Резултати

Общо намерени: 32
 • 250 лв.
  самостоятелна квартира , климатик, ламперия,ламинат, баня и тоалетна заедно ,спалня , голяма тераса южна ,,,,,,,,
  самостоятелна , топла с голяма южна тераса , климатик , ламперия , PVC Дограма , спалня , хол , баня и тоалетна заедно ............................................
  детайли
 • 350 лв.
  Апартамент под наем Стара Загора
  Дава се под наем напълно обзаведен апартамент в района на хотел Харизма. Жилището се сътои от кухня, всекидневна, спалня и хол.Санитарен възел и мокро помещение. Голям вграден гардероб в антрето.Предлага се с електро уреди - автоматична пералня, хладилник и готварска печкаНамира се на първи жилищен етаж, на височината на втори.Сградата е 4 етажна.За предпочитане е дългосрочно наемане на жилището.
  детайли
 • 180 лв.
  едностаен
  Давам едностайна квартира с тоалетна и баня и малак бокс на приземния етаж в жилищен блок . Квартирата е обзаведена с едно легло което се разпъва , маса , 2 стола ,две малки нощни шкафчета и един по голям шкаф, бойлер , прахосмукачка, малак котлон за готвене (хладилник ) . Намира се точно на центъра на стара загора ( Алана ). Квартирата е скоро ремонтирана и е подходяща за студенти. Паркомястото се заплаща отделно. На близо се намират от хранителни магазини , заведения, паркове, до транспорт (автобуси).Токът и водата на наемателят се заплаща отделно. За повече информация тел: 0884460885
  детайли
 • 400 лв.
  Давам под Наем 3-СТАЕН, град Стара Загора, Център
  Частно лице дава под наем апартамент 2 + кухня в идеален център, на метри от пешеходната зона на Цар Симеон и ТВ сервиз. Голям паркинг на блока. В близост абсолютно всичко. След основен ремонт. Обзаведен. Изолация на всички външни стени и на пода във всички стаи. В хола има щори и климатик, които няма да видите на снимките. Без пушачи, домашни любимци и студенти. Наем 400лв. месечно. Депозит 600лв.
  детайли
 • 330 лв.
  Давам под наем дългосрочно в централната част на Стара Загора
  Жилище за семейство или лекарски / зъболекарски кабинет. Може да бъде отдаден обзаведен или необзаведен. Намира се на комуникативно, но тихо място. Стойността на наема може да бъде договаряна в разумни граници. За дългосрочно отдаване под наем.
  детайли
 • 280 лв.
  Под наем обзаведен апартамент в гр.Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора. Тел: 0897984994 Отговорен брокер: Петко Петков Дава под наем 2+бокс. обзаведен апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент района на Операта.Всички стаи в жилището са напълно обзаведени(стари но здрави и запазени мебели). Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и за семейство с малко дете и за сам или двойка. Наемане на имота Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот
  детайли
 • 300 лв.
  Под наем двустаен обзаведен в Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Отговорен брокер: Петко ПетковДава под наем 2+б.. обзаведен, апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент района на ”БКП”. (предпочитан и атрактивен район) Всички стаи в жилището са напълно обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма с висококачествен фолиран стъклопакет, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Паркомясто- пред блока. Страхотна панорама. Намира се само на 15 мин. пеша от Аязмото, на 1 мин. от спирка и м-н, и на 10 от Медицинския ФакултетмКато апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли
 • 900 лв.
  Под наем луксозен апартамент в гр. Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Тел. 0897984994Отговорен брокер: Петко ПетковС удоволствие представяме на вашето внимание луксозен, четиристаен газифициран апартамент в район ”Идеален Център” Намира се само на 2 мин. пеша от Универсалният магазин, на 1 мин. от BILLA, и на 1мин от Общината. Сградата е с инсталирана домофонна уредба, с електронна ключалка на входната врата. Стаите в жилището са напално обзаведени с висок клас техника. Мебелировката е от качествени и луксозни материи, бутикови настилки. Банята разполага с масажна кабина. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Към апартамента има на разположение и парко-място с контролиран достъп. Като четиристаен апартамент, жилището би било много уютно и за семейство с деца. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли
 • 350 лв.
  Под наем 3/2+к обзаведен в гр. Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Тел: 0897984994Отговорен брокер: Петко ПетковДава под наем тристаен или двустаен- според нуждите обзаведен, апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент района на ”Чайка”. (предпочитан и атрактивен район) Паркомясто- пред блока. Намира се само на 1мин. пеша от Била, на 1 мин. от спирка и м-н Нонстоп, и на 15мин от Общината. Като апартамент с една спалня, и/или две спални, жилището би било много уютно и за семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли
 • 350 лв.
  Под наем обз. апартамент в гр. Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Тел: 0897984994Отговорен брокер: Петко ПетковДава под наем 2+б.. обзаведен, газифициран, в кооперация ново строителство, апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент района на ”Енерго”. (предпочитан и атрактивен район) Всички стаи в жилището са напълно обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма с висококачествен фолиран стъклопакет, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Паркомясто- пред кооперацията. Страхотна панорама. Намира се само на 10 мин. пеша от Аязмото, на 1 мин. от спирка и м-н Нонстоп, и на 10мин от Общината. Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли
 • 320 лв.
  Под наем обзаведен. апартамент гр.Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Отговорен брокер: Петко ПетковДава под наем 2+б.. обзаведен, апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент подходящ за млади хора(4ет. без асансьор) района на ”х-л Орфей”. (предпочитан и атрактивен район) Намира се само на 10 мин. пеша от Кауфланд и центъра на града, на 1 мин. от спирка и м-н. Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и за семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли
 • 270 лв.
  Под наем едностаен апартамент Стара Загора
  За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. ’’Митрополит Методи Кусев’’ 51, гр. Стара Загора. Отговорен брокер: Петко ПетковДава под наем 1+б.. обзаведен, апартамент в гр. Стара Загора. С удоволствие представяме на вашето внимание апартамент района на ”МОЛ Галерия”. (предпочитан и атрактивен район) Всички стаи в жилището са напълно обзаведени. Всички прозорци са с инсталирана PVC дограма с висококачествен фолиран стъклопакет, която изолира и обезшумява, давайки чувството на удобство, конфорт и повишена сигурност. Паркомясто- пред блока. Страхотна панорама. Намира се само на 10 мин. пеша от Аязмото, на 1 мин. спирка и МОЛ Галерия. Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно за студенти, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
  детайли