Резултати

Общо намерени: 4
 • 150 лв.
  Ламбиеви Колиби
  Ламбиеви колиби са дървени къщи изградени от цели трупи, разположени на самостоятелен хълм над селата Краище и Горно Краище в центъра на Разложката котловина на 10-15 минути от Банско и всички ски зони. Хълма се намира в подножието на Родопите и се открива невероятна гледка към Рила и Пирин а селата и град Белица остават под вас.
  детайли
 • 6 лв.
  Квартири за персонал в Банско
  Предлагаме квартира включваща стая с две легла, гардероб, нощни шкафчета, TV, баня и тоалетна и отделна кухня. Всичко което предлагаме е с нови и модерни мебели и оборудване. Има парно отопление . Тока и вода влиза в цената !!!
  детайли
 • 430 лв.
  Търговски обект под наем
  На Вашето внимание Ви предлагам, магазин/офис с площ 70 кв.м. Магазинът е разположен в самостоятелна едноетажна сграда, с 2 метра лице към главна улица. Състои се от едно отделено помещение, голям коридор, който може да бъде пригоден за склад, баня и отделно баня и тоалетна. Магазинът е с обзаведена тоалетна и баня, полиран граниитогрес.Има място за паркиране както и заден вход за зареждане. Намира се на главна и оживена улица България, гр. Банско, област Благоевград. На помещението е направено ремонт и освежаване.!Подходящ също така и за офис.
  детайли
 • 6 лв.
  Квартира Банско
  Предлагам стаи за гости както за краткосрочен период така и за дългосрочен. В цената е включено ТЕЦ, топла вода, ел. енергия, кабелна телевизия, паркинг, хладилник и мини бар.
  детайли