Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 26
  • 702 лв.
    Многостаен апартамент под наен , център
    Предлагаме на Вашето внимание многостаен апартамент под наем в центъра на Велико Търново! Жилището се състои от кухненски бокс, отделно стая/столова/, хол с преход чрез портална врата със спалня , още една стая /спалня/ , баня , тоалетна, коридор , тераса. Кухненският бокс е оборудван с печка, хладилник и пералня. Отоплението и охлаждането е решено с климатик. В момента жилището е необзаведено , като в този вид е особено подходящо за офис, занималня, учебен център и др. При желание от наематели жилището може да бъде оборудвано с мебели и отдадено като жилище. Местоположението на имота е отлично: намира се близо до училище „Патриарх Евтимий“, кооперативен пазар, парк, магазини. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 250 лв.
    Гарсониера на бул. Никола Габровски
    Екипът на Търново Брокерс Ви представя таванска гарсониера, находяща се в широкия център на гр.Велико Търново. Жилището се състои от две обзаведени стаи, баня и тоалетна и антре. Имотът е оборудван с пералня, хладилник и климатик.
    детайли
  • 250 лв.
    Ателие под наем квартал Картала
    Предлагаме Ви таванска гарсониера, находяща се в квартал Картала. Жилището се състои от: спалня, хол, кухненска част, антре и санитарен възел. Имота се предлага след освежителен ремонт. Гарсониерата разполага с пералня, като при наемане ще бъдат закупени хладилник и микровълнова фурна.
    детайли
  • 2940 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Бузлуджа 0m²
    Предлагаме ви кафе-бар ресторант ново строителство под наем с изключително атрактивно разположение в кв. „Бузлужда” в гр. Велико Търново, над хипермаркет „Била”, до автобусна спирка, пазар с постоянен човекопоток. Заведението е с площ от 160 кв.м., заедно с голяма тераса от 117 кв.м., общи части 54 кв.м.,санитарен възел, обособено кухненско помещение с изградена вентилационна инсталация,климатик. Помещението е изцяло климатизирано, с голяма подвижна витрина. Отлично предложение за вашия бизнес!
    детайли
  • 1003 лв.
    Дава под наем 4-стаен гр. Велико Търново - Център 105m²
    Агенция за имоти „Болкан Естейт“ Ви предлага четиристаен апартамент под наем в идеалния център на град Велико Търново в близост до заведения, хранителни магазини, банки, парк. Имотът е с югоизточно изложение и разполага с площ от 105 кв.м. разпределени между входно антре с вграден гардероб, просторна всекидневна от която се излиза на тераса, самостоятелна трапезария и кухня, две спални, килер, баня и тоалетна отделно. Жилището се намира на междинен етаж и се предлага изцяло обзаведено и оборудвано с всички необходими мебели и електроуреди-вградени фурна и котлони, ширм, умивалник, отделен кът за пералня, баня и тоалетна отделно с луксозни вградени бидетни тоалетни чинии, огледало с осветление и отопление . За ефективно отопление и охлаждане са поставени инверторни климатици и инверторна мултисплит система за спалните. Вътрешен двор. Тиха улица. Гледка към хълм 'Света гора'. Отопление: Климатик.
    детайли
  • 1203 лв.
    Офис под наем в идеалния център на град Велико Търново.
    Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи офис под наем в идеалния център на град Велико Търново. Офисът е с площ от 100 кв м и се състои от шест помещения, от които едното е пригодено за кухня, баня с тоалетна и голяма тераса. Дограмата е PVC, подовите настилки са от ламиниран паркет, покритието на стените- латекс. Всички помещения са монтирани климатици за отопление и охлаждане. Намира се в идеалния център на града, в близост до Община Велико Търново, автобусни спирки и заведения за хранене.
    детайли
  • 501 лв.
    Дава под наем магазини и супермаркети в офис сграда гр. Велико Търново - Център 36m²
    Търговско помещение под наем на главен булевард в гр. Велико Търново! Помещението е с площ от 36 кв.м. и се състои от търговска зала, складово помещение и санитарен възел. Състоянието на имота е много добро: след наскоро направен ремонт, като подовата настилка е гранитогрес, дограмата е PVC. Отоплението и охлаждането са решени с климатик. Имотът е с отлична локация: на оживен булевард с голям човекопоток и до много разнообразни магазини. Подходящо както за офис, така и за кабинет или магазин.
    детайли
  • 251 лв.
    Дава под наем Гарсониера гр. Велико Търново - Царевец 40m²
    БОЛКАН ЕСТЕЙТ предлага на Вашето внимание уютна гарсониера в старата част на града. На площ от 40 кв.м . са разположени светла спалня с две единични легла, кухня обзаведена с хладилник и пералня, коридор, баня с тоалетна. Гарсониерата се намира в двор на къща и е напълно самостоятелна. Близо до нея се намира автобусна спирка на градския транспорт, магазини. Жилището е подходящо както за студенти и учащи се, така и за работещи търсещи тишина и спокойствие след напрегнатия делник.
    детайли
  • 1789 лв.
    Дава под наем Офис в офис сграда гр. Велико Търново - Промишлена зона - Запад 255m²
    Агенция за имоти „Болкан Естейт“ предлага под наем модерни и стилни офиси в град Велико Търново.Офисите се намират в бизнес сграда,разположени в Западна промишлена зона,на втори етаж със самостоятелен вход.Площта на имота е 255 кв.м. разпределени между голям офис с площ от 120 кв.м. със санитарен възел,отделни три помещения с площ от 90 кв.м.-с баня и тоалетна,още един офис с площ от 20 кв.м. и склад – 15 кв.м.Отоплението и охлаждането е с термопомпи,има налично окабеляване и интернет,лед осветление,окачен таван,подовите настилки са гранитогрес,СОТ,собствен паркинг.Сградата е с със съвременна визия и се намира в Западната промишлена зона на Велико Търново ,с лесен целогодишен достъп и собствен паркинг.Обявения наем е без ДДС.
    детайли
  • 402 лв.
    Дава под наем Търговия на едро и дребно гр. Велико Търново - Център 39m²
    Открийте с нас идеалното място за Вашият развиващ се бизнес! Предлагаме Ви това помещение под наем в идеалния център на град Велико Търново. Магазинът е с площ 39 кв.м. и е на второ ниво в нов търговски комплекс, разположен на комуникативно място с оживен пътникопоток. Завършен е на изключително добро ниво и позволява незабавно въвеждане в експлоатация.
    детайли
  • 902 лв.
    Луксозен, четиристаен, идеален център, под наем
    Агенция за недвижими имоти Болкан естейт има удоволствието да представи на Вашето внимание луксозен, току-що обзаведен, четиристаен апартамент под наем и идеалният център на Велико Търново! На площ от 130 кв.м. функционално са разположени просторна столова с прилежащ към нея кухненски бокс с перално помещение и остъклена двойна тераса, спалня на юг с прилежаща и остъклена тераса, още една спалня, артистично свързана с уютна дневна, баня с тоалетна, килер, коридор. Кухненският бокс е оборудван с комбинирана печка на ток и газ, пералня, хладилник, микровълнова фурна, кафемашина, абсорбатор. Всички стаи са обзаведени с много вкус с модерни и стилни мебели, като във всяка стая има поставен LED телевизор. Апартаментът е газифициран. Имотът е светъл, просторен и уютен. Намира се в сърцето на Велико Търново, в непосредствена близост до парк, магазини, училища, детски градини, поликлиника, държавни учреждения, като наблизо има и паркинг и е едно отлично предложение за търсещите лукс и спокойствие, съчетани с отлична локация. Отопление: Газово централно отопление.
    детайли
  • 501 лв.
    Дава под наем Барове и ресторанти гр. Велико Търново - Света Гора 60m²
    Агенция „Болкан Естейт“ предлага на Вашето внимание търговски обект под наем в квартал Света Гора в град Велико Търново . Разположен е на комуникативно място на партерно ниво с човекопоток. Самият обект е с предназначение-магазин за кулинарни изделия. Площта му е 60 кв.м. с основна зала,кухня и санитарен възел,. Подходящо е за закусвалня, кафе, магазин, зеведение за бърза закуска. Отадава се без наличното обзанеждане,което може да бъде закупено .Помещението се намира в близост до Великотърновски университет,общежитие,автобусна спирка.Много добро състояние – възможност за незабавно започване на търговска дейност.
    детайли