Резултати

Общо намерени: 131
 • 170 лв.
  Самостоятелна стая за 1 човек до Пожарната
  Свободна стая от многостаен апартамент, подходяща за едно момиче или момче. Квартирата се състои от три спални помещения, дневна с кухненска част, тераси, баня и тоалетна отделно. В момента живеят две момичета, като се търси трети човек за самостоятелна стая с наем 170 лв. Жилището е след основен ремонт, напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими мебели и ел. уреди - печка, пералня, хладилник, радиатори за отопление - нови. Квартирата има и перално помещение, както и отделен електромер на всяка стая. Сменена дограма в цялото жилище. За контакт - 0885 16 32 26.
  детайли
 • 100 лв.
  Стая под наем до борса „Лъч” в "К. Париж", гр.Пловдив – Агенция Прима
  Стая под наем до борса „Лъч” в "К. Париж", гр.Пловдив – Агенция Прима. Стаята се намира на партерния етаж в кооперация, на тихо място. Обзаведана е с разтегателен диван, бюфет, маса, столове, шкафове, хладилник, обикновено състояние. Общо ползване на баня и тоалетна с други наематели в съседни стаи, без хазяи. Стаята има отделен електромер. Подходяща е за сам човек. Наем: 100лв. Телефон за връзка: 0895 84-02-13, 0888 023-626, 032/628-492, 032/628-493 Адрес: гр. Пловдив, бул. „Христо Ботев“ 82, ет.4, офис: 408, /Сточна гара в Сградата на автотранспорта/, Агенция Прима /agencia_prima@abv.bg/
  детайли
 • 140 лв.
  Самостоятерна стая с използване на обща кухня
  Даваме под наем стая с общо ползване на кухня и санитарен възел от друг наемател. Апартаментът е с две спални и самостоятелна кухня. Другата спалня е наета от едно момиче. Жилището се намира на втори етаж от къща, намираща се на метри от Американски университет, чисто и уютно, след основен ремонт.
  детайли
 • 150 лв.
  Обзаведена стая на ул. Гурко
  Обзаведена, самостоятелна стая в центъра на града. Състои се от 2 легла, гардероб, маса и баня/тоалетна. Ползва се кухня оборудвана с всички ел. уреди. Отлична локация - и в близост до корпус 5 на ВТУ.
  детайли
 • 150 лв.
  Обзаведена стая до корпус 5 на ВТУ
  Обзаведена, самостоятелна стая в близост до корпус 5 на ВТУ. Състои се от 2 легла, гардероб, маса и баня/тоалетна. Ползва се кухня оборудвана с всички ел. уреди.
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна стая под наем
  Давам стая на момичета в апартамент без хазяи ,намиращ се до Езикова гимназия.В жилището живеят студентки.Наемът е 150лв. на мецец.Има за общо ползване кухненси бокс,обзаведен с пералня,печка,хладилник и микровълнова.Просторна трапезария с климатик и голяма тераса. Велико Търново
  детайли
 • 115 лв.
  стая за жена в центъра
  Дава се под наем самостоятелна стая с тераса, за жена в Центъра, в района на Маркет център.Обзавеждане: две ъглови легла, гардероб, бюро с настолен компютър, библиотечка за книги.Дървена дограма, балатум.
  детайли
 • 130 лв.
  Стая в апартамент за студенти
  Стаята е напълно обзаведена с 2 легла, климатик, телевизор, тераса, Кабелна, Интернет, Самостоятелна баня и тоалетна, На разположение: оборудвана обща кухня с печка, хладилник, пералня.
  детайли
 • 150 лв.
  Стая от апартамент до община Варна за лятото
  Давам под наем стая от апартамент с южно изложение близо до община Варна. Обзаведена с ъглови легла, гардероб , хладилник, бюро, телевизор, кабелна, интернет . Стаята се отдава за летните месеци за един човек.
  детайли
 • 160 лв.
  Обзаведена стая срещу Стадиона
  Обзаведена, самостоятелна стая до сладкарница Неделя. Състои се от 2 легла, гардероб, маса и баня/тоалетна. Ползва се кухня оборудвана с всички ел. уреди. Има самостоятелен електромер, кабелна телевизия и интернет.
  детайли
 • 100 лв.
  Обзаведена стая до училище П.Р. Славейков
  Обзаведена, самостоятелна стая над сладкарница Неделя. Състои се от легло, гардероб, маса, баня и тоалетна. Има кабелна телевизия и интернет.
  детайли
 • 120 лв.
  Обзаведена стая в ж. к. Акация
  Обзаведена, самостоятелна стая над сладкарница Неделя. Състои се от легло, гардероб, маса, баня и тоалетна. Има отделен електромер, пералня, хладилник и балкон.
  детайли