Резултати

Общо намерени: 19
 • 600 лв.
  Дава под наем 1-стаен гр. Варна - жк. Чайка 38m²
  ДАВА ПОД НАЕМ отлично обзаведен апартамент в района на Чайка /Гранд Хилл/ . Жилището се състои от всекидневна, спалня, баня с тоалет и тераса. Предлага се изцяло обзаведено с всички необходими ел. уреди и мебели. Отоплява се с климатик. Отдава се дългосрочно. За повече информация и огледи позвънете СЕГА на тел.0886/972-313 Виктор Стойков !!!
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем 3-стаен гр. Варна - жк. Чайка 69m²
  ДАВА ПОД НАЕМ тристаен апартамент в кв. Чайка. Жилището разполага с хол, две спални, кухня, баня с тоалет и тераса. Апартаментът е изцяло оборудван с всички необходими ел. уреди и мебели. Подходящ е за студенти. За повече информация и огледи позвънете СЕГА на тел. : 0988/ 799 478- Пламена Петкова.
  детайли
 • 200 лв.
  Дава под наем 1-стаен гр. Варна - жк. Чайка 35m²
  ДАВА ПОД НАЕМ 1-стаен апартамент в района на ж.к. Чайка. Жилището се състои от хол (спалня) с кухненски бокс, баня с тоалет. Кооперацията, в която се намира жилището е нова, отлична локация в близост до Делфинариума. Апартаментът е изцяло обзаведен с всички необходими мебели и ел. уреди. За повече информация позвънете СЕГА на тел.0988 799 478 Пламена Петкова.
  детайли
 • 600 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - жк. Чайка 53m²
  АГЕНЦИЯ АРГОС предлага двустаен, изключително луксозно обзаведен апартамент в един от най-предпочитаните квартали на Варна-Чайка. Състои се от спалня с гардеробна, дневен тракт с вградена и оборудвана кухня, мека мебел, климатици DAIKIN, баня с хидромасажна и парна душ кабина,тераса.Целият апартамент е завършен с красиво интериорно осветление.Код:266462 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 685 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - Левски 55m²
  Представяме Ви двустаен апартамент,намиращ се в района на квартал Чайка.1.ЛОКАЦИЯ: Апартаметът се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене, в близост до магазини, супермаркети, училища , автобусни спирки.2.СГРАДА: Жилището е разположено на 9 етаж от 10-етажна кооперация с асансьор и много добре поддържани общи части.3.РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Имотът се състои от дневен тракт, обзаведен с мека мебел, климатик; кухненски бокс напълно оборудван с необходимите електроуреди; спалня, баня и тоалет.4.НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за нанасяне.5.ПРЕДИМСТВА: Чудесен район, всички комуникации, напълно обзаведен.
  детайли
 • 685 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - жк. Чайка 35m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага търговско помещение с площ от 35 кв.м., разположено на 2 етаж в търговски център в квартал Чайка. Търговският център е на достъпно и комуникативно място, разполага с асансьор и ескалатори. Пожарообезопасен е. Има санитарни помещения на всеки етаж и централно отопление. Паркинг на подземното ниво. Помещението е подходящо за магазин за бижута и аксесоари. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 5183 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - жк. Чайка 265m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага търговско помещение с площ от 265 кв.м., разположено на 2 етаж в търговски център в квартал Чайка. Търговският център е на достъпно и комуникативно място, разполага с асансьор и ескалатори. Пожарообезопасен е. Има санитарни помещения на всеки етаж и централно отопление. Паркинг на подземното ниво. Помещението е подходящо за детски магазин, спортен магазин, магазин с каквато и да е модна конфекция. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 4792 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - жк. Чайка 245m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага търговско помещение с площ от 245 кв.м., разположено на 2 етаж в търговски център в квартал Чайка. Търговският център е на достъпно и комуникативно място, разполага с асансьор и ескалатори. Пожарообезопасен е. Има санитарни помещения на всеки етаж и централно отопление. Паркинг на подземното ниво. Помещението е с изградени по-малки помещения, които могат да бъдат използвани като пробни. Подходящо за детски магазин, спортен магазин, магазин с каквато и да е модна конфекция. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 1901 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Варна - жк. Чайка 150m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага офиси под наем в новопостроен Търговски център в комуникативен район в град Варна. Всеки офис е с индивидуална система за климатизация, пожаро-обезопасен с луксозни настилки и със самостоятелни санитарни възли. Сградата е с видео наблюдение, асансьори, аварийни вътрешни и външни стълбища. В офиса, който Ви предлагаме, има две помещения - голямо и малко. Разполага се на площ от 150 кв.м. Подходящ за фирми, изискващи просторни и големи площи. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 2562 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Варна - жк. Чайка 131 m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага търговско помещение с площ от 131 кв.м., разположено на 2 етаж в търговски център в квартал Чайка. Търговският център е на достъпно и комуникативно място, разполага с асансьор и ескалатори. Пожарообезопасен е. Има санитарни помещения на всеки етаж и централно отопление. Паркинг на подземното ниво. Помещението е подходящо за детски магазин, спортен магазин, магазин с каквато и да е модна конфекция. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 1893 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Варна - жк. Чайка 149m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага офиси под наем в новопостроен Търговски център в комуникативен район в град Варна. Всеки офис е с индивидуална система за климатизация, пожарообезопасен с луксозни настилки и със самостоятелни санитарни възли. Сградата е с видео наблюдение, асансьори, аварийни вътрешни и външни стълбища. В офиса, който Ви предлагаме, има две помещения - голямо и малко. Разполага се на площ от 149 кв.м. Подходящ за фирми, изискващи просторни и големи площи. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли
 • 4416 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Варна - жк. Чайка 347m²
  СТРОНГ ИМОТИ предлага офиси под наем в новопостроен Търговски център в комуникативен район в град Варна. Всеки офис е с индивидуална система за климатизация, пожаро-обезопасен с луксозни настилки и със самостоятелни санитарни възли. Сградата е с видео наблюдение, асансьори, аварийни вътрешни и външни стълбища. В офиса, който Ви предлагаме, има две помещения - по-голямо и по-малко. В голямото помещение са обособени 2 по-малки стъклени зали, подходящи за срещи с клиенти. Разполага се на площ от 347 кв.м. Подходящ за фирми, изискващи просторни и големи площи. В наемната цена е включена такса поддръжка.
  детайли