Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 4
  • 1300 лв.
    Имот под наем на ул. Г.С. Раковски | кв. Център | София |
    🏢 Помещение за наем в Центъра на София! 🏢Имате нужда от идеално място за вашия бизнес? DOT.WON Real Estate предлага уникална възможност да наемете просторно помещение в сърцето на града!📍 Местоположение: Център, София, ул. Г.С. Раковски📏 Размер: 25 квадратни метра🌟 Характеристики на помещението:Идеално разположение с лесен достъп до обществен транспорт и основни удобства.Светло и просторно помещение с функционално разпределение на пространството.Подходящо за различни видове дейности - офис, магазин, студио и други.Заобикалящата инфраструктура предоставя удобство за клиенти и служители.💼 Подходящо още за:Офисни дейностиМагазин или шоурумКреативно студиоКонсултантски услугиИ много други видове дейности🔑 Наемни условия:Гъвкави наемни условия, (наем и само един депозит, не два, не три)Конкурентна наемна ценаДългосрочен наемНе изпускайте тази невероятна възможност за наем на помещение на една от най-търговските улици в Центъра на София! За повече информация и оглед, свържете се с нас днес!📞 За контакти: Стоян Стоянов, stoyan@dotwon-estate.comИзберете това изключително предложение и осигурете пространството, от което вашият бизнес се нуждае! 🌟
    детайли
  • 1300 лв.
    Търговски обект подходящ за офис или магазин на супер място в кв.Бели Брези
    IHOME REAL ESTATE отдава под наем търговски обект със статут на магазин в жилищна сграда, на оживено място - ъгъла на ул. Нишава и ул. Битоля. В близост са частно училище "Дорис Тенеди" и училище "Фарос". Помещението е със 67 м2 площ и голямо лице на две улици (19 м).Състои се от: търговска зала, склад/офис, санитарно помещение.Нуждае се от ремонт.Цената е с ДДС.Агенцията разполага с ключ от имота, удобно за огледи по всяко време.Повече за имота: Христо Георгиев 089 666 73 10iHOME REAL ESTATE работи по изискванията на БДС EN15733 в съответствие с нормите, заложени в Етичния Професионален Кодекс. Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, наем-управление на имоти и кредитиране!АГЕНЦИЯ НА ГОДИНАТА ЗА 2021 на годишните награди на imoti.net, пълноправен член на НСНИ и CEPI.
    детайли
  • 700 лв.
    Отдава под наем Магазин в Медицинска академия, 40 кв.м.
    ДО УЧИЛИЩЕ И РАЗЛИЧНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ! Под наем необзаведен магазин с площ от 40м2. Намира се на партера на нова сграда. Представлява еднопространствено търговско помещение, малък склад, санитарен възел. Има лице на улицата приблизително 5метра. Настилка-гранитогрес. Поставено е офисно осветление, отоплението е на климатик. Собственост е на юридическо лице и над посочената наемна цена се начислява ДДС. Подходящ за магазин, офис, представителство, кантора, офис на травъл агенция и т.н. Възможност за наемане на подземен гараж-130лева. За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-088/9999 413, 0888/788 420, Васил-0899/18 35 80, Елена-0898/60 55 33За повече оферти посетете нашия сайт: www.nadilena.com
    детайли
  • 1400 лв.
    Отдава под наем Магазин в Център, 45 кв.м.
    Лакаса Имоти Ви предлага магазин в Център. Намира се близо до спирки на градски транспорт, детска градина, училище, хранителни магазини, аптеки, ресторанти. Подходящ за разнообразна търговска дейност, включително фризьорски салон, студио за красота, лаборатория, офис, кабинет, агенция и др. Магазинът разполага с площ от 45 кв.м. Има следното удобно разположение: търговска част, баня с тоалетна, сервизно помещение. Отоплява се на ТЕЦ и Климатик . Обезопасен с ролетна щора и СОТ. Агенцията разполага с огромен асортимент от предложения в цяла София. За повече информация, относно тази или друга наша обява, свържете се с нас на посочения телефон: +359876 648540 Реф.номер: 114120
    детайли