Резултати

Общо намерени: 8
 • 250 лв.
  мансарда до Аязмото самостоятелна на 3 етаж
  удобна, слънчева ,топла , самостоятелна - подходяща за студент или спокоен човек......
  детайли
 • 250 лв.
  мансарден етаж от къща
  ТОПЛА ,самостоятелна удобна с климатик и тераса с южно изложение .спалня с хол и мини кухня .......Баня и тоалетна заедно .Скосен таван с дървена ламперия .
  детайли
 • 10 лв.
  стая за нощувка за момиче/момичета
  В близост до окръжна болница и медицински факултет
  детайли
 • 420 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем ЛУКС апартамент в района на Църквата Свети Димитър
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на църквата Свети Димитър състоящ се от кухня,спалня и хол, баня с тоалетна, освоена тераса.Намира се на 2мин. пеша от църквата Свети Димитър и детска градина и училище, на 5мин. от центъра на града.Апартаментът е напълно обзаведен.За предпочитане е дългосрочно наемане на жилището.Жилището би било много уютно за сам,двойка или семейство. Наемане на имота:Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Повече информация и огледи в Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.Тел.089 983 6973
  детайли
 • 100 лв.
  Търси се съквартирант (момче)
  Блока се намира до Механотехникум, срещу кучешката градина. Дават се под наем две стаи като в едната живее момче (ученик).
  детайли
 • 300 лв.
  две спални
  Апартамент с две спални и дневна с бокс в кв. Казански
  детайли
 • 280 лв.
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент до СОУ ИВАН ВАЗОВ
  АЛБА ИМОТИ дава под наем апартамент в района на СОУ ИВАН ВАЗОВ състоящ се от: една спалня, хол, кухня, баня с тоалетна, две тераси. Апартаментът е с топло и хидроизолация. Апартаментът подходящ за млади хораНамира се само на 10 мин. пеша от Общината и центъра на града, на 1 мин. от спирка и м-н. Като апартамент с една спалня, жилището би било много уютно и за семейство с малко дете, за сам човек или двойка. Наемане на имотаАко харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. За повече информация свържете се с нас.Oфис - АЛБА ИМОТИ, бул. Митрополит Методи Кусев 51, гр. Стара Загора.
  детайли
 • 12 лв.
  евтина нощувка
  стаи със санитарен възел . тв. интернет , тераса,,,студио 2 стаи wc,тв. 1ет 12лв. на човек
  детайли