Желаем да срещнем бизнеса ви си с реални клиенти от България чрез реклама в Свободни-Квартири.ком! Ще направим ефективно и изгодно това, защото:

Свободни-Квартири.ком е портал No1 за имоти под наем от цяла България!
Свободни-Квартири.ком е на първа страница в Google при търсене на обяви за нощувки и имоти под наем.
 

През последните години се утвърдихме като най-големия специализиран портал за имоти под наем в страната, с голям брой публикувани имоти и хиляди активни потребители всеки ден.

Посещават ни над 120 000 потребители всеки месец, на които можем да покажем Вашата реклама!

Смятаме, че разполагаме с подходяща аудитория за реклама на Вашата дейност, тъй като основната част от нашите посетители са млади и активни, работещи и пътуващи хора до различни градове в страната, студенти, потребители търсещи почивка, нова квартира, нов офис, собственици на имоти, управители на имоти или отдаващи помещения под наем, служители във фирми занимаващи се със строителство и ремонт, обзавеждане, туризъм, хотелиерство и други.
Посетителите ни
  • прекарват средно по 7 минути в сайта, като
  • през това време разглеждат средно по 9 страници с информация и резултати
и покриват както спецификите на аудитория, свързана с недвижими имоти, така и интересите от потребителската кошница на стандартни клиенти.

Ще се радваме да разгледате възможностите за изгодна реклама в Свободни-Квартири.ком, чрез които да достигате до нашите 120 000+ потребители всеки месец!   (Изтеглете във формат .pdf)

  • Всяка рекламна кампания ще ви срещне с нови клиенти и е изчислена с гаранция за Вашата печалба.
  • Получавайте ясна статистика по своята е-поща, която включва броя показвания на Вашата реклама в Свободни-Квартири.ком и ефективността ѝ като посещения към Вашия фирмен сайт или е-магазин!

При интерес можете да активирате своята рекламна кампания само за минути с 3 лесни стъпки.

Може също да разгледате част от фирмите, които вече рекламираха при нас, или да разберете как да станете наши Партньори.

СК БГ ЕООД предлага също:
  • При нужда от рекламни материали като визитки, листовки, календари и друг вид печатна реклама, разгледайте в нашата www.pechatnica.com, пуснете своя поръчка и ще я доставим до всяка точка от България.
  • Уеб дизайн, разработка и поддръжка на уеб сайтове, според нуждите на клиента.
  • Изработка на софтуер за Вашият бизнес.

Контакти:
е-поща: office@svobodni-kvartiri.com
е-поща: georgiev@svobodni-kvartiri.com
Скайп: sk-info-online

Фейсбук: Свободни Квартири
Google+: Свободни Квартири

СК БГ ЕООД
ЕИК: 202082254
МОЛ: Пламен Георгиев
тел.: 0889 389842

Благодарим ви, че избрахте www.svobodni-kvartiri.com