Резултати

Общо намерени: 20
 • 250 лв.
  мансарден етаж от къща
  ТОПЛА ,самостоятелна удобна с климатик и тераса с южно изложение .спалня с хол и мини кухня .......Баня и тоалетна заедно .Скосен таван с дървена ламперия .
  детайли
 • 10 лв.
  стая за нощувка за момиче/момичета
  В близост до окръжна болница и медицински факултет
  детайли
 • 420 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем ЛУКС апартамент в района на Църквата Свети Димитър
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на църквата Свети Димитър състоящ се от кухня,спалня и хол, баня с тоалетна, освоена тераса.Намира се на 2мин. пеша от църквата Свети Димитър и детска градина и училище, на 5мин. от центъра на града.Апартаментът е напълно обзаведен.За предпочитане е дългосрочно наемане на жилището.Жилището би било много уютно за сам,двойка или семейство. Наемане на имота:Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Повече информация и огледи в Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.Тел.089 983 6973
  детайли
 • 100 лв.
  Търси се съквартирант (момче)
  Блока се намира до Механотехникум, срещу кучешката градина. Дават се под наем две стаи като в едната живее момче (ученик).
  детайли
 • 300 лв.
  две спални
  Апартамент с две спални и дневна с бокс в кв. Казански
  детайли
 • 400 лв.
  Давам под наем тристаен
  Давам под наем обзаведен тристаен апартамент с прилежащ двор към него в нова сграда.
  детайли
 • 400 лв.
  Луксозен двустаен с гараж
  Давам под наем газифициран луксозен апартамент в нова сграда,изложение юг.Гараж надземен към него 60 лв.
  детайли
 • 400 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на БКП
  АЛБА ИМОТИ дава под наем двустаен(с една спалня) обзаведен апартамент в район ”Окръжна Болница” Намира се само на 5 мин. пеша от Окръжна Болница, на 3 мин. от BILLA, и на 15мин от Общината. Сградата, чийто фасади са с топлоизолирани външни стени и измазани с декоративна силикатна мазилка, е с инсталирана домофонна уредба, с електронна ключалка на входната врата, с безшумен луксозен хидравличен асансьор. Стаите в жилището са напално обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Като двустаен апартамент, жилището би било много уютно и за семейство с дете, студенти, двойка, сам човек. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 500 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент(квартира) в района на центъра- Баня Пиперка състоящ се от две спални, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна. Газифициран, сменена дограма. Жилището би било много уютно и за сам или двойка и/или семейство. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора
  детайли
 • 320 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на Кучешката градинка
  АЛБА ИМОТИ дава под наем двустаен(с една спалня) обзаведен апартамент в района на Кучешката градинка. Намира се само на 5 мин. пеша от Кауфланд и Лидъл, и на 15мин от Общината. Стаите в жилището са напално обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Като двустаен апартамент, жилището би било много уютно и за семейство с дете, студенти, двойка, сам човек. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 500 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем немебелиран апартамент в района на център Шесто ОУ
  АЛБА ИМОТИ дава под наем немебелиран апартамент(квартира) в района на центъра- Шесто ОУ състоящ се от две спални, хол с кухненски бокс, баня с тоалетна. Всички стаи в жилището са напълно обзаведени. Жилището би било много уютно и за сам или двойка и/или семейство. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 25 лв.
  Къща "Почивка на третия етаж"
  Квартирата се намира до стадион "Берое" в непосредствена близост до парк "Аязмото" и болница Тракия. Центърът на града е на 10 минути пеша. Квартала е тих идеален за почивка. Нощувката е 25 лева за един човек и 40 лева за двама. Телевизията е ефирна. Настаняване преди 10:00 и след 19:00 часа.Престоя е до 12 часа на деня след последната нощувка.За повече инфо на посочения телефон.
  детайли