Резултати

Общо намерени: 27
 • 400 лв.
  Давам под наем тристаен
  Давам под наем обзаведен тристаен апартамент с прилежащ двор към него в нова сграда.
  детайли
 • 400 лв.
  Луксозен двустаен с гараж
  Давам под наем газифициран луксозен апартамент в нова сграда,изложение юг.Гараж надземен към него 60 лв.
  детайли
 • 400 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на БКП
  АЛБА ИМОТИ дава под наем двустаен(с една спалня) обзаведен апартамент в район ”Окръжна Болница” Намира се само на 5 мин. пеша от Окръжна Болница, на 3 мин. от BILLA, и на 15мин от Общината. Сградата, чийто фасади са с топлоизолирани външни стени и измазани с декоративна силикатна мазилка, е с инсталирана домофонна уредба, с електронна ключалка на входната врата, с безшумен луксозен хидравличен асансьор. Стаите в жилището са напално обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Като двустаен апартамент, жилището би било много уютно и за семейство с дете, студенти, двойка, сам човек. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 500 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент(квартира) в района на центъра- Баня Пиперка състоящ се от две спални, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна. Газифициран, сменена дограма. Жилището би било много уютно и за сам или двойка и/или семейство. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора
  детайли
 • 320 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на Кучешката градинка
  АЛБА ИМОТИ дава под наем двустаен(с една спалня) обзаведен апартамент в района на Кучешката градинка. Намира се само на 5 мин. пеша от Кауфланд и Лидъл, и на 15мин от Общината. Стаите в жилището са напално обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Като двустаен апартамент, жилището би било много уютно и за семейство с дете, студенти, двойка, сам човек. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 500 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем немебелиран апартамент в района на център Шесто ОУ
  АЛБА ИМОТИ дава под наем немебелиран апартамент(квартира) в района на центъра- Шесто ОУ състоящ се от две спални, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна. Всички стаи в жилището са напълно обзаведени. Жилището би било много уютно и за сам или двойка и/или семейство. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 25 лв.
  Къща "Почивка на третия етаж"
  Квартирата се намира до стадион "Берое" в непосредствена близост до парк "Аязмото" и болница Тракия. Центърът на града е на 10 минути пеша. Квартала е тих идеален за почивка. Нощувката е 25 лева за един човек и 40 лева за двама. Телевизията е ефирна. Настаняване преди 10:00 и след 19:00 часа.
  детайли
 • 470 лв.
  3-стаен Апартамент под наем
  Жилището е в централен район на града и се състои от две самостоятелни спални, дневна, кухненски бокс, просторен коридор, баня, една голяма тераса и мокро помещение. Изцяло обзаведено с нови мебели и ел. уреди.
  детайли
 • 370 лв.
  4-стаен Апартамент под наем
  Давам под наем апартамент 3+кухня в района на Аязмото. Жилището се състои от 2 спални, хол, кухня, тераси, баня и тоалетна - отделно. В много добро състояние, обзаведен с всичко необходимо , готварска печка, хладилник, пералня ,климатик. Намира се в района на Аязмото.
  детайли
 • 280 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент до СОУ ИВАН ВАЗОВ
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на СОУ ИВАН ВАЗОВ състоящ се от: една спалня, хол, кухня, баня с тоалетна, две тераси. Апартаментът е с топло и хидроизолация. Апартаментът подходящ за млади хораНамира се само на 10 мин. пеша от Общината и центъра на града, на 1 мин. от спирка и м-н. Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и за семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 250 лв.
  Никола Петков
  Давам под наем напълно обзаведен апартамент с всички ел.уреди.Вътрешно саниран след ремонт.
  детайли
 • 150 лв.
  Дава под наем
  Стая за две момичета, напълно обзаведена.Много добро състояние.
  детайли