложение и витрина към улицата. Състои се от основно помещение, офис, складово помещение и санитарен възел. Предлага се необзаведен и оборудван с два климатика. За повече информация и огледи: Мирослава Костадинова 0882591520
    детайли
  • 601 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 0m²
    Предлагаме Ви магазин под наем с лице на главната улица в централната част на град Велико Търново, който може да бъде една прекрасна възможност за развитие на Вашия бизнес. Магазинът е с площ 40.87 кв.м. и напълно завършен.Лице на улица,перфектна локация. Обявения наем е без ДДС.
    детайли
  • 882 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²
    Предлагаме ви магазини под наем с площ от 88 кв.м. в жилищно-търговски комплекс в кв. „Бузлуджа” в гр. Велико Търново. Магазините са разположени в близост до автобусна спирка, пазар, хипермаркет за хранителни стоки и др. Предлагат се напълно завършени, с големи осветени витрини и със собствен санитарен възел. Възможен коментар на цената!
    детайли
  • 588 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - бул. България 0m²
    Представяме Ви помещение под наем на главен булевард в град Велико Търново. Помещението е 72кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Подходящо е както за магазин, така и за офис. Главната витрина към улицата е голяма и позволява поставянето на рекламни материали с цел привличане на повече клиенти и бързо налагане на пазара.nРаботещите магазини в съседство и утвърдената търговска зона са основателни причини да изберете този имот за да развивате Вашите бизнес идеи.n
    детайли
  • 889 лв.
    Магазин под наем в кв. Картала
    Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в кв. Картала. Помещението е с площ от 78 кв.м. и се състои от просторна търговска зала, склад и сервизно помещение. Подовата настилка е от полиран гранитогрес, стените са боядисани. Помещението има големи витрини, които гледат към улица с голям човекопоток и могат да бъдат брандирани. Намира се в отлично състояние- готово за нансяне.Помещението е с отлично местоположение: до центъра на най- динамично развиващия се квартал във Велико Търново- Картала. Подходящо е както за магазин, така и за офис, ателие за услуги и др.
    детайли
  • 2034 лв.
    Търговско помещение под наем 173 кв.м.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да предложи търговско помещение под наем в широкия центъра на град Велико Търново. Помещението е със статут на магазин за промишлени стоки. Разполага с чиста площ от 173 кв.м. и се състои от вход и търговка зала. Има възможност за изграждане на санитарни възли и кухненски боксове с вентилация на три места в помещението. Ще бъде завършено с подови настилки, окачени тавани, преградни стени и климатизация според нуждите на наемателя. Разположен е ъглово с сграда ново строителство, снабдена с PVC дограма и външна топло изолация. В близост е до МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов /нова болница/ в силно населен жилищен район с възможност за паркиране пред помещението и допълнително наемане на подземни паркоместа.
    детайли
  • 3367 лв.
    Магазин/офис под наем в централната част на град Велико Търново.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи магазин/ офис под наем в центъра на град Велико Търново. Помещението е с площ от 190 кв. м. и е разположено на две нива, като са обособени няколко отделни помещения. Снабдено е с климатици, санитарен възел, окабеляване, подова настилка от гранитогрес и голяма витрина на улицата. Намира се в централната част на града, в близост до пети корпус на Великотърновски университет, главен булевард с възможност за паркиране и автогара Юг.
    детайли
  • 802 лв.
    Магазин под наем 59 кв.м.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да предложи търговско помещение под наем в широкия центъра на град Велико Търново. Помещението е с площ от 59 кв.м. и се състои от търговка зала, санитарен възел, кухня и склад. Ще бъде завършено с подови настилки, окачени тавани и климатизация според нуждите на наемателя. Разположен е на партерен етаж в сграда ново строителство, снабдена с PVC дограма и външна топло изолация. В близост е до МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов /нова болница/ в силно населен жилищен район с възможност за допълнително наемане на подземни паркоместа.
    детайли
  • 3367 лв.
    Офис под наем, център, климатик
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви представи помещение под наем в центъра на град Велико Търново. Помещението е с площ от 120 кв. м. и е разделено на шест отделни помещения, кухня и санитарен възел. Подовата настилка е от гранитогрес. Снабдено е с окачен таван и големи витрини. Намира се на тиха и спокойна улица, в близост е до парк Марно поле, Пети корпус на Великотърновски университет и множество заведения за хранене. Преградните стени са от гипсо картон и могат да бъдат събаряни, или премествани. Статутът на помещението е магазин, но може да се използва и като офис.
    детайли
  • 551 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - бул. България 0m²
    Предлагаме на Вашето внимание помещение за магазин или офис на една от главните улици на Велико Търново с голям човекопоток. На площ от 60 кв. м е разположена търговска зала, като към нея имаме малък склад и сервизно помещение, които се ползват общо със съседно помещение, което работи като офис. В момента обекта е разработен като магазин, но е изключително удобен и за офис на застрахователно дружество, адвокатска кантора и др. Добрата локация- в непосредствена близост до главна улица, обособен търговски център и големия човекопоток го правят идеалното предложение за развитие на Вашия бизнес
    детайли
  • 601 лв.
    Дава под наем магазини и супермаркети гр. Велико Търново - Света Гора 130m²
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствие ви предложи търговско помещение под наем в град Велико Търново, жк. Света Гора. Помещението e със статут на магазин, разполага с площ от 130кв.м разпределени между търговска зала 70кв.м, складово помещение 60кв.м. Търговското помещение се намира в непосредствена близост до Ректората на Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методий“, автобусна спирка.Като се има в предвид местоположението на имота е едно отлично решение за развитие на Вашите бизнес намерения!
    детайли
  • 150 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 32m²
    Екипът на Balkan estate предлага на Вашето внимание магазин под наем в новопостроена жилищна сграда. Магазинът се намира в обособената търговска част на комплекса, която е на две нива, под нивото на улицата. Търговската площ е 32 кв.м , като е разделена на две обособени помещения. Жилищната сграда се намира в центъра на града на комуникативна и оживена улица. Наличието на множество магазини и постоянният пътникопоток създават добри предпоставки за налагане и развитие на помещението на пазара.
    детайли