Резултати

Общо намерени: 412
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Автогара, 73
  Представяме ви, тристаен апартамент в района на Автогара. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, отделна с кухня и трапезария, спаляня, баня , тоалет и две тераси. Жилището се е след освежиелен ремот, предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за семейство или двойка. Номер на имот 6428. Агенцията разполага с ключ за имота, огледи са възможни по-всяко време.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Пот
  детайли
 • 700 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Бриз, 120
  Представяме ви луксозен апартамент, намиращ се в тих и спокоен район Бриз с морска панорама, ново строителство - 2011 година. Жилището се намира в нова сграда, след освежителен ремон, разполагащ с всички удобства, обзаведен и оборудван с всички електроуреди, три климатика. Разпределението е функиционално и удобно - голям и просторен дневен тракт с кухненски бокс и тераса, две спални, баня с тоалетна. Номер на имота 3847. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract
  детайли
 • 400 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 50
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Левски. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 6472.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 660 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 90
  Представяме ви страхотен нов двустаен апартамент в района на квартал Левски. Апартаментът се намирав нова, луксозна сграда, тип затворен комплекс с контролиран достъп, 24 часа охрана, асансьор и добре поддържани общи части.Апартаментът се състои от антре, слънчева дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Отоплението е с климатици. Има възможност за наемане на паркомясто. Под
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Лятно кино Тракия, 80 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент в района на Лятно кино Тракия. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухненски бокс, две спални, баня с тоалет, килер и тераси. Жилището се предлага необзаведено, разполага с кухненски шкафове. Подходящ е за двойка или семейство. Номер на имот 6791.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Чайка, 60 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на квартал Чайка. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухненски бокс, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 6772.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Спортна зала, 72
  Представяме ви тристаен апартамент в района на Спортна зала. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището е след освежителен ремонт, предлага се напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящ е за семейство ии студенти.Номер на имот 6076.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 430 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Чаталджа, 50 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Чаталджа. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или студенти. Номер на имот 6136.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Погребите, 40
  Представяме ви двустаен апартамвнт в централната част град Варна. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка.Номер на имот 6232.За повече ние, сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  1-стаен под наем, Варна, Цветен, 45 кв.м.
  Представяме ви едностаен апартамент в района на Цветен квартал. Апартаментът се състои от антре, просторна стая, разделена на кътове, с обособен кухненски бокс, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или студенти. Номер на имот 5666.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Колхозен пазар, 50
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Колхозен пазар. Апартаментът се състои от антре, кухня с трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 6693.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Червен площад, 55 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Червен площад. Апартаментът се намира в нова сграда, състои се от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 6785.За повече информация, ние сме на ваше разположение:Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли