Резултати

Общо намерени: 13
  • 70 лв.
    Паркомясто до Полицията
    Агенция Фаворит отдава под наем подземно паркомясто в центъра на града, в района на Полицията и много други административни сгради . За удобство на наемателите гаража е с ролетна врата с дистанционно управление . Наем в размер на 70 лв. За огледи и допълнителна информация тел.0896625810. Обява Н-1033 Отопление: Електричество.
    детайли
  • 1200 лв.
    Дава под наем магазини и супермаркети в офис сграда гр. Шумен - Център 136m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем МАГАЗИН НА ДВЕ НИВА, НА ГЛАВНАТА УЛИЦА, В АДМИНИСТРАТИВНИЯ ЦЕНТЪР на града! Подходящ за дрехи, обувки, сувенири, кафе-аперитив (след преустройство) и др. Помещенията са три, със санитарен възел и са много подходящи също за нотариална кантора или друг вид офис. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 7000 лв.
    Продажба Дворно място гр. Шумен - с. Черенча 1758m²
    Агенция ФАВОРИТ ХОУМ продава дворно място с площ от 1758 кв.м в село Черенча. Имотът е в регулация. Рвен и добре потдържан. Обява № П-141. За огледи и допълнителна информация позвънете на посочения телефон - 0877341172, или посетете нашия офис на ул. Бачо Киро 5 – до Паспортна служба.. Агенцията предлага съдействие при кредитиране и пълно юридическо обслужване. Може да ни потърсите за други атрактивни оферти, консултации и изготвяне на документи за ЖЕЛАНАТА от ВАС сделка и ще бъдете коректно обслужени.
    детайли
  • 10 лв.
    Офиси под наем Топ Център
    Агенция Фаворит отдава под наем ОФИСИ в реновирана офис сграда в центъра на гр.Шумен, в близост до Съд, Община , НАП и други . Офисите са с квадратури от 16 кв.м. и 32кв.м., разположени на първи и втори етаж на сградата . Цялата сграда и помещенията са след основен ремонт, луксозни общи части /мрамор и италианска мазилка/ , както и климатици във всеки офис. Общ санитарен възел на етаж . Цена по договаряне . За огледи и информация тел.0896625810. обява Н-1079
    детайли
  • 300 лв.
    Дава под наем  гр. Шумен - Център 25m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Перфектен, обзаведен офис в идеалния център на града, близо до пл. Кристал. В наемната цена има включени СОТ, интернет и ползване на битова стая с хладилник, кафемашина, мивка, кана за вода и др. Наемната цената е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 600 лв.
    Дава под наем Офис в офис сграда гр. Шумен - Център 60m²
    ПРОМОЦИЯ!!! СУПЕР ИЗГОДНО!!! СПЕШНО!!Агенция за имоти ДОМ отдава под наем ЧУДЕСЕН ОФИС В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА! Офисът се намира в непосредствена близост до административни институции, като: съд, полиция, НАП, Община, Кадастър, Адвокатска колегия, нотариуси и др. Състои се от две стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна и има излаз към вътрешен двор, който е много подходящ за отмора и за делови срещи през всички сезони. Отоплението на помещенията се осъществява чрез два климатика, а охраната-от СОТ. Поради местонахождението си, имотът е много подходящ за: нотариална, адвокатска, счетоводна и всякакъв вид кантори, изискващи близост до административните институции, а така също и за представителен офис на фирма, желаеща да посреща клиентите и гостите си в леснодостъпния и благоустроен център на град Шумен. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 2500 лв.
    Дава под наем Кафене гр. Шумен - Център 60m²
    СУПЕР ОФЕРТА!!! Агенция за имоти ДОМ отдава под наем ЗАВЕДЕНИЕ /КАФЕ- АПЕРИТИВ/ НА ГЛАВНАТА ПЕШЕХОДНА АЛЕЯ в гр. ШУМЕН!! Заведението е 60кв.м на партер /кота 0/, със склад още 60кв.м на ниво -1 и 50кв.м затварящи се тенти за сервиране на открито. Отдава се с възможност за дългосрочен договор, срещу ангажимент за инвестиция при месечна наемна цена 2500лв. без включен ДДС и с издаване на данъчна фактура за 100% от сумата. САМО ЗА СЕРИОЗНИ ИНВЕСТИТОРИ! За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 400 лв.
    Дава под наем  гр. Шумен - Център 38m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Партерен офис, находящ се в тухлена сграда, в централната част на град Шумен, в близост до съда, банки, административни сгради, магазини и др. Офисът е изцяло с PVC дограма, вътрешна изолация, санитарен възел. Подовото покритие е от теракота. Отоплението е решено посредством климатик. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 300 лв.
    Дава под наем Офис в офис сграда гр. Шумен - Център 30m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем необзаведен офис. Цената е без включен ДДС. След наемане ще бъде монтиран климатик. Възможно е частично обзавеждане с бюра и столове. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 735 лв.
    Дава под наем Промишлени помещения гр. Шумен - Тракия 105m²
    Агенция за имоти Дом отдава под наем висока /4м/, метална постройка с канал, ток и външна тоалетна с вода. Намира се в промишлената зона на Тракийски квартал. Много подходяща е за ремонтна работилница на автомобили, камиони и др. Става също и за склад, малко производство и др. Наемната цена е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 350 лв.
    Дава под наем  офис, гр. Шумен - Център 40m²
    Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Частично оборудван офис, находящ се в тухлена сграда, в централната част на град Шумен, в близост до Руски паметник, банки, магазини и др. Офисът разполага с две помещения, PVC дограма и подово покритие от теракота. Санитарният възел е общ за два офиса. Цената е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
    детайли
  • 380 лв.
    Офис Център 70кв.м
    Агенция ФАВОРИТ ХОУМ предлага под наем офис/жилище в нова сграда до Паспортна служба и Полиция . Офисът е с площ от 70 кв.м намиращ се на първи етаж над магазини, в сграда с поддържани общи части и заключващ се вход, с работеща домофонна система и асансьор. Състои от антре , три стаи , баня с тоалетна и и голяма тераса . Предлага се необзаведен , има два климатика . Подходящ за офис, адвокатска кантора, счетоводна кантора, салон за красота, както и за жилищни нужди . Наем 380 лв. и депозит 380лв. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време Телефон за огледи 0896625810 Обява № Н-1035
    детайли