Резултати

Общо намерени: 311
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 65 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент в района на квартал Левски. Апартаментът се състои от антре, кухненски бокс с трапезария и дневна зона, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за студенти. Номер на имота 5484.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 700 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Зимно кино Тракия, 80 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент, намиращ се в района на Зимно кино Тракия. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, баня, тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ за семейство или студенти.Номер на имота 7792.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете до
  детайли
 • 420 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Гръцка махала, 55
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Гръцка махала. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня, тоалет и тераса. Жилището се предлага необзаведено, разполага с кухненски шкафове и климатик. Подходящ за семейство или двойка.Номер на имота 7776.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 400 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Цветен, 60
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Цветен квартал. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, кухня и трапезария, спалня, баня, тоалет и тераса. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ за семейство или студенти.Номер на имота 7780.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 850 лв.
  2-стаен под наем, Варна, ВИНС, 70 кв.м.
  Представяме ви двустаен, луксозно обзаведен апартамент, намиращ се в района на ВИНС. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет, тераса. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ за семейство или двойка.Номер на имота 1698.За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  4-стаен под наем, Варна, Левски, 98
  Представяме ви страхотен, четиристаен апартамент в района на квартал Левски. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, кухня с трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатици. Подходящ е за семейство или студенти. Номер на обявата 7784. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерет
  детайли
 • 600 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 60 кв.м.
  Представяме ви нов, двустаен апартамент в района на квартал Левски. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек, двойка или студенти.Номер на обявата 7770.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 800 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Бриз, 90 кв.м.
  Представяме ви страхотен, тристаен апартамент, намиращ се в района на квартал Бриз. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, баня стоалет и страхотна панорамна тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство, двойка или студенти.Номер на обявата 7774.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contr
  детайли
 • 380 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Цветен, 55
  Представяме ви двустаен, напълно обзаведен апартамент в района на Цветен квартал. Апартаментът се състои от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, самостоятелна спалня, баня стоалет и тераса. Жилището е напулно оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство, двойка или студенти.Номер на обявата 1545.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 350 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Погребите, 64
  Представяме ви двустаен, напълно обзаведен апартамент, намиращ се в района на Погреби. Апартаментът се състои от антре, светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, самостоятелна спалня, баня стоалет и тераса. Жилището е напълно оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или студенти.Номер на обявата 7611.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 800 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Гръцка махала, 92 кв.м.
  Представяме ви тристаен апартамент в района на Гръцка махала. Апартаментът се състои антре, кухня с трапезария, две спални, баня с душкабина и тоалет и страхотна панорамна тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за семейство.Номер на имота 1686.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 700 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Левски, 75 кв.м.
  Представяме ви луксозен,тристаен апартамент в района на Левски. Апартаментът се намира в нова сграда, с отлично поддържани общи части и се състои от антре, просторна дневна зона с кухня и трапезария, две спални, баня с душкабина, тоалет и тераса. Жилището се предлага луксозно, напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство. Номер на имота 3694. За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсет
  детайли